Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Mesala benimd3 3 kizim var diyorum mesala ben birdaha bebek dusunuyorum hemen diyorlar senin oglun olmaz boyle dengesizlerde var venimde en cok o canimi sikiyo 3 kiz deyince hemen soruyorlar oglun yokmu diye var desen yanlizmi kaldi diyorlar valla bu inasanlari menmun etmek zor ama ben artik diyorum beni kinayain Allah basina versin onu tatsin ve benim psikolji anlasin ha kizlarim benim bas tacimm ama su milletin lafi oldureck bide su var daha doguracan mi sanane evet doguracam dedim

Canim bos verin kimin ne dedigini. Takmayin, takilmayin. Benimde 3 tane kizim var.
Sen bitane daha getirirsin erkek olsun diye diyolar.
Evet getiricem Allah nasip ederse, bu sizi neden bu kadar ilgilendiriyo ki diyorum kaliyolar mal gibi.
Baskalarinin hayatina burnunu sokmayi kendine hak gorenin sonucuna katlanmasi gerek.
Mesela benim kucuk kiz daha yurumuyo 1 bucuk yasinda . Herkes kendinde yorum yapma hakki var gibi goruyo. Cocugum emekliyo tutunup yuruyo. Serbest yurumeye korkuyo farkindayim ben korktugunun.
Yok doktora gotur yok komsumun kide boyleydi simdi yurumuyo konusmuyo diyolar. Niye yurumuyomus. Kocaman olmusmus.
Artik bos konusankarin cevabini direk yapistiriyorum. Kor degilim cocugumda bi sıkınti gormuyorum ne zaman hazir hissederse o zaman yurur. Acelemiz yok sizinde olmasin lutfen diyip kestirip atiyorum.
Kisacasi insanlar konusur duymayin.

Bugun 8 gundur yapiyorum. Adetin 4. Gunu basladim yapmaya. Benim testlerim surekli koyu ciktigi icin merak ettim acaba adet doneminde de mi yumurtlamam oluyo diye. Bide adetliyken cok akintim oluyo ondan.
Hadii hayirlisii canim en kisa zamanda bu mubarek cuma yuzusuyu hurmetine yakalarsin piki insallahhh ❤❤

Aynenn canim agzi olan konusyo rabbim emeklerimizin karsiligini versin ins herkezin bi laf varya bende artik boyle kisasa kisassss canim

kızlar,son adetim 29. gün geldi.ama akşam 7 gibi hafif kanama başladı. ben şimdi 1. günü o gün mü sayayım, yoksa ertesi gün mü?

Kesinlikle katiliyirum sana canim tabiki kizda evlat ama dedigin gibi cevre nekadarda takmamaya calissanda etkiliyor insani amac burda birbirimizi yargilamak degil birbirimize morel destek vermek sonucta burdaki butun bayan arkadaslarin hepsi kendine gore hakli bi sebebi var yoksa ne ugrasacaklar testlerle felan normal yoldan hamile kalmak varken insallh herkes diledigine kavusur ve hayal kirikligina ugrayip cahil cuhalaylan ugrasmazlar

Kuzum sen.deneme gunu nasildin sulumuydun kurumu

Bugun 8 gundur yapiyorum. Adetin 4. Gunu basladim yapmaya. Benim testlerim surekli koyu ciktigi icin merak ettim acaba adet doneminde de mi yumurtlamam oluyo diye. Bide adetliyken cok akintim oluyo ondan.
Adetliyken akıntı nasıl oluyo cnm anlamadım yani. Yada ben hiç dikkat etmedim böyle birşey varmı belkide bende olmuyordur Normalde pik in kaçıncı gün oluyor. Kaç aydır deniyordun

Cnm seninde küçük kızın benim küçükle yaşıt. Seninde küçükmş bende 2 yaşına basınca deneyecem galiba koydum aklıma yada O zaman testlere başlarım bikaç ay takip yaparım denemeyş bikaç ay sonra yaparım. Ocakta 2 olacak kızım. O zmn başlayacam Allahın izniyle :)

Olursun insallah canimm streslisin cok belliki kafana taktigin cok seyler var rabbim yardimcin olsun. Sıkıntilarini gidersin tez zamanda kalbinden gecene ulastirsin ❤❤
hemde ne sįkınti esimle tartistik cok uzgunum cok stresliyim sagolasin rabbim sesini duysun dualarini kabul etsin insallah aminn

Canim sana simdi dusunme dememin sebebi senin degeride kucuk. Benim buyuk 10 yasinda olucak agustosta bana faydasi cok oluyo. Mesala dun misafirlerim vardi dogru duzgun gormedim bile kucugu aldi odasina goturdu karnini doyurdu. Diyo ki anne cay var Allah korusun ustune falan dokulur.

