- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.101
9 ekim adet 22 23 ekim pik oldu kasim 1 de silik cikti hcg testi de kan testim 7 kasimda 280 diKızlar geçen hafta bugün pik günümdü sonraki günün sabahında ve akşamında değerlendirme olmuştu. En erken regl gününden kaç gün önce beta hcgme baktırabilirim. Siz kaç gün öncesinde öğrendiniz. Lütfen herkes yorum yapabilirmi. Benim için çok önemli.
Bugün bi arkadaşım oğlunu kucağına aldıevet artik gün sayiyoruz
İnşaallah dua edelim birbirimize
Ederim tabiki canımBana da dua edin kızlar sizin dogumlar benden önce Allah nasip ederseiwashereonce ♥
Kız sen bu anketi yanlış yaptın ya. Yumurtlamadan önce demişsin önce deneyenlerin zaten çoğu kız. Sen keşke sadece yumurtlama sonrası yazsaydın direkBana da dua edin kızlar sizin dogumlar benden önce Allah nasip ederseiwashereonce ♥
Amin amin insBugün bi arkadaşım oğlunu kucağına aldı
Gerçekten duygulanıyor insan
Darısı bizlere ve bekleyen arkadaşlara
Canım pikken deneyenlerin demek istemiştim hani catlamaya bi kac saat kalaKız sen bu anketi yanlış yaptın ya. Yumurtlamadan önce demişsin önce deneyenlerin zaten çoğu kız. Sen keşke sadece yumurtlama sonrası yazsaydın direk
Kızlar bugünkü ultrasonum
9+2 yiz tahmin edebilir misiniz lütfen ? ❤Eki Görüntüle 2282046
Pikken yazsaydınCanım pikken deneyenlerin demek istemiştim hani catlamaya bi kac saat kala
Ben ilk ovulasyon yaptigimda ilk pik gördugum gun degerlendirdik sonraki gunde pikdi ama kayinvaldemler geldi degerlendiremedik 3.gün siliklesti degerlendirdik hamilelik olmadi hamile kaldigim zaman 2 gun pikte degerlendirdik bence bence pik ve pikten siliklesene kadar degerlendirmek lazim benim pik 2 gun oldu degerlendirdim erkekyumurtlama günü 2 ilişkiyle de erkek olan var...tek ilişkiyle de kız olan var..cidden nasip meselesi..
sizce en makbul yöntem?
zeynoc17 Evet anket bu şekilde pek anlaşılmıyor. Böyle değilde bir çizelge çıkarsak, Deneme yapanların pikten kaç saat önce ya da sonra denemesi oldu diye. Ozaman çok daha net ve faydalı olur.Canım pikken deneyenlerin demek istemiştim hani catlamaya bi kac saat kala
K Khvekokusu20 seni biraz uğraştıracaz galibazeynoc17 Evet anket bu şekilde pek anlaşılmıyor. Böyle değilde bir çizelge çıkarsak, Deneme yapanların pikten kaç saat önce ya da sonra denemesi oldu diye. Ozaman çok daha net ve faydalı olur.
Erkek gibiMerhaba kızlar ultrasondan bilen var mıydı aranızda?
Tamam canım onu ilk müsait zamanda yapayım. Yöneticilerden de yardım almam gerekli tablo için
Teşekkür ederim yorum için canım pek bakan yok diğer foruma sanırım kimse yorumlamadıErkek gibi
İnşallah saglıklı bir oglun olur kızının yanına canımTeşekkür ederim yorum için canım pek bakan yok diğer foruma sanırım kimse yorumlamadı
Ya kızlar ayağımda 2 haftadır böyle Bi kuruluk var. Egzama mı başka Bişey mi bilen yorumlayabilir mi. Konu açıp sorsam yine ban yerim diye korkuyorum ondan buraya sordumİnşallah saglıklı bir oglun olur kızının yanına canım ♥
Egzama gibi durmuyor canım. Benim ayagımda da var krem sürYa kızlar ayağımda 2 haftadır böyle Bi kuruluk var. Egzama mı başka Bişey mi bilen yorumlayabilir mi. Konu açıp sorsam yine ban yerim diye korkuyorum ondan buraya sordum
Çokk kuru huylanıyırumEgzama gibi durmuyor canım. Benim ayagımda da var krem sür
Çokk kuru huylanıyırum
yağ sür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?