Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Fitil kuruluk yapiyo ama deneme esnasina mesala islak

Kuzum mesala gun icinde kuru olup deneme esnasinda islaklik yeterlimi erkek bebek olmasi icin sonucta bu kuruluk fitilden gelme
Emin ol fitil kullandığında oluşan kuruluktan sonra ilişkideki azıcık ıslaklık ile
Normal zamandaki akıntı ıslaklığı arasında dağlar kadar fark var
Hem miktar hem de ph olarak
Ne kadar ıslak olursan ilişki anında y spermleri o kadar uzun yaşar

Canim peki bayanin isteksiz olmasi yada once inzal olmasi hangisi olmali sence

Canim peki bayanin isteksiz olmasi yada once inzal olmasi hangisi olmali sence
Canım ben ikisinde de aynıydım
Çok istekli değildim ve inzal olmadım da ama sonucu biliyorsun
Erkeğin istekli olması sanki tam sperm boşaltımı sağlıyor
O da içerdeki sağlıklı sperm sayısını arttırıp kolay hamile kalmayı sağlıyor bence
Mesela oğlumda eşim kesinlikle çok istekliydi kızıma oranla ikisi de tek ilişki olduğu için biliyorum

Tmm canm cok sagol hani kadin inzal oluncada islaklik cok oluyor ve sonrasinda isteksizlik oluyor ya sanki birbiri ile örtüşüyor

kızlar adet olacaktım bugün,1 gün gecikti, ovulasyon testi yaptım öylesine denemelik.. 2. Çizgi çıktı hemen silik.. adet öncesi böyle mi oluyor? Gebe olmam imkansız da.. test mi bozuk?

Adete 1 gün kala ovulasyon testinin böyle çıkması doğal mı? Sanki öyle birşeyler okumuştum adet civarı hatalı çıkabiliyor diye

Eklentiler

• image.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 47
halada yapmaya calisiyorum cnm olmuyorsa artik vardir bi hayr koca karilarada gidiyirum yazdim gormedin sanirum en sonki kadn baba gibegin dusmus dedi bilmiyirum tamam duzeltim dedi ben bu ay deneme yaptim tutmadi sanirum yine bugun test yaptim negatiffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…