Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Adete 1 gün kala ovulasyon testinin böyle çıkması doğal mı? Sanki öyle birşeyler okumuştum adet civarı hatalı çıkabiliyor diye
Test bozuk degil cnm bu hormon vucutta genelde olduğu için boyle çıkabilir normal yani ben oyle biliyorum en azindan

kızlar fitil bende adet gecikmesi yaptı, 2 gün gecikti.. 2-3 gündür karnım ağrıyor ama adet olamıyorum (gebelik yok) ...
hala tam geçmedi akıntı
Şimdi ben adet sonrası fitile devam etsem, yumurtlama gününü geciktirir mi ya da etkiler mi ???

Aksine erken getirdi benim yumurtalamyi ama kisiden kisiye degisiyodur bak fitil bende kuruluk yapti sizde akindi devam ediyo diyosunuz

kızlar bioritim , ayın evreleri, yumurtlama günü Ay’ın dişil mi eril mi burçtan geçtiğine dikkat eden oldu mu? Tutan oldu mu? Yoksa faso fiso mu bunlar?

haziran ayı için ayın evreleri, ve hangi burçlardan geçtiği.. toprak ve su grupları dişil, ateş ve hava grupları eril.. hergünün üzerinde burç sembolleri var

Eklentiler

• DE7CCAE9-BF8B-4D06-BB64-05C8D5D0AD5A.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 70
Siz değerlendirdiniz mi yumurtlamayı? Erken derken kaçıncı günde yumurtladınız ve adetiniz kaç gün sürüyordu
12 ci gunde hem pik oldu hemde catladi normalde benim 14 15 16 gunde yumurtalam oluyo yani her ay degisiyo ben lekenmeyle birlikte 10 gunu sureradetim cok olurum yani 28 gunde bir adet oluyorum

Valla ben hem öncesi hemde deneme yaptıgım ay kullandım canım her bünyede farklı etkisi var kiminde kuruluk yapıyor önce bi deneyin kuruluk olursa erken kesinn
Kuzum benim bi arkadasimin 3 tane oglu var dun sordum deneme esnasilda nasildin diye kuruymus hatta aci hissetmis yumurta akinida ertesi gun gordum dedi gun icinde denemeden gecesi denemis ertesi gun icinde yumurta aki olusmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…