- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.261
Rabbim hayirli saglikli bi erkek evlat nasip etsin insGobegim tam ortasinda sanki kursun gibi bir agirlik var deneme gununden belli ama hissediyorum orda birsey oldu ama ya enfeksiyon yada bilemiyorum onun disinda pek birsey yok
Cok yorgunum bugun misafirlerim vardi. Belim kiriliyo resmen. Sen napiyosunNapıyonuz kızlaaarrrr
Hadi inşAllah oğlun olur canım senindeAaaaa bende oyle oldu bu ay 12 ci gunde yumurtaladim hatta 12 ci aydan belli takipdeyim hep 14 15 16 hic 12 olmamisti ilk bu ay oldu
Amin tum isteyenlere canim agzina yuregine saglik rabbim sanada tatdirsin insRabbim hayirli saglikli bi erkek evlat nasip etsin ins
Valla uzanmış TV izliyorum. Çocuklar uyuyor ama sıcaktan ikide bir kalkıp ağlıyorlar haksızda değillerCok yorgunum bugun misafirlerim vardi. Belim kiriliyo resmen. Sen napiyosun
Amin ins canimHadi inşAllah oğlun olur canım seninde
Amin canim Allah razi olsunAmin tum isteyenlere canim agzina yuregine saglik rabbim sanada tatdirsin ins
Ohh keyfe gel uzanmis tv izliyo masallah diyeyim kuzucuklaraValla uzanmış TV izliyorum. Çocuklar uyuyor ama sıcaktan ikide bir kalkıp ağlıyorlar haksızda değiller
Ne keyfi ya bizde keyif mi kaldı. O kadar yorgunum ki kalkıp su içmeyi gözüm kesmiyorOhh keyfe gel uzanmis tv izliyo masallah diyeyim kuzucuklara
dr yumurta solda dedi ama ben nedense saga donup uyudum biraz komik olduKizlar biraz acik olacak ama denemeden sonra hemen kalktinizmi yoksa biraz bekledinizmi bu bayadir kafama takiliyor soracam soracam bi soramadim ❤❤
Benimki 3 cocuga bedel kızAmmmaa benimki iki kişilik bir ekip ha unutma senin yine Bi tane şükret
dr yumurta solda dedi ama ben nedense saga donup uyudum biraz komik oldu
Üçüncüyü nasıl yapacan KızNe keyfi ya bizde keyif mi kaldı. O kadar yorgunum ki kalkıp su içmeyi gözüm kesmiyor
ÇinErkek bebeği olanlar, hangi takvime dikkat ettiniz? Tutmayanlar da çok ama şu takvim bende tuttu dediğiniz nedir?
A) çin
B) rus
C) mayan
D) baby plan (yorumcu)
Kendine göre olanları nasıl buluyorsun canımCanim bak mesela ben nasil yapiyorum. Once pik i benimle ayni olanlari buluyorum. Ona gore ne durumda kac kere iliski olmus sonuc ne olmus ona bakiyorum. Cok iyi arastirmak gerek. Cogu gece sabaha kadar eski yazilari okudum. Kendime en uygun pik gordugum 2. Gece deneme.
Allah nasip ederse bu ay bu sekilde yapmayi dusunuyorum. Rabbim bizi mahrum etmesin ins.
Canim arama butonundan bu grup icinde arama yapiyorum. Once oglum olacakmis yazdim. Bu gurupta oglu olacaginin haberini verenleri buldum. Sonra onlarin eski mesajlarini okudum. Baktim hangisinin pik i 2 gun suruyo. Test hangi durumdayken kac defa iliski olmus. Boyle isteKendine göre olanları nasıl buluyorsun canım
İyi yapıyorsun canımCanim arama butonundan bu grup icinde arama yapiyorum. Once oglum olacakmis yazdim. Bu gurupta oglu olacaginin haberini verenleri buldum. Sonra onlarin eski mesajlarini okudum. Baktim hangisinin pik i 2 gun suruyo. Test hangi durumdayken kac defa iliski olmus. Boyle iste
Bende ruyamda kirmizi mendil oynadigimi gormustum ruya yorumcusu bana kirmizi kiz bebek anlaminda demisti ve dogru cikti bebegim kizkizlar aranizda rüya yorumundan anlayan var mi acaba? Kusura bakmayin atladim hemen baska bir konuya. Rüyamda hamile olan bir arkabamizi gördüm, üzerinde kirmizi bir bindalli vardi vardi ve oynuyordu. Bu ne demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?