Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ya kızlar ayağımda 2 haftadır böyle Bi kuruluk var. Egzama mı başka Bişey mi bilen yorumlayabilir mi. Konu açıp sorsam yine ban yerim diye korkuyorum ondan buraya sordum
Namaz kiliyomusun canim ben bunu genellikle namaz kilanlarda goruyorum oturdumuz icin ustune zamanla sertlesiyo benim dikkatimi cekmisti ondan yazdim

@Zemzem Safa canım kaç haftalık oldun? Senin doğumun yaklaşmış olması lazım
5 54Kbr54 canım sen nasılsın kaç haftalık oldun?
Hep aklımdasın canım cuma günü 35.haftayı doldurcaz bebeğe hazırlık biyandanda gezemiycem diye doya doya gezmeye çalışıyorum iyiyken kansızlıkla başım belada serum aldım dün yarın bi daha alıcam onun dışında sorun yok bebeğin ayakları rahim ağzındaydı dönmezse 22 temmuz sezeryan olucam büyük bi ihtimal. Senin nsl gidiyo siz ne kadarlık oldunuz iyimisin

Merhaba kızlarr 13 haftalık hamileyim cinsiyeti henüz belli değil bu sabah rüyamda erkek bebek gördüm aranızda hamileyken rüyasında erkek veya kız bebek görüp gerçekte de cinsiyetini o şekilde öğrenen oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…