Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
dr yumurta solda dedi ama ben nedense saga donup uyudum biraz komik oldu
bende mayis denememde sag tarafima yattim ama tutmadi bu sefer dumduz yatacam ceymiceynin dedigi gibi bakalim nolcek hayirlisi tabiki denemeler bizden takdir allahtan ❤❤ allah burda cabalayan bende dahil arkadaslarada kalbimizden geceni nasip etsin hamis kalanlarada oglislerini sag selamet kucaklarina almayi nasip etsin aminn ❤❤

Kendine göre olanları nasıl buluyorsun canım

Kendine göre olanları nasıl buluyorsun canım
Canim arama butonundan bu grup icinde arama yapiyorum. Once oglum olacakmis yazdim. Bu gurupta oglu olacaginin haberini verenleri buldum. Sonra onlarin eski mesajlarini okudum. Baktim hangisinin pik i 2 gun suruyo. Test hangi durumdayken kac defa iliski olmus. Boyle iste

İyi yapıyorsun canım

kizlar aranizda rüya yorumundan anlayan var mi acaba? Kusura bakmayin atladim hemen baska bir konuya. Rüyamda hamile olan bir arkabamizi gördüm, üzerinde kirmizi bir bindalli vardi vardi ve oynuyordu. Bu ne demek.
Bende ruyamda kirmizi mendil oynadigimi gormustum ruya yorumcusu bana kirmizi kiz bebek anlaminda demisti ve dogru cikti bebegim kiz

Slm kizlar canim sikildikca giriyorum okuyorum yorumlarinizi ve bakiyorumda ne umutlar var ne emekler veriliyo inanin size cok dua ediyorum Allahim gorsun bu azminizi ve istediginizi versin kucaginiza.aklima benim verdigim cabalar geliyo zorla ictigim o igrenc karbonatli sular peynirsiz yogurtsuz kahvsltilar paket paket ov. testleri takviyeler ve sayamadigim daha neler neler var ama gel gorelimki olmadi kismetse 12 hafta sonra kizimi alicam kucagima biz uc yakin arkadas hamileyiz ve o iki arkadasiminki erkek benimki kiz ustelik onlara bu konu hakkinda hicbiseyden bahsetmedim sorsam ovulasyon nedir bilmezler ama allahin isleri iste helede bide ayy kizini oglumuza alcaz felan geyik muhabetti tam canimi yakiyo ama yinede sukrediyorum ve sizin bu cabalarinizi gotdukce allaha dua ediyorum allahim bu bayanlar emek verıyo ve hakediyo nolur cok gorme mavili bebisleri bu formdakilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…