- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.321
1 damla dahi leke gelse o gunu ilk gun sayıyorsunkızlar,son adetim 29. gün geldi.ama akşam 7 gibi hafif kanama başladı. ben şimdi 1. günü o gün mü sayayım, yoksa ertesi gün mü?
Sikarlar kuzumm ben sana ozel hayatimi anlatsan valla acirsin su iki senedir varya evimde huzurum kalmadi boyle dengesizler yuzuneDengesiz dolu etraf. Dun annemin evin önünde duruyoruz komsusu balkondan senin kız bidaha mı hamile dedi annem de evet falan dedi işte buda mı kız dedi direk annem de yok degil erkek dedi iyi bari sevindim diyor. Kendinin de bir kızı bir oglu var 2 torunu var 1 kız 1 oglan hayır yani kendinde de 3,4 oglan yok ama aksam aksam canımı sıktı dengesiz kadın
Peki renk olayi gercekmi idrarda acik renk olursa.erkek koyu renk olursa kiz.diye uyan varmiKızlar erkek bebeğe hamilelikte idrarda erkek idrarı gibi koku yu kaçıncı haftada almıştınız? Bana da oldu 8-9. haftada ama burada mı okumuştum emin olamadım.
Bu saydıklarınız kaçıncı haftada olmaya başlıyorPeki renk olayi gercekmi idrarda acik renk olursa.erkek koyu renk olursa kiz.diye uyan varmi
Kızlar adet döngüsü düzenliyken bir kez doğurduktan sonra günü düzensizleşen oldu mu hiç aranızda? Böyle bir şey olduğunu duydum da.
Valla sana tek tüyo vereyim hergün yada 2 günde bir ilişki olsun yeter. Bana kız yapmak nedense çok kolay geliyor yaa. Erkek yapmak imkansız gibiKızlar merhaba,öncelikle allahım herkesin kalbinden geçeni versin
Bende kız bebek topiğindeyim.4.5 yaşında bir oğlum var, o zamanlar karambole hamile kaldım sürpriz oldu.
Adetimin ilk günü olan ilişki ile hamile kaldım eminim.şöyle ki , ilk gün hafif lekelenme belirtim olur mesela sabah ilişki olduysa öğlen yada öğleden sonra lekelenme olmuştu yani ilişki belirti yokken birkaç saat öncesiydi..zaten geç döllenme olmuş..geç döllenmeye de aklım ermiyor ya neyse :))
Velhasıl etrafın sözüne geleceğim beni kk de araştırma içine sokan en yakınım kaynanam :))) lafcıları uzakta aramam.
Doğum yaptıgım gün hastane odasında ‘ vah işin zor kızsız ev zor’ demesi beni yöntemlere itti :)) tabi bende merak etme dükkanı açtım o zaman kızı bulana kadar doğururum demiştim.. tabi bu zamana içinde birkaç kez daha söyleyince,hiç sevmem ama ‘ oğlan dogurmasaydım soyisminiz yürümeyecekti’ demem bir daha aynı şeyleri papağan gibi söylememelerine sebep oldu. (4 kız torunları daha var,1 erkek torun benim oğlan)
Heee eltim de sen ikinci de yapsan içimden erkek geçiyor demesi de çabası :))). ( kendisinde 2 kız var)
Bende ikinci yaparsam erkek olur arkadaş olur oğluma aileye de erkek torun dahil etmiş olurum diyip verdim cevabını..ama bu cevapları verirken inanılmaz rahatsız oldum.
Kayınpeder küçük görümcemin 2.5 yaşındaki kızını severken prensesim der, bende bilerek oğlumu paşam aşkım diye çağırırım oğlumu,çünkü oğlumu görümcenin çocuğu kadar sevmedikleri bariz belli.umrum mu değil ama davranışları yanlış bana göre..
O yüzden konusurlar da konusurlar :))
Nihayetinde Allah’ın dediği oluyor kızı da erkeği de bir,Allahım hayırlı evlat nasip etsin öncelikle
Bana da kızlarınızda adet ilk günü birinci gün dersek kaçıncı günler deki ilişkilerde hamile kaldınız tiyo verirmisiniz ☺Adet döngünüz kaç gündü? Adetiniz kaçı gün sürüyordu?
Ovu testi kullananlarda hangi aşamada ilişki oldu yardımcı olursa sevinirim.. hem kendim için hem de kız yöntemi düşünenlere söylerim şimdiden teşekkürler ☺
Valla cnm bilmiyorum ablamın 3 tane üstüste oldu şuanda perişan olmuş eriyor günden güne. 45 kilo kalmış zavallı. Gözümğn önünde perişan olduğunu görüyorum ama kahrolası aklım almıyor zorlanacam bende biliyorum da işte anlamıyor nefisCanim sana simdi dusunme dememin sebebi senin degeride kucuk. Benim buyuk 10 yasinda olucak agustosta bana faydasi cok oluyo. Mesala dun misafirlerim vardi dogru duzgun gormedim bile kucugu aldi odasina goturdu karnini doyurdu. Diyo ki anne cay var Allah korusun ustune falan dokulur.
Sende kendine guveniyosan getir canim. Senin kararina karsi cikma gibi hakkimiz yok. Sadece soylemek istedigim cocuklarina yetemezsin ilgilenemezsin.
Aman ne desek bos vakit ne zamansa Rabbim o zaman vericek
Bilmiyorum canim bende kulakdan dolma seyler var ondan sordumBu saydıklarınız kaçıncı haftada olmaya başlıyor
Peki renk olayi gercekmi idrarda acik renk olursa.erkek koyu renk olursa kiz.diye uyan varmi
Renkde sanki kızıma olan hamileliğime göre berrak gibi geliyor ama tabi bu erkek mi bilmiyoruz koku olayını 8-9. haftalarda hissettim erkeklerde oluyor diye yazmışlardı arkadaşlar kaçıncı haftalardı hatırlayamadım ama
Yok canım burdan bir arkadasa sormustum iki oglu var ikisinde de koyuydu dediPeki renk olayi gercekmi idrarda acik renk olursa.erkek koyu renk olursa kiz.diye uyan varmi
BANA DA erkek yapmak kolay geliyor,eşleriniz dolu olsun mümkünse iki hafta kadar yum zamanı tek ve derin ilişki ve ayakları Bele kadar yukarı dikin 20-30 dk kadarV
Valla sana tek tüyo vereyim hergün yada 2 günde bir ilişki olsun yeter. Bana kız yapmak nedense çok kolay geliyor yaa. Erkek yapmak imkansız gibi(((
Bir de adet bitiminin arkası olursa içerde adet döneminden kalan atık yum varsa erkek olasılığı yüksek deniyorV
Valla sana tek tüyo vereyim hergün yada 2 günde bir ilişki olsun yeter. Bana kız yapmak nedense çok kolay geliyor yaa. Erkek yapmak imkansız gibi(((
Başka ne belirtileriniz var? Kız gebeliklerinde göğüsler erkenden büyüyor ilk haftalarda , bulantı 5. -6. Haftalarda erken başlıyor
Fotoğrafına yorum ne yaptılar?Bulantım hiç olmadı zaten kızımda da çok azdı, göğüslerdeki şişkinlik erken olmadı kızımda bunda daha şiş geliyor belki de ben unuttum sanırım birkaç hafta sabırdan başka yapacak birşey yok
Testlemi hamile kadiniz yoksa normalmi eger testle kaldiysaniz nasilken degerlendizBulantım hiç olmadı zaten kızımda da çok azdı, göğüslerdeki şişkinlik erken olmadı kızımda bunda daha şiş geliyor belki de ben unuttum sanırım birkaç hafta sabırdan başka yapacak birşey yok
Yok canım ben teste kalmadım ama reglden hemen sonraki ilk ilişkide hamile kaldığımı hesaplıyorum zaten sürpriz br gebelikTestlemi hamile kadiniz yoksa normalmi eger testle kaldiysaniz nasilken degerlendiz
Yok canım ben teste kalmadım ama reglden hemen sonraki ilk ilişkide hamile kaldığımı hesaplıyorum zaten sürpriz br gebelik ☺ Merak ediyorum bir kızım var bakalım bu ne olacak tabi önce
Anladim canim rabbim gonlundekini nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?