Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ve hemen adet biterken yumurtladığımı düşünüyorum bakalım ne olacak yani adetim biterken arkadaşların tarif ettiğibelirtiler oluyordu bende yumurta akı vs.

Kızlar bende sizleri çok iyi anlıyorum
Biz 2 kız kardeşiz anneme senelerce dediler senin oğlun yok senin oğlun olmaz diye bi eksiklikmiş gibi başına kaktılar
Kayınpederim evin tek oğlu
Eşim 3 kızdan sonra olmuş tek oğlan
Üzerimdeki baskıyı anlatamam yani size
Daha 2. Olmasına rağmen hamile kalınca dediler ki bu da kızdır onun anası kaynanası hep kız doğurmuş
İnsanlar cahil yüzüme de diyemiyorlar hep arkamdan konuşuyorlar
Görümcemde mesela eşimin babannesi böyle konuşurken videoya çekmiş bana yolluyor bebeğim kızsa üzüleyim diye mi yani nedir niyet...
Üzülmeyