Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Bir kızım var, hiç bir erkek annesi yanında kendimi kötü hissetmedim... erkek cocuğunu, üstünlük olarak gördüğüm için değil, kızları da oğlanları da eşit sevdiğim için istiyorum.. ama bir kızım daha olursa da çok mutlu olurum kızıma can yoldaşı geldiği için.. eski yaptığım emeklere bakıp üzülmem çünkü en güçlü sağlıklı spermin kazanması mühim olan.. biz iki kız kardeşiz, annemizi el üstünde tutuyoruz, eşlerimiz de annemizi el üstünde tutuyor, öz evlat gibi herşeyine koşturuyorlar..bu devirde kız annesi olmak moda.. bence en şanslı anne birden çok kızı olan anne..çok şükür ki eşim için cinsiyetin bir anlamı yok, zaten bu zihniyete sahip erkek kadınını ezdirmeyen, kadına hizmet aracı olarak bakmayan erkektir.. kızlarınızı hezimet duygusuyla yetiştirmeyin, kızlarınızı kendi beyaz atına binen güçlü bireyler olarak yetiştirin..
ve 2. Ya da 3. Çocuğu yaparken “ %100 kız olacak yine de yaparmıydın sorusuna evet cevabı verebiliyorsanız yapın..

Huhhuuuu Zekicee

Canim tabikide kizlar anneye ve babaya daha duskun daha fedakar onlar benim canim cigerim ben neden kizlarim var demiyorum neden onlari koruycak birde oglum olmadi diyorum ben bu eksikligi cok yasadim ve haalen yasiyirum ve kizlarimin yasamasini istemedim ve eminim sizde ucuncuye kiz bebege hamile olsaniz inanin sizinde caninizi bicok kisi sikacaktir. Ha birde herkes sizin esiniz gibi olmayabilir bunuda goz onunde bulundurun lutfen kimse kimsenin ne yasadigini bilmez.

Son düzenleme:
Amin inşallah cnm allah hepimizin gönlüne göre versin.

canım benim seni çok iyi anlıyorum..benim ananemin 2 kızı olmuş, annemin de 2 kızı. annem 2. bebeğinin yani benim de kız olduğumu öğrendiğinde gözünden yaş gelmiş ve babam da ben kız cocuğu daha çok severim hiç üzülme demiş. annem bu hikayeyi anlattığında ben çok üzülmüştüm, bir oğlan cocuk benden daha mı kıymetliydi? neydi o göz yaşını akıtan, erkek cocuk sevdası? niye kadınlarımız bunu yapıyor? ortalık anneleri tarafından paşam paşam diye diye egoları şişirilmiş, kadından hizmet bekleyen, kadına şiddet uygulayan magandalarla dolu..
hepimiz bir kız bir erkek isteriz. bu çoook doğal bir istek. ve burada kızı olanlar oğlu olsun diye çabalıyor. şansı arttırmak için taktikler öğreniyoruz. ama bu bir sınav değil. oğlanı tutturan sınavı geçmiyor. kızı olan sınavdan kalmıyor.
sonuç ne olursa olsun sağlıklı en güçlü spermin kazanmış oluyor..
benim kocam erkek istiyorum dese inadına kız yapmaya çalışırım.. hiç kimsenin senin hayatını şekillendirmesine izin verme ve evlatlarının cinsiyet haberini aldığın ilk günden beri göğsün kabarık, başın dik gez.. senin duruşun etrafındakilern düşüncesini belirleyecek olan..
ben kızım olduğunu öğrendiğimde arkadaşlarıma haberi verirken güneş gözlüklü karizmatik emojiyle yolluyordum, kızım başımın tacı, kızım aslan parçası, kimseye muhtaç olmayacak , kendini koruyabilecek şekilde yetiştiriyorum..erkeğe ihtiyacı yok koruması için..
seni çok iyi anlıyorum, sana güç versin diye anlatıyorum, yargıladığımı düşünme sakın..Allah zor gününde yanında olacak kızlarına sağlık , uzun ömür ve başarı versin..

Bugun 8 gundur yapiyorum. Adetin 4. Gunu basladim yapmaya. Benim testlerim surekli koyu ciktigi icin merak ettim acaba adet doneminde de mi yumurtlamam oluyo diye. Bide adetliyken cok akintim oluyo ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…