- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.301
Mesala benimd3 3 kizim var diyorum mesala ben birdaha bebek dusunuyorum hemen diyorlar senin oglun olmaz boyle dengesizlerde var venimde en cok o canimi sikiyo 3 kiz deyince hemen soruyorlar oglun yokmu diye var desen yanlizmi kaldi diyorlar valla bu inasanlari menmun etmek zor ama ben artik diyorum beni kinayain Allah basina versin onu tatsin ve benim psikolji anlasin ha kizlarim benim bas tacimm ama su milletin lafi oldureck bide su var daha doguracan mi sanane evet doguracam dedimCanim tabikide kizlar anneye ve babaya daha duskun daha fedakar onlar benim canim cigerim ben neden kizlarim var demiyorum neden onlari koruycak birde oglum olmadi diyorum ben bu eksikligi cok yasadim ve haalen yasiyirum ve kizlarimin yasamasini istemedim ve eminim sizde ucuncuye kiz bebege hamile olsaniz inanin sizinde caninizi bicok kisi sikacaktir. Ha birde herkes sizin esiniz gibi olmayabilir bunuda goz onunde bulundurun lutfen kimse kimsenin ne yasadigini bilmez.
Canim bos verin kimin ne dedigini. Takmayin, takilmayin. Benimde 3 tane kizim var.Mesala benimd3 3 kizim var diyorum mesala ben birdaha bebek dusunuyorum hemen diyorlar senin oglun olmaz boyle dengesizlerde var venimde en cok o canimi sikiyo 3 kiz deyince hemen soruyorlar oglun yokmu diye var desen yanlizmi kaldi diyorlar valla bu inasanlari menmun etmek zor ama ben artik diyorum beni kinayain Allah basina versin onu tatsin ve benim psikolji anlasin ha kizlarim benim bas tacimm ama su milletin lafi oldureck bide su var daha doguracan mi sanane evet doguracam dedim
Olursun insallah canimm streslisin cok belliki kafana taktigin cok seyler var rabbim yardimcin olsun. Sıkıntilarini gidersin tez zamanda kalbinden gecene ulastirsin ❤❤kizlar bugun 38. gunum ve ben hala adet olmadimmm
Hadii hayirlisii canim en kisa zamanda bu mubarek cuma yuzusuyu hurmetine yakalarsin piki insallahhhBugun 8 gundur yapiyorum. Adetin 4. Gunu basladim yapmaya. Benim testlerim surekli koyu ciktigi icin merak ettim acaba adet doneminde de mi yumurtlamam oluyo diye. Bide adetliyken cok akintim oluyo ondan.
Aynenn canim agzi olan konusyo rabbim emeklerimizin karsiligini versin ins herkezin bi laf varya bende artik boyle kisasa kisassss canimCanim bos verin kimin ne dedigini. Takmayin, takilmayin. Benimde 3 tane kizim var.
Sen bitane daha getirirsin erkek olsun diye diyolar.
Evet getiricem Allah nasip ederse, bu sizi neden bu kadar ilgilendiriyo ki diyorum kaliyolar mal gibi.
Baskalarinin hayatina burnunu sokmayi kendine hak gorenin sonucuna katlanmasi gerek.
Mesela benim kucuk kiz daha yurumuyo 1 bucuk yasinda . Herkes kendinde yorum yapma hakki var gibi goruyo. Cocugum emekliyo tutunup yuruyo. Serbest yurumeye korkuyo farkindayim ben korktugunun.
Yok doktora gotur yok komsumun kide boyleydi simdi yurumuyo konusmuyo diyolar. Niye yurumuyomus. Kocaman olmusmus.
Artik bos konusankarin cevabini direk yapistiriyorum. Kor degilim cocugumda bi sıkınti gormuyorum ne zaman hazir hissederse o zaman yurur. Acelemiz yok sizinde olmasin lutfen diyip kestirip atiyorum.
Kisacasi insanlar konusur duymayin.
Sagol canim Allah razi olsun. Herkesin gonlundeki olsun ins.Hadii hayirlisii canim en kisa zamanda bu mubarek cuma yuzusuyu hurmetine yakalarsin piki insallahhh❤❤
Kesinlikle katiliyirum sana canim tabiki kizda evlat ama dedigin gibi cevre nekadarda takmamaya calissanda etkiliyor insani amac burda birbirimizi yargilamak degil birbirimize morel destek vermek sonucta burdaki butun bayan arkadaslarin hepsi kendine gore hakli bi sebebi var yoksa ne ugrasacaklar testlerle felan normal yoldan hamile kalmak varken insallh herkes diledigine kavusur ve hayal kirikligina ugrayip cahil cuhalaylan ugrasmazlarMesala benimd3 3 kizim var diyorum mesala ben birdaha bebek dusunuyorum hemen diyorlar senin oglun olmaz boyle dengesizlerde var venimde en cok o canimi sikiyo 3 kiz deyince hemen soruyorlar oglun yokmu diye var desen yanlizmi kaldi diyorlar valla bu inasanlari menmun etmek zor ama ben artik diyorum beni kinayain Allah basina versin onu tatsin ve benim psikolji anlasin ha kizlarim benim bas tacimm ama su milletin lafi oldureck bide su var daha doguracan mi sanane evet doguracam dedim
Kuzum sen.deneme gunu nasildin sulumuydun kurumuKesinlikle katiliyirum sana canim tabiki kizda evlat ama dedigin gibi cevre nekadarda takmamaya calissanda etkiliyor insani amac burda birbirimizi yargilamak degil birbirimize morel destek vermek sonucta burdaki butun bayan arkadaslarin hepsi kendine gore hakli bi sebebi var yoksa ne ugrasacaklar testlerle felan normal yoldan hamile kalmak varken insallh herkes diledigine kavusur ve hayal kirikligina ugrayip cahil cuhalaylan ugrasmazlar
Adetliyken akıntı nasıl oluyo cnm anlamadım yani. Yada ben hiç dikkat etmedim böyle birşey varmı belkide bende olmuyordurBugun 8 gundur yapiyorum. Adetin 4. Gunu basladim yapmaya. Benim testlerim surekli koyu ciktigi icin merak ettim acaba adet doneminde de mi yumurtlamam oluyo diye. Bide adetliyken cok akintim oluyo ondan.
