Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

bu kişinin rüyalarının daha önceden de nasıl çıktığı ile ilgili.. mesela , ben hep olanı görürüm, yani ağlıyorsam rüyada , sevindirici haber almam , tersi çıkmaz. gebeliğimde de hep kız bebek gördüm kızım oldu, sadece gebe olduğumu öğrenmeden başlangıçta mavi renkler gördüm o da gebeliğimi müjdeledi..sizin rüyalarınız çıkar mı olduğu gibi? genelde kız bebek görenlerin oğlu olur derler ama bunun analizini siz kendi hislerinizle yapabilirsiniz

Canim adet oldunuzmu siz ❤

Beeennnn

Yani şöyle biiir düşündüm Çoğunlukla rüyalarımın çıktığı söylenemez mesela bazı insanlar gerçekten bu konu da aşmış oluyor kendini ama benim nötr çoğunlukla gördüğüm rüyaları unuturum falan hamilelikte cinsiyetle ilgili ilk defa rüya gördüm. Bakalım yakında anlarız durumu cinsiyet belli olunca... yorumun için teşekkür ederim canım

Nasıl görmüştün canım
Valla hem kız gördüm hem erkek gördüm. Hamileyken bebek hakkında çok rüyalar görürdüm. Erkek bebeği rüyamda doğum yapıyordm bebek erkekti oyuncak gibiydi çok tatlıydı hatta adını bile koyduk hatırlamıyorum ne koyduğumuzu

çok şükür oldum ama planlar şaştı bi kere, tatile denk gelecek ben orda nasıl takip edeceğim ovulasyonu bakalım..inşallah uzun yola denk gelmez..bu ay kaçıracağım gibi..nasip..
Hayirlisi canim. Biraz gecikmelide olsa Bende oldum sükür insan evdeki gibi takip yapamiyor canim bende bayrama denk gelmisti sehir disina ciktik takip yapamadim dogru duzgun kacti gitti hayirlisi demek boyleymis. ❤

Sonuç olarak erkek mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…