Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
canım senin duruma doktor bişey diyor mu? Keşke o
Ben akıntımın çok olduğu ay deneme yaptım
Fitile dikkat edin kuruluk yapıyor
Fitil kullanmayı hamile kaldığım aydan 2 ay önce bırakmıştım
Fitil kuruluk yapiyo ama deneme esnasina mesala islak
Ben akıntımın çok olduğu ay deneme yaptım
Fitile dikkat edin kuruluk yapıyor
Fitil kullanmayı hamile kaldığım aydan 2 ay önce bırakmıştım
Kuzum mesala gun icinde kuru olup deneme esnasinda islaklik yeterlimi erkek bebek olmasi icin sonucta bu kuruluk fitilden gelme

Prensesim2016 cnm lütfen üzme kendini. Sen elinden gelenin fazlasını yaptın olmuyorsa kısmet değilmiş zamanı varmış demekten başka çaremiz yokki. Bide bu koca karılsr falan oluyor onlara da Bi görün onlar bazen doktorlardan daha iyi tedavi edebiliyor :) aşılama hakkımda Bi fikrim yok bence sen yinede Bi dene olursa olur olmazsa başgöz üstüne yapacak başka bişi yok:) sen üzme kendini ve stres yapma belki oda etkiliyor olabilir

Kiz sen niye kayboluyon arada

Kizlaaar bi bakin hele bugün 16. Günüm durum bu. Bu gece olur mu dersiniz

Eklentiler

• P_20190622_130846.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 49
  • P_20190622_130846.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 56
Evet öyle yapicam ama her türlü geceyi beklicem eşim gece evde olacak ya erken catlarsa nolur
Valla canim
Evet öyle yapicam ama her türlü geceyi beklicem eşim gece evde olacak ya erken catlarsa nolur
Birazdzn tecrubeli birisi gelir canim soylerler benimde hep erken catlar pik olduktan 3 saat bile surmez hemen catlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…