- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.901
sagolasin canm bnm allah razi olsun iste nasip bu ne zaman olacagi belli degilki belki tutar belkide tutmaz ne olacak nasil olacak bilmiyorum rabbim ins sanada tez vakitte bi kiz evlat nasip eder muradima nail olursun ins cnmAşılamada 4 ay Once bir arkadas hamile kaldi hergün duacinim inşeALLAH olacak Allahın izni ile
Adetinden 6 veya 7 gün sonra demek yumurtlama ve sonrası demek. Bu durumda bebeğiniz erkek mi bilmiyorum ama eğer erkekse kızı değilde erkeği oylayınCanim kiz erkek fark etmez die ovulasyon takip ederek yapmadim. Ama adet bitiminden den sonra oldu. Zaten adetim bittikten 6 yada 7 gun sonra yumurtluyordum sanirim.
Gönlüne göre olmus ne guzel canımZeynoc17 canim Ama Yigenimde bu sene denedik kiz istiyordu ocak ayinda ovulasyon testiyle takip yaparak ve doktorundan yumurtasinin ne zaman catlayacagini ogrendi. Sık iliski yumurtlamadan once ve sonuc 15 gun once belli oldu kizzzzovulasyonu ben onerdim erkek isteee dedim deneyelim sende kizda kiz dedi zalım yiyenim
Yok canim adet bitiminden hemen sonra baslamistik. Yumurtlama zamanima daha vardi yedi gun sonra falan bir kizim var sekiz yasinda simdi erkek icin cebellesiyoruzAdetinden 6 veya 7 gün sonra demek yumurtlama ve sonrası demek. Bu durumda bebeğiniz erkek mi bilmiyorum ama eğer erkekse kızı değilde erkeği oylayın
Aslında ozaman senin anketi oylamaman daha dogru olur canım cunku yumurtlamadan cok önce olmus yumurtlama anı olmamısYok canim adet bitiminden hemen sonra baslamistik. Yumurtlama zamanima daha vardi yedi gun sonra falan bir kizim var sekiz yasinda simdi erkek icin cebellesiyoruzrabbim nasip ederse insallah
Aynen canim Anketi oylayin deyince bende muallakta kaldim.Aslında ozaman senin anketi oylamaman daha dogru olur canım cunku yumurtlamadan cok önce olmus yumurtlama anı olmamıs
İnşallah erkegi oylamak nasip olurAynen canim Anketi oylayin deyince bende muallakta kaldim.
Insalahhh allah sesini duysunn seninde oğlisini sag selamet kucagina almayi nasip etsin insallah.İnşallah erkegi oylamak nasip olur
Olsun canım dursunInsalahhh allah sesini duysunn seninde oğlisini sag selamet kucagina almayi nasip etsin insallah.❤❤ Bu oyu geri cekemiyorum. Bastanmi yapsan acaba biz oy kullanmayalim Yumurtlamadan sonra erkek ve kiz bebege hamile kalanlar die
Amin Allah razı olsun sende evlat sahibi olacan Rabbm büyük nimetleri çok isteyelim biz yeterkisagolasin canm bnm allah razi olsun iste nasip bu ne zaman olacagi belli degilki belki tutar belkide tutmaz ne olacak nasil olacak bilmiyorum rabbim ins sanada tez vakitte bi kiz evlat nasip eder muradima nail olursun ins cnm
aynen cnm onemli olan o zaten rabbim ellerimizi bos cevirmesin insallhAmin Allah razı olsun sende evlat sahibi olacan Rabbm büyük nimetleri çok isteyelim biz yeterki
E vitamini sperm için çok önemli bi vitamin sağlıklı olmasını sağlıyorTm canim olmasada onemli degil eczaneye sorunca veriri ben selenyum cinkoyu duymustumda e vitaminini duymamistim
Ben akıntımın çok olduğu ay deneme yaptımBenim bi sorum olacakti deneme gunu kuru olupta oglu olan varmi acaba ??
Erkek takviyeleri en az 2-3 ay önceden kullanılırsa fayda ederKIZLAR KEÇİ BOYNUZU ÖZÜ 2 HAFTADA İŞE YARAR MI, BİR DE BU ERKEK TAKVİYELERİNİ NEREDEN ALDINIZ? KEÇİBOYNUZU ÖZÜNÜ NEREDEN ALDINIZ
Testle ya da doktor takibiyle bilmiyorsanız belki geç yumurtlama olmuştur kızınızdaCanim kiz erkek fark etmez die ovulasyon takip ederek yapmadim. Ama adet bitiminden den sonra oldu. Zaten adetim bittikten 6 yada 7 gun sonra yumurtluyordum sanirim.
Bende tutmadı canım şuanki bebeğimi kız hesaplıyorduKızlar eski konularda bioritmden bahsetmişler, tutan var mı ya da önemseyen oldu mu? Doğruluğu var mı
Sen inşAllah oğluna hamile kalınca gelip erkeği seçeceksin canımCanisi benim kız iki gün önce olmuştu bu durumda napcaz
Sık ilişki genelde kız bebekle sonuçlanıyorZeynoc17 canim Ama Yigenimde bu sene denedik kiz istiyordu ocak ayinda ovulasyon testiyle takip yaparak ve doktorundan yumurtasinin ne zaman catlayacagini ogrendi. Sık iliski yumurtlamadan once ve sonuc 15 gun once belli oldu kizzzzovulasyonu ben onerdim erkek isteee dedim deneyelim sende kizda kiz dedi zalım yiyenim
Olacaksın canım inşAllah sendesagolasin canm bnm allah razi olsun iste nasip bu ne zaman olacagi belli degilki belki tutar belkide tutmaz ne olacak nasil olacak bilmiyorum rabbim ins sanada tez vakitte bi kiz evlat nasip eder muradima nail olursun ins cnm
Allah hepimizin gönlüne göre versinYok canim adet bitiminden hemen sonra baslamistik. Yumurtlama zamanima daha vardi yedi gun sonra falan bir kizim var sekiz yasinda simdi erkek icin cebellesiyoruzrabbim nasip ederse insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?