- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.921
canım senin duruma doktor bişey diyor mu? Keşke o
Fitil kuruluk yapiyo ama deneme esnasina mesala islakBen akıntımın çok olduğu ay deneme yaptım
Fitile dikkat edin kuruluk yapıyor
Fitil kullanmayı hamile kaldığım aydan 2 ay önce bırakmıştım
Kuzum mesala gun icinde kuru olup deneme esnasinda islaklik yeterlimi erkek bebek olmasi icin sonucta bu kuruluk fitilden gelmeBen akıntımın çok olduğu ay deneme yaptım
Fitile dikkat edin kuruluk yapıyor
Fitil kullanmayı hamile kaldığım aydan 2 ay önce bırakmıştım
Kiz sen niye kayboluyon aradaPrensesim2016 cnm lütfen üzme kendini. Sen elinden gelenin fazlasını yaptın olmuyorsa kısmet değilmiş zamanı varmış demekten başka çaremiz yokki. Bide bu koca karılsr falan oluyor onlara da Bi görün onlar bazen doktorlardan daha iyi tedavi edebiliyor :) aşılama hakkımda Bi fikrim yok bence sen yinede Bi dene olursa olur olmazsa başgöz üstüne yapacak başka bişi yok:) sen üzme kendini ve stres yapma belki oda etkiliyor olabilir
Biortm nedir canmKızlar eski konularda bioritmden bahsetmişler, tutan var mı ya da önemseyen oldu mu? Doğruluğu var mı
Sen inşAllah oğluna hamile kalınca gelip erkeği seçeceksin canım
Fitil kuruluk yapiyo ama deneme esnasina mesala islak
Kuzum mesala gun icinde kuru olup deneme esnasinda islaklik yeterlimi erkek bebek olmasi icin sonucta bu kuruluk fitilden gelme
Canim nasilsin adetin bittimiKiz sen niye kayboluyon arada
Kuzum bana denilen bir bardak su ic testden sonra ve 3 saate bir tekrarla piki kacirmamk icin bugun baya koyuKizlaaar bi bakin hele bugün 16. Günüm durum bu. Bu gece olur mu dersiniz
Evet öyle yapicam ama her türlü geceyi beklicem eşim gece evde olacak ya erken catlarsa nolurKuzum bana denilen bir bardak su ic testden sonra ve 3 saate bir tekrarla piki kacirmamk icin bugun baya koyu
Valla canimEvet öyle yapicam ama her türlü geceyi beklicem eşim gece evde olacak ya erken catlarsa nolur
Birazdzn tecrubeli birisi gelir canim soylerler benimde hep erken catlar pik olduktan 3 saat bile surmez hemen catlarEvet öyle yapicam ama her türlü geceyi beklicem eşim gece evde olacak ya erken catlarsa nolur
Lekelenme halinde devam ediyo 2 gune tam biter ins. Sen nasilsin canimCanim nasilsin adetin bittimi❤❤
Canim erken catlarsa aksam a kadar ortam asidik olur. O da kiz bebek olma ihtimalini yukseltir.Valla canim
Birazdzn tecrubeli birisi gelir canim soylerler benimde hep erken catlar pik olduktan 3 saat bile surmez hemen catlar
Evet 3 aydır kullanıyorum 5 saate kadar catliyo genelde geçen ay biraz daha uzun sürdü zaten 3 aydır deneme yaptık bebek olmadı artik olsunda hangisi olursa modundayimCanim erken catlarsa aksam a kadar ortam asidik olur. O da kiz bebek olma ihtimalini yukseltir.
Daha once test kullandin mi
Insallah Bende iyiyim canim sagolasin adet olmayi bekliyorum ❤❤Lekelenme halinde devam ediyo 2 gune tam biter ins. Sen nasilsin canim
Canim daha once catladiktan sonra mi deneme olduEvet 3 aydır kullanıyorum 5 saate kadar catliyo genelde geçen ay biraz daha uzun sürdü zaten 3 aydır deneme yaptık bebek olmadı artik olsunda hangisi olursa modundayim
Kac gunun kaldiInsallah Bende iyiyim canim sagolasin adet olmayi bekliyorum ❤❤
Olir canim ins. Rabbim gonlune gore nasip etsin insEvet 3 aydır kullanıyorum 5 saate kadar catliyo genelde geçen ay biraz daha uzun sürdü zaten 3 aydır deneme yaptık bebek olmadı artik olsunda hangisi olursa modundayim
Yok kız buralardayım hepKiz sen niye kayboluyon arada
Bugun olmam lazim ama fitil ve hap kullanmistim enfeksyon icin yoktu ama varsa gitsin die oyuzden gecikmese iyidirKac gunun kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?