- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.941
Evet siliklesmeye baslayincaCanim daha once catladiktan sonra mi deneme oldu
Istersen bu defa pikten sonra ki esitlikte dene. Ben de boyle yapmayi dusunuyorum ins.Evet siliklesmeye baslayinca
Deneme yapacakmısmSiliklesti yine kısa sürdü
Aksam bi daha yapsana test varsa.Siliklesti yine kısa sürdü
Kaç saat sürüyor canimSiliklesti yine kısa sürdü
Deneme yapacakmısm
[/QUOTE
Yapicam inşallah tutar
4 5 saat anca sürdüKaç saat sürüyor canim
Benimde öyle oldu canım4 5 saat anca sürdü
Deneme yaptın mi pekiBenimde öyle oldu canım
EvetDeneme yaptın mi peki
Emin ol fitil kullandığında oluşan kuruluktan sonra ilişkideki azıcık ıslaklık ileFitil kuruluk yapiyo ama deneme esnasina mesala islak
Kuzum mesala gun icinde kuru olup deneme esnasinda islaklik yeterlimi erkek bebek olmasi icin sonucta bu kuruluk fitilden gelme
Amin canım çok amin dua edin bana da son 2 buçuk ayım kaldıOyyy canisi Allahü teâlâ razi işin kazasız belasız kavuştursun pasana Rabbim
Eğer yumurta çatladıktan sonra 7-8 saat geçerse bence kız ihtimali artıyorEvet öyle yapicam ama her türlü geceyi beklicem eşim gece evde olacak ya erken catlarsa nolur
Canim peki bayanin isteksiz olmasi yada once inzal olmasi hangisi olmali senceEmin ol fitil kullandığında oluşan kuruluktan sonra ilişkideki azıcık ıslaklık ile
Normal zamandaki akıntı ıslaklığı arasında dağlar kadar fark var
Hem miktar hem de ph olarak
Ne kadar ıslak olursan ilişki anında y spermleri o kadar uzun yaşar
Canım ben ikisinde de aynıydımCanim peki bayanin isteksiz olmasi yada once inzal olmasi hangisi olmali sence
Tmm canm cok sagol hani kadin inzal oluncada islaklik cok oluyor ve sonrasinda isteksizlik oluyor ya sanki birbiri ile örtüşüyorCanım ben ikisinde de aynıydım
Çok istekli değildim ve inzal olmadım da ama sonucu biliyorsun
Erkeğin istekli olması sanki tam sperm boşaltımı sağlıyor
O da içerdeki sağlıklı sperm sayısını arttırıp kolay hamile kalmayı sağlıyor bence
Mesela oğlumda eşim kesinlikle çok istekliydi kızıma oranla ikisi de tek ilişki olduğu için biliyorum
halada yapmaya calisiyorum cnm olmuyorsa artik vardir bi hayr koca karilarada gidiyirum yazdim gormedin sanirum en sonki kadn baba gibegin dusmus dedi bilmiyirum tamam duzeltim dedi ben bu ay deneme yaptim tutmadi sanirum yine bugun test yaptim negatiffffffPrensesim2016 cnm lütfen üzme kendini. Sen elinden gelenin fazlasını yaptın olmuyorsa kısmet değilmiş zamanı varmış demekten başka çaremiz yokki. Bide bu koca karılsr falan oluyor onlara da Bi görün onlar bazen doktorlardan daha iyi tedavi edebiliyor :) aşılama hakkımda Bi fikrim yok bence sen yinede Bi dene olursa olur olmazsa başgöz üstüne yapacak başka bişi yok:) sen üzme kendini ve stres yapma belki oda etkiliyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?