- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.281
Slm kizlar canim sikildikca giriyorum okuyorum yorumlarinizi ve bakiyorumda ne umutlar var ne emekler veriliyo inanin size cok dua ediyorum Allahim gorsun bu azminizi ve istediginizi versin kucaginiza.aklima benim verdigim cabalar geliyo zorla ictigim o igrenc karbonatli sular peynirsiz yogurtsuz kahvsltilar paket paket ov. testleri takviyeler ve sayamadigim daha neler neler var ama gel gorelimki olmadi kismetse 12 hafta sonra kizimi alicam kucagima biz uc yakin arkadas hamileyiz ve o iki arkadasiminki erkek benimki kiz ustelik onlara bu konu hakkinda hicbiseyden bahsetmedim sorsam ovulasyon nedir bilmezler ama allahin isleri iste helede bide ayy kizini oglumuza alcaz felan geyik muhabetti tam canimi yakiyo ama yinede sukrediyorum ve sizin bu cabalarinizi gotdukce allaha dua ediyorum allahim bu bayanlar emek verıyo ve hakediyo nolur cok gorme mavili bebisleri bu formdakilere
Huhhuuuu ZekiceeCanim arama butonundan bu grup icinde arama yapiyorum. Once oglum olacakmis yazdim. Bu gurupta oglu olacaginin haberini verenleri buldum. Sonra onlarin eski mesajlarini okudum. Baktim hangisinin pik i 2 gun suruyo. Test hangi durumdayken kac defa iliski olmus. Boyle iste
Bilmem. Burnum yanmıyor dedim yaÜçüncüyü nasıl yapacan Kız
Canim tabikide kizlar anneye ve babaya daha duskun daha fedakar onlar benim canim cigerim ben neden kizlarim var demiyorum neden onlari koruycak birde oglum olmadi diyorum ben bu eksikligi cok yasadim ve haalen yasiyirum ve kizlarimin yasamasini istemedim ve eminim sizde ucuncuye kiz bebege hamile olsaniz inanin sizinde caninizi bicok kisi sikacaktir. Ha birde herkes sizin esiniz gibi olmayabilir bunuda goz onunde bulundurun lutfen kimse kimsenin ne yasadigini bilmez.Bir kızım var, hiç bir erkek annesi yanında kendimi kötü hissetmedim... erkek cocuğunu, üstünlük olarak gördüğüm için değil, kızları da oğlanları da eşit sevdiğim için istiyorum.. ama bir kızım daha olursa da çok mutlu olurum kızıma can yoldaşı geldiği için.. eski yaptığım emeklere bakıp üzülmem çünkü en güçlü sağlıklı spermin kazanması mühim olan.. biz iki kız kardeşiz, annemizi el üstünde tutuyoruz, eşlerimiz de annemizi el üstünde tutuyor, öz evlat gibi herşeyine koşturuyorlar..bu devirde kız annesi olmak moda.. bence en şanslı anne birden çok kızı olan anne..çok şükür ki eşim için cinsiyetin bir anlamı yok, zaten bu zihniyete sahip erkek kadınını ezdirmeyen, kadına hizmet aracı olarak bakmayan erkektir.. kızlarınızı hezimet duygusuyla yetiştirmeyin, kızlarınızı kendi beyaz atına binen güçlü bireyler olarak yetiştirin..
ve 2. Ya da 3. Çocuğu yaparken “ %100 kız olacak yine de yaparmıydın sorusuna evet cevabı verebiliyorsanız yapın..
Amin inşallah cnm allah hepimizin gönlüne göre versin.Slm kizlar canim sikildikca giriyorum okuyorum yorumlarinizi ve bakiyorumda ne umutlar var ne emekler veriliyo inanin size cok dua ediyorum Allahim gorsun bu azminizi ve istediginizi versin kucaginiza.aklima benim verdigim cabalar geliyo zorla ictigim o igrenc karbonatli sular peynirsiz yogurtsuz kahvsltilar paket paket ov. testleri takviyeler ve sayamadigim daha neler neler var ama gel gorelimki olmadi kismetse 12 hafta sonra kizimi alicam kucagima biz uc yakin arkadas hamileyiz ve o iki arkadasiminki erkek benimki kiz ustelik onlara bu konu hakkinda hicbiseyden bahsetmedim sorsam ovulasyon nedir bilmezler ama allahin isleri iste helede bide ayy kizini oglumuza alcaz felan geyik muhabetti tam canimi yakiyo ama yinede sukrediyorum ve sizin bu cabalarinizi gotdukce allaha dua ediyorum allahim bu bayanlar emek verıyo ve hakediyo nolur cok gorme mavili bebisleri bu formdakilere
Canim sen ne yaptin var mi bi gelismeAmin inşallah cnm allah hepimizin gönlüne göre versin.
Canim tabikide kizlar anneye ve babaya daha duskun daha fedakar onlar benim canim cigerim ben neden kizlarim var demiyorum neden onlari koruycak birde oglum olmadi diyorum ben bu eksikligi cok yasadim ve haalen yasiyirum ve kizlarimin yasamasini istemedim ve eminim sizde ucuncuye kiz bebege hamile olsaniz inanin sizinde caninizi bicok kisi sikacaktir. Ha birde herkes sizin esiniz gibi olmayabilir bunuda goz onunde bulundurun lutfen kimse kimsenin ne yasadigini bilmez.
Yok bildiğin gibi canm. Sen ne yaptın adetin bitti mi. Neler yapıyorsunCanim sen ne yaptin var mi bi gelisme
Bitti canim coktan basladim test yapmaya. Henuz bi gelisme yok. Rabbim guzel yazilar yazmis olsun hepimize. Gonlumuzdekini hakkimiza hayirli eylesin ins.Yok bildiğin gibi canm. Sen ne yaptın adetin bitti mi. Neler yapıyorsun
Canim kan testi yaptirsanakizlar bugun 38. gunum ve ben hala adet olmadimmm
kizlar bugun 38. gunum ve ben hala adet olmadimmm
offff canim yaa az once idrar testi yaptim cikmadi hicbisi. bu ay yaptigim 5. testi buCanim kan testi yaptirsana
genelikle duzensiz diyodum ama 35 36. gunlerde olurdum gecen ayda 35. gun oldum sat 22 mayisskaç gn sürüyor adetin?
O zaman testi yaptirmana gerek yok olsa illa ki cikardi kac gun oldu. Hakkinda hayirlisi olsun ins.offff canim yaa az once idrar testi yaptim cikmadi hicbisi. bu ay yaptigim 5. testi bu
16 17 gun gecti yumdanO zaman testi yaptirmana gerek yok olsa illa ki cikardi kac gun oldu. Hakkinda hayirlisi olsun ins.
Olsa kesin cikardi. Canini sıkma. Rabbim en kisa surede nasip eder ins.16 17 gun gecti yumdan
aynen amin ins cnm.Olsa kesin cikardi. Canini sıkma. Rabbim en kisa surede nasip eder ins.
Amin inşallah kaç gündür test yapıyorsunBitti canim coktan basladim test yapmaya. Henuz bi gelisme yok. Rabbim guzel yazilar yazmis olsun hepimize. Gonlumuzdekini hakkimiza hayirli eylesin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?