Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aşılamada 4 ay Once bir arkadas hamile kaldi hergün duacinim inşeALLAH olacak Allahın izni ile
sagolasin canm bnm allah razi olsun iste nasip bu ne zaman olacagi belli degilki belki tutar belkide tutmaz ne olacak nasil olacak bilmiyorum rabbim ins sanada tez vakitte bi kiz evlat nasip eder muradima nail olursun ins cnm

Canim kiz erkek fark etmez die ovulasyon takip ederek yapmadim. Ama adet bitiminden den sonra oldu. Zaten adetim bittikten 6 yada 7 gun sonra yumurtluyordum sanirim.
Adetinden 6 veya 7 gün sonra demek yumurtlama ve sonrası demek. Bu durumda bebeğiniz erkek mi bilmiyorum ama eğer erkekse kızı değilde erkeği oylayın

Gönlüne göre olmus ne guzel canım

Adetinden 6 veya 7 gün sonra demek yumurtlama ve sonrası demek. Bu durumda bebeğiniz erkek mi bilmiyorum ama eğer erkekse kızı değilde erkeği oylayın
Yok canim adet bitiminden hemen sonra baslamistik. Yumurtlama zamanima daha vardi yedi gun sonra falan bir kizim var sekiz yasinda simdi erkek icin cebellesiyoruz rabbim nasip ederse insallah

Yok canim adet bitiminden hemen sonra baslamistik. Yumurtlama zamanima daha vardi yedi gun sonra falan bir kizim var sekiz yasinda simdi erkek icin cebellesiyoruz rabbim nasip ederse insallah
Aslında ozaman senin anketi oylamaman daha dogru olur canım cunku yumurtlamadan cok önce olmus yumurtlama anı olmamıs

İnşallah erkegi oylamak nasip olur
Insalahhh allah sesini duysunn seninde oğlisini sag selamet kucagina almayi nasip etsin insallah.❤❤ Bu oyu geri cekemiyorum. Bastanmi yapsan acaba biz oy kullanmayalim Yumurtlamadan sonra erkek ve kiz bebege hamile kalanlar die

sagolasin canm bnm allah razi olsun iste nasip bu ne zaman olacagi belli degilki belki tutar belkide tutmaz ne olacak nasil olacak bilmiyorum rabbim ins sanada tez vakitte bi kiz evlat nasip eder muradima nail olursun ins cnm
Amin Allah razı olsun sende evlat sahibi olacan Rabbm büyük nimetleri çok isteyelim biz yeterki

Canim kiz erkek fark etmez die ovulasyon takip ederek yapmadim. Ama adet bitiminden den sonra oldu. Zaten adetim bittikten 6 yada 7 gun sonra yumurtluyordum sanirim.
Testle ya da doktor takibiyle bilmiyorsanız belki geç yumurtlama olmuştur kızınızda
K Khvekokusu20 sanırım yumurtlamadan 5-6 saat öncesi ve sonrasını kastederek öyle yazdı

Sık ilişki genelde kız bebekle sonuçlanıyor
Erkeğin sperm kalitesi en az zamanlama kadar önemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…