Sende kendine guveniyosan getir canim. Senin kararina karsi cikma gibi hakkimiz yok. Sadece soylemek istedigim cocuklarina yetemezsin ilgilenemezsin.

Aman ne desek bos vakit ne zamansa Rabbim o zaman vericek

Son düzenleme:
Adetliyken akıntı nasıl oluyo cnm anlamadım yani. Yada ben hiç dikkat etmedim böyle birşey varmı belkide bende olmuyordur ☺ Normalde pik in kaçıncı gün oluyor. Kaç aydır deniyordun
Canim bildigin idrarimi yaptiktan sonra temizlenirken bakiyorum bildigin asagi dogru uzamış yapiskan akinti kusura bakma acik yazdim ama oyle oluyo hemde bayagi oluyo. Ilk ay 19. Gun pik oldu 21. Gun catladi. Catladigi sabah denedik oladi.
Gecen ay 16. Gun pik yapti gene 2 gun surdu. Iki gunu de degerlendirdim belirti oldu ama yine tutmadi.
Bakalim bu ay kacinci gun olucak

Hayırlısı olsun inşallah

Kızlar merhaba,öncelikle allahım herkesin kalbinden geçeni versin
Bende kız bebek topiğindeyim.4.5 yaşında bir oğlum var, o zamanlar karambole hamile kaldım sürpriz oldu.
Adetimin ilk günü olan ilişki ile hamile kaldım eminim.şöyle ki , ilk gün hafif lekelenme belirtim olur mesela sabah ilişki olduysa öğlen yada öğleden sonra lekelenme olmuştu yani ilişki belirti yokken birkaç saat öncesiydi..zaten geç döllenme olmuş..geç döllenmeye de aklım ermiyor ya neyse :))

Velhasıl etrafın sözüne geleceğim beni kk de araştırma içine sokan en yakınım kaynanam :))) lafcıları uzakta aramam.
Doğum yaptıgım gün hastane odasında ‘ vah işin zor kızsız ev zor’ demesi beni yöntemlere itti :)) tabi bende merak etme dükkanı açtım o zaman kızı bulana kadar doğururum demiştim.. tabi bu zamana içinde birkaç kez daha söyleyince,hiç sevmem ama ‘ oğlan dogurmasaydım soyisminiz yürümeyecekti’ demem bir daha aynı şeyleri papağan gibi söylememelerine sebep oldu. (4 kız torunları daha var,1 erkek torun benim oğlan)

Heee eltim de sen ikinci de yapsan içimden erkek geçiyor demesi de çabası :))). ( kendisinde 2 kız var)
Bende ikinci yaparsam erkek olur arkadaş olur oğluma aileye de erkek torun dahil etmiş olurum diyip verdim cevabını..ama bu cevapları verirken inanılmaz rahatsız oldum.

Kayınpeder küçük görümcemin 2.5 yaşındaki kızını severken prensesim der, bende bilerek oğlumu paşam aşkım diye çağırırım oğlumu,çünkü oğlumu görümcenin çocuğu kadar sevmedikleri bariz belli.umrum mu değil ama davranışları yanlış bana göre..

O yüzden konusurlar da konusurlar :))
Nihayetinde Allah’ın dediği oluyor kızı da erkeği de bir,Allahım hayırlı evlat nasip etsin öncelikle

Bana da kızlarınızda adet ilk günü birinci gün dersek kaçıncı günler deki ilişkilerde hamile kaldınız tiyo verirmisiniz Adet döngünüz kaç gündü? Adetiniz kaçı gün sürüyordu?

Ovu testi kullananlarda hangi aşamada ilişki oldu yardımcı olursa sevinirim.. hem kendim için hem de kız yöntemi düşünenlere söylerim şimdiden teşekkürler

Dengesiz dolu etraf. Dun annemin evin önünde duruyoruz komsusu balkondan senin kız bidaha mı hamile dedi annem de evet falan dedi işte buda mı kız dedi direk annem de yok degil erkek dedi iyi bari sevindim diyor. Kendinin de bir kızı bir oglu var 2 torunu var 1 kız 1 oglan hayır yani kendinde de 3,4 oglan yok ama aksam aksam canımı sıktı dengesiz kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…