- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.861
Inşallah bana ve isteyen herkese nasip olsunnn aminnnnVer esine butun ilaclari zaten ondan sana oglusun gelir ins ve tum isteyenlereins
Eczaneden almıştı canm 2 hafta hic yokdan iyidir benimki 1 aydır kullaniyor nerdeyseKIZLAR KEÇİ BOYNUZU ÖZÜ 2 HAFTADA İŞE YARAR MI, BİR DE BU ERKEK TAKVİYELERİNİ NEREDEN ALDINIZ? KEÇİBOYNUZU ÖZÜNÜ NEREDEN ALDINIZ
Canim buyuk marketlerde bulabilirsin. Ama iki haftada ise yararmi hic bir fikrim yok bizde uc hafta oldu baslayali ama vitamini 6 aydir esimde bende kullaniyoruz. Bir aydirda sodaya limon sıkarak iciyor bakalimKIZLAR KEÇİ BOYNUZU ÖZÜ 2 HAFTADA İŞE YARAR MI, BİR DE BU ERKEK TAKVİYELERİNİ NEREDEN ALDINIZ? KEÇİBOYNUZU ÖZÜNÜ NEREDEN ALDINIZ
2 ay. boyunca esimle birlikte tukketik hicbisey olmadi yani ben bi faydasini gormedimCörek otu bal tsrcın yapanların kızı oldu genelde
2 ay. boyunca esimle birlikte tukketik hicbisey olmadi yani ben bi faydasini gormedim
bisey ddemiyolar. cnm ikinizde sagliklisiniz olur diyolar. gecen ay bi teyzeye gittim bana rahmin ter olmus yani gobek dusmesi gibi biseydi herhalde duzeltti bu ay deneme oldu ama bu ayda tutmadi of cok kotu hissediyorum kendimi ya senin dedigin tryzede cok uzak bana yacanım senin duruma doktor bişey diyor mu? Keşke o teyze ye gitseydinalternatif tip gerçekten çoğu zaman ise yarıyor
bisey ddemiyolar. cnm ikinizde sagliklisiniz olur diyolar. gecen ay bi teyzeye gittim bana rahmin ter olmus yani gobek dusmesi gibi biseydi herhalde duzeltti bu ay deneme oldu ama bu ayda tutmadi of cok kotu hissediyorum kendimi ya senin dedigin tryzede cok uzak bana ya
kizlar bikac topik okudum offfffffff asilama sansi cok dusukmus ya asilama yapan herkes hemen hemen negatif sonuc almislar ben ne yapayim simdi cok caresiz cok bitkinimne yapayim nasil bi tedaviye basvurayim bilmiyorum
stres yok cnm ama cok duygusallastim su topikleri okuduktan sonraya herkes negatif sonuc almis buneya o zaman asilamayi kaldirsinlar niye boyle bi islem varki yarin oburgun adet olurum bende bu 2 uc gun arastirmalar icerisindeyim hangi doktora gitsem nassil bi tedavi gorsem rahim filmi cektirsemmi asilama istesemmi acaba maliyeti ne kadardir kafam allak bullakcanım tutar insAllah stres yapma bazen sebepsiz yumurtlama dönem olsa bile tutmuyor vakti var demek ben 3 aydır yumurtlama ya denk getirdim tutmadı vakti var demek
iste her bunye bir degildirki yumlar cok gelisse belki ikizde tutar belki bitane gelisir hic tutmaz sansa kalmis artik ne var onumde bilmiyorumöyle deme canım ablamin arkadaşı 3 doğum yaptı 3 de aşılama ile oldu
stres yok cnm ama cok duygusallastim su topikleri okuduktan sonraya herkes negatif sonuc almis buneya o zaman asilamayi kaldirsinlar niye boyle bi islem varki yarin oburgun adet olurum bende bu 2 uc gun arastirmalar icerisindeyim hangi doktora gitsem nassil bi tedavi gorsem rahim filmi cektirsemmi asilama istesemmi acaba maliyeti ne kadardir kafam allak bullak
Canim esim sabah aksam 1 yada 2 yemek kasigi iciyor bide soda gunde iki kez limon sıkarakKeçiboynuzu özü günde ne kadar içilecek kaç kaşık
tam olarak surekli gittigim bi doktor yok ama iyi bildigim bi doktor var ozelde ilk tedavimde letu verdi 3 yum oldu gebe kaldim sayesinde ama dusuk oldu bu defada tedavi asilama rahim filmi vs tekrar ona gidip onda devam etmeyi dusunuyorumHangi doktora gidiyorsun
tam olarak surekli gittigim bi doktor yok ama iyi bildigim bi doktor var ozelde ilk tedavimde letu verdi 3 yum oldu gebe kaldim sayesinde ama dusuk oldu bu defada tedavi asilama rahim filmi vs tekrar ona gidip onda devam etmeyi dusunuyorum
canm mem arjen onceden cok ilgili cok iyibi doktordu ama sonradan hassta sayisi cogaldi unlulesti bi havasi var gecilmiyor bnm ilk dusugum onun yuzunden oldu belki suan cocugumun olmasi onun yuzundem surekli her ay gittigimde bana semde kust var diye dogum kontrol haplari veriyodu halbuki benim ilk gebeligimde takiplerimi o yapiyodu cok cok iyi bi doktordu yeni cihanpole gectikten sonra bi giciklasti artik nefret ediyorum ondan bulente gittim bikac defa kendisi daha iyi ve onda devam edexem insalhArkadaşım cihanplde mem arjene tedavi olmuştu oğlu var şimdi çok şükür memnun kaldığını söylemişti bilgin olsun canım
canm mem arjen onceden cok ilgili cok iyibi doktordu ama sonradan hassta sayisi cogaldi unlulesti bi havasi var gecilmiyor bnm ilk dusugum onun yuzunden oldu belki suan cocugumun olmasi onun yuzundem surekli her ay gittigimde bana semde kust var diye dogum kontrol haplari veriyodu halbuki benim ilk gebeligimde takiplerimi o yapiyodu cok cok iyi bi doktordu yeni cihanpole gectikten sonra bi giciklasti artik nefret ediyorum ondan bulente gittim bikac defa kendisi daha iyi ve onda devam edexem insalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?