- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.961
Test bozuk degil cnm bu hormon vucutta genelde olduğu için boyle çıkabilir normal yani ben oyle biliyorum en azindanAdete 1 gün kala ovulasyon testinin böyle çıkması doğal mı? Sanki öyle birşeyler okumuştum adet civarı hatalı çıkabiliyor diye
Hay maşallahBen 1 defa kullandım kuruluk 2 ay sürdü
Valla ben hem öncesi hemde deneme yaptıgım ay kullandım canım her bünyede farklı etkisi var kiminde kuruluk yapıyor önce bi deneyin kuruluk olursa erken kesinnK Khvekokusu20 canim sen fitili deneme yaptigin ay mi kullandin oncesinde mi?
ozel bir sey yapmadim canim ilk bebegim zaten kiz erkek farketmez diyeAllah kucağına almayı nasip etsin inşalalh.Neler yaptığını yazabilirmisin
amin canım inşallahMasallah
Rabbim ol diyince oluyo. Ins bi gun biz isteyenlerde yasariz bu duyguyu
Tamam canim cok sagolValla ben hem öncesi hemde deneme yaptıgım ay kullandım canım her bünyede farklı etkisi var kiminde kuruluk yapıyor önce bi deneyin kuruluk olursa erken kesinn
Aksine erken getirdi benim yumurtalamyi ama kisiden kisiye degisiyodur bak fitil bende kuruluk yapti sizde akindi devam ediyo diyosunuzkızlar fitil bende adet gecikmesi yaptı, 2 gün gecikti.. 2-3 gündür karnım ağrıyor ama adet olamıyorum (gebelik yok) ...
hala tam geçmedi akıntı
Şimdi ben adet sonrası fitile devam etsem, yumurtlama gününü geciktirir mi ya da etkiler mi ???
Aksine erken getirdi benim yumurtalamyi ama kisiden kisiye degisiyodur bak fitil bende kuruluk yapti sizde akindi devam ediyo diyosunuz
Aksine erken getirdi benim yumurtalamyi ama kisiden kisiye degisiyodur bak fitil bende kuruluk yapti sizde akindi devam ediyo diyosunuz
Bunları nasıl hesaplayabilirizkızlar bioritim , ayın evreleri, yumurtlama günü Ay’ın dişil mi eril mi burçtan geçtiğine dikkat eden oldu mu? Tutan oldu mu? Yoksa faso fiso mu bunlar?
Bunları nasıl hesaplayabiliriz
Pazartesi yumurtlama ilişki salıSiz ovulasyon gününüzü ve ilişki olduğu saati söyleyin ben yorumcudan bakayım oraya üyeyim de
haziranı oaylaşabilirmisin cnmEki Görüntüle 2281364
Mesela temmuz ayı için ayın evreleri.. erken çocuk için dolunay falan diyorlar
12 ci gunde hem pik oldu hemde catladi normalde benim 14 15 16 gunde yumurtalam oluyo yani her ay degisiyo ben lekenmeyle birlikte 10 gunu sureradetim cok olurum yani 28 gunde bir adet oluyorumSiz değerlendirdiniz mi yumurtlamayı? Erken derken kaçıncı günde yumurtladınız ve adetiniz kaç gün sürüyordu
Kuzum benim bi arkadasimin 3 tane oglu var dun sordum deneme esnasilda nasildin diye kuruymus hatta aci hissetmis yumurta akinida ertesi gun gordum dedi gun icinde denemeden gecesi denemis ertesi gun icinde yumurta aki olusmusValla ben hem öncesi hemde deneme yaptıgım ay kullandım canım her bünyede farklı etkisi var kiminde kuruluk yapıyor önce bi deneyin kuruluk olursa erken kesinn
Ayin 19 da olan ne canim ben hic anlamadim ilk defa duydumhaziran ayı için ayın evreleri, ve hangi burçlardan geçtiği.. toprak ve su grupları dişil, ateş ve hava grupları eril.. hergünün üzerinde burç sembolleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?