Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sikarlar kuzumm ben sana ozel hayatimi anlatsan valla acirsin su iki senedir varya evimde huzurum kalmadi boyle dengesizler yuzune

Kızlar erkek bebeğe hamilelikte idrarda erkek idrarı gibi koku yu kaçıncı haftada almıştınız? Bana da oldu 8-9. haftada ama burada mı okumuştum emin olamadım.

Kızlar erkek bebeğe hamilelikte idrarda erkek idrarı gibi koku yu kaçıncı haftada almıştınız? Bana da oldu 8-9. haftada ama burada mı okumuştum emin olamadım.
Peki renk olayi gercekmi idrarda acik renk olursa.erkek koyu renk olursa kiz.diye uyan varmi

V
Valla sana tek tüyo vereyim hergün yada 2 günde bir ilişki olsun yeter. Bana kız yapmak nedense çok kolay geliyor yaa. Erkek yapmak imkansız gibi (((

Valla cnm bilmiyorum ablamın 3 tane üstüste oldu şuanda perişan olmuş eriyor günden güne. 45 kilo kalmış zavallı. Gözümğn önünde perişan olduğunu görüyorum ama kahrolası aklım almıyor zorlanacam bende biliyorum da işte anlamıyor nefis

Peki renk olayi gercekmi idrarda acik renk olursa.erkek koyu renk olursa kiz.diye uyan varmi

Renkde sanki kızıma olan hamileliğime göre berrak gibi geliyor ama tabi bu erkek mi bilmiyoruz koku olayını 8-9. haftalarda hissettim erkeklerde oluyor diye yazmışlardı arkadaşlar kaçıncı haftalardı hatırlayamadım ama

Başka ne belirtileriniz var? Kız gebeliklerinde göğüsler erkenden büyüyor ilk haftalarda , bulantı 5. -6. Haftalarda erken başlıyor

V

Valla sana tek tüyo vereyim hergün yada 2 günde bir ilişki olsun yeter. Bana kız yapmak nedense çok kolay geliyor yaa. Erkek yapmak imkansız gibi (((
BANA DA erkek yapmak kolay geliyor,eşleriniz dolu olsun mümkünse iki hafta kadar yum zamanı tek ve derin ilişki ve ayakları Bele kadar yukarı dikin 20-30 dk kadar

V

Bir de adet bitiminin arkası olursa içerde adet döneminden kalan atık yum varsa erkek olasılığı yüksek deniyor

Başka ne belirtileriniz var? Kız gebeliklerinde göğüsler erkenden büyüyor ilk haftalarda , bulantı 5. -6. Haftalarda erken başlıyor

Bulantım hiç olmadı zaten kızımda da çok azdı, göğüslerdeki şişkinlik erken olmadı kızımda bunda daha şiş geliyor belki de ben unuttum sanırım birkaç hafta sabırdan başka yapacak birşey yok

Testlemi hamile kadiniz yoksa normalmi eger testle kaldiysaniz nasilken degerlendiz

Testlemi hamile kadiniz yoksa normalmi eger testle kaldiysaniz nasilken degerlendiz
Yok canım ben teste kalmadım ama reglden hemen sonraki ilk ilişkide hamile kaldığımı hesaplıyorum zaten sürpriz br gebelik Merak ediyorum bir kızım var bakalım bu ne olacak tabi önce sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…