Cnm seninde küçük kızın benim küçükle yaşıt. Seninde küçükmşCanim bos verin kimin ne dedigini. Takmayin, takilmayin. Benimde 3 tane kizim var.
Sen bitane daha getirirsin erkek olsun diye diyolar.
Evet getiricem Allah nasip ederse, bu sizi neden bu kadar ilgilendiriyo ki diyorum kaliyolar mal gibi.
Baskalarinin hayatina burnunu sokmayi kendine hak gorenin sonucuna katlanmasi gerek.
Mesela benim kucuk kiz daha yurumuyo 1 bucuk yasinda . Herkes kendinde yorum yapma hakki var gibi goruyo. Cocugum emekliyo tutunup yuruyo. Serbest yurumeye korkuyo farkindayim ben korktugunun.
Yok doktora gotur yok komsumun kide boyleydi simdi yurumuyo konusmuyo diyolar. Niye yurumuyomus. Kocaman olmusmus.
Artik bos konusankarin cevabini direk yapistiriyorum. Kor degilim cocugumda bi sıkınti gormuyorum ne zaman hazir hissederse o zaman yurur. Acelemiz yok sizinde olmasin lutfen diyip kestirip atiyorum.
Kisacasi insanlar konusur duymayin.
Kuru degildimKuzum sen.deneme gunu nasildin sulumuydun kurumu
Olursun insallah canimm streslisin cok belliki kafana taktigin cok seyler var rabbim yardimcin olsun. Sıkıntilarini gidersin tez zamanda kalbinden gecene ulastirsin ❤❤
Canim sana simdi dusunme dememin sebebi senin degeride kucuk. Benim buyuk 10 yasinda olucak agustosta bana faydasi cok oluyo. Mesala dun misafirlerim vardi dogru duzgun gormedim bile kucugu aldi odasina goturdu karnini doyurdu. Diyo ki anne cay var Allah korusun ustune falan dokulur.Cnm seninde küçük kızın benim küçükle yaşıt. Seninde küçükmşbende 2 yaşına basınca deneyecem galiba koydum aklıma yada O zaman testlere başlarım bikaç ay takip yaparım denemeyş bikaç ay sonra yaparım. Ocakta 2 olacak kızım. O zmn başlayacam Allahın izniyle :)
Canim bildigin idrarimi yaptiktan sonra temizlenirken bakiyorum bildigin asagi dogru uzamış yapiskan akinti kusura bakma acik yazdim ama oyle oluyo hemde bayagi oluyo. Ilk ay 19. Gun pik oldu 21. Gun catladi. Catladigi sabah denedik oladi.Adetliyken akıntı nasıl oluyo cnm anlamadım yani. Yada ben hiç dikkat etmedim böyle birşey varmı belkide bende olmuyordur ☺ Normalde pik in kaçıncı gün oluyor. Kaç aydır deniyordun
Hayırlısı olsun inşallahCanim bildigin idrarimi yaptiktan sonra temizlenirken bakiyorum bildigin asagi dogru uzamış yapiskan akinti kusura bakma acik yazdim ama oyle oluyo hemde bayagi oluyo. Ilk ay 19. Gun pik oldu 21. Gun catladi. Catladigi sabah denedik oladi.
Gecen ay 16. Gun pik yapti gene 2 gun surdu. Iki gunu de degerlendirdim belirti oldu ama yine tutmadi.
Bakalim bu ay kacinci gun olucak
Amin cumlemiz icin ins.Hayırlısı olsun inşallah
Evet canim leke gelen gunu ilk gun sayicaksin.kızlar,son adetim 29. gün geldi.ama akşam 7 gibi hafif kanama başladı. ben şimdi 1. günü o gün mü sayayım, yoksa ertesi gün mü?
Dengesiz dolu etraf. Dun annemin evin önünde duruyoruz komsusu balkondan senin kız bidaha mı hamile dedi annem de evet falan dedi işte buda mı kız dedi direk annem de yok degil erkek dedi iyi bari sevindim diyor. Kendinin de bir kızı bir oglu var 2 torunu var 1 kız 1 oglan hayır yani kendinde de 3,4 oglan yok ama aksam aksam canımı sıktı dengesiz kadınMesala benimd3 3 kizim var diyorum mesala ben birdaha bebek dusunuyorum hemen diyorlar senin oglun olmaz boyle dengesizlerde var venimde en cok o canimi sikiyo 3 kiz deyince hemen soruyorlar oglun yokmu diye var desen yanlizmi kaldi diyorlar valla bu inasanlari menmun etmek zor ama ben artik diyorum beni kinayain Allah basina versin onu tatsin ve benim psikolji anlasin ha kizlarim benim bas tacimm ama su milletin lafi oldureck bide su var daha doguracan mi sanane evet doguracam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?