Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
9 ekim adet 22 23 ekim pik oldu kasim 1 de silik cikti hcg testi de kan testim 7 kasimda 280 di

Bana da dua edin kızlar sizin dogumlar benden önce Allah nasip ederse iwashereonce
Kız sen bu anketi yanlış yaptın ya. Yumurtlamadan önce demişsin önce deneyenlerin zaten çoğu kız. Sen keşke sadece yumurtlama sonrası yazsaydın direk

yumurtlama günü 2 ilişkiyle de erkek olan var...tek ilişkiyle de kız olan var..cidden nasip meselesi..
sizce en makbul yöntem?
Ben ilk ovulasyon yaptigimda ilk pik gördugum gun degerlendirdik sonraki gunde pikdi ama kayinvaldemler geldi degerlendiremedik 3.gün siliklesti degerlendirdik hamilelik olmadi hamile kaldigim zaman 2 gun pikte degerlendirdik bence bence pik ve pikten siliklesene kadar degerlendirmek lazim benim pik 2 gun oldu degerlendirdim erkek

İnşallah saglıklı bir oglun olur kızının yanına canım ♥
Ya kızlar ayağımda 2 haftadır böyle Bi kuruluk var. Egzama mı başka Bişey mi bilen yorumlayabilir mi. Konu açıp sorsam yine ban yerim diye korkuyorum ondan buraya sordum

Eklentiler

• 15614636256452555441405819581056.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…