- 7 Şubat 2014
- 2.008
- 2.862
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.381
GEç olsunben bugun kan verdim sonucc 0000 keske suan hickiriklarimin sesini duyabilseydinizzzyarinn 40 gunum oluyorrrr hala adet olmadim ☹☹
Geç olsun güç olmasın herşeyin bir vakti vardır bazen stresten gecikir adet,bazen mevsim değişimi,vücut bu herşey etken olabiliyor tabi hayat telaşı da dahil hepsi etken.. soğan kürü denedin mi hiç? Bir dene istersen Rahmi ve içi temizlediği için erkek bebeğe yatkın oluyor..ben 2014 Mart ayında 15 gün soğan kürü yaptım Nisa’n ayında hamileydim..rahim filmi de cekileceksen ardından hamiş kalma şansında yüksek bir arkadasım öyle hamile kaldı..şuna üzülmen bile etken,kafanı dağıt birşeylerle..ben bugun kan verdim sonucc 0000 keske suan hickiriklarimin sesini duyabilseydinizzzyarinn 40 gunum oluyorrrr hala adet olmadim ☹☹
ah canm.bugun 41 . gun oldu ne gelen var ne giden klinikteki doktorumu bilgilenirdim durumumdan bahsettim yarin onunla gorusecem bakalim bana ne diyecekCanım maydonoz suyu kaynatıp içsene söktürür o
hadi ya denenmis bisimi ilk defa duydumdaa1.5 su bardağına 2 yemek kaşığı kekik koy 5 dakika kaynat süzerek iç arkasından 2 aspirin iç hemen sökülüyor (sessiz takipçi)
amin allah razi olsun hepimizin hakkinda insallah bende 3 yildir bu topikteyim kimler hamile kaldi kumler dogurdu doguracaklar var allahim hepsine saglikla kucaklarina almayi nasip etsin insallh ben sogan kurunu denedim iki kere ama ikisindede midem almadi affedersin yani hic icilecek gibi degildi baktim icemiyorum biraktim rahim filminide bi adet olabilsem cekilecemde su an acele etmek istemiyorum 2 3 gun sonra saglik ocaginda tekrar kan vercem benimkide bi umut iste olmayan seye belki vardir diyorum.kendi kendime ama şöule biseyde var gecen senede bole bisey basima geldi tedavi oldugum ay yani yumurtlamadan 2 3 hafta gecmisti bogaz agrim oldu gittik acile serum takildi tahlil yapildi hcg 0 1 hafta araya girmedi bile 5 gun sonra gittim hastaneye doktoruma ben adet olmadim gecen hafta hcg bakildi 0di hocam bana ilac verin adet olayim dedim doktor hoppp bi dur dedi tekrar kan ver bakalim dedi ben umutsuz umutsuz gittim kan verdim 2 saat sonra sonuc cikmisti esimi gonderdim sen git yukardan al diye ben niye geleyim bos sonucu gormeye baktim esim elinde kagitla geliyor bende diyorumki biliyorum yine sonuc 0 ne degisbilirki bi baktim ben sokkk hcg 23 ay bi heycanla gittim doktorun kapisina dedi bak ben sana dedim acele etme diye biz bisi biliyoruzda konusuyoruz diye istee yine aynisi oldu olcak gibime geliyorr 2 gun once 0di bikacgune olmasam tekrar kanda baktircam hayirlisi olur hepimizin herkesin hakkinda olan ne varsa insallah ❤❤biraz uzun oldu kusura bakmayinnnGEç olsun
Geç olsun güç olmasın herşeyin bir vakti vardır bazen stresten gecikir adet,bazen mevsim değişimi,vücut bu herşey etken olabiliyor tabi hayat telaşı da dahil hepsi etken.. soğan kürü denedin mi hiç? Bir dene istersen Rahmi ve içi temizlediği için erkek bebeğe yatkın oluyor..ben 2014 Mart ayında 15 gün soğan kürü yaptım Nisa’n ayında hamileydim..rahim filmi de cekileceksen ardından hamiş kalma şansında yüksek bir arkadasım öyle hamile kaldı..şuna üzülmen bile etken,kafanı dağıt birşeylerle..
Sabah internette bir bayanın yazısını okudum Rahmi alınmış çocuk sahibi olamayacağım nerden evlatlık için basvurabilirim şartlar nedir diye yazmışdiyeceğim o ki neler var arkadasım..zamanını bekliyor,Allah o kadar güzel dengelemiş ki kulum olmuyor diye üzülme daha güzeli nasip olacağı için vermiyorum der’
Ben mesela 2 yılı geçti kk deyim halen ikinci cocugu deneme yapacagım çevremde arkadaşlarım iki üç yaptılar bile,üzülmüyorum çünkü zamanı vardır er geç,bolca dua,Allahım gönlündekini versin inşallah,sonu çok çoktan güzel olsun arkadasım
deneme yapacakmisin cnmKizlar sol kasigim cok agiriyordu dedim yumurtlama olabilir kalkip bi test yaptim doğru çıktı
Hadii bakalim yaa allah siftahh senden bereket allahtan sen başla bizde arkandan gelecegiz insallah teker tekerKizlar sol kasigim cok agiriyordu dedim yumurtlama olabilir kalkip bi test yaptim doğru çıktı
Canim bugun adetin 15. gunu hala yumurtlama yok takibe devam ediyorum.3 çiçekannesi canim naptin nasilsin? testler nasil gidiyor ❤❤❤ zeynoc17 sen nasilsin canim diger kizlar sizler neler yapiyorsunuz ne zaman baslicaksiniz ovulasyona temmuz hazirliklari az kaldi. baslamaya allah rast getirsin insallah
Canim masallah temmuz a hizli giris yaptin. Bugun adetin kacinci gunu?Kizlar sol kasigim cok agiriyordu dedim yumurtlama olabilir kalkip bi test yaptim doğru çıktı
Deneme yapmadim canm temmuz adetimi beklicem ondan sonra yapcamDeneme yaptım mı acaba yapmıştır kesin inşallah
Canim masallah temmuz a hizli giris yaptin. Bugun adetin kacinci gunu?
Siftah olmadi koca nobetteydi malesefHadii bakalim yaa allah siftahh senden bereket allahtan sen başla bizde arkandan gelecegiz insallah teker teker❤❤❤
Yok canm yapmadim test yapcam bakim catlamis mi diye gece kalkip yapmadigima pisman oldum ama renk tonundan yeni mi eski catlamami olmuss az cok belli oluyor anlıyoruz yani dilerim rabbim gonlune gore sana mujdeli haberi gonderir sonrasinda da biz deneme yapacaklaradeneme yapacakmisin cnm
Bu gunde yap bakalim eger testin varsa belki bugun de pik devam eder.bende beklemiyordum çünkü yumurtlama gecmistir diye düşünüyordum bayagi gec yumurtlama oldu yada 2 kere yumurtladim 18.gunu
E temmuz adetinin yumurtlamasi agustosa denk gelirDeneme yapmadim canm temmuz adetimi beklicem ondan sonra yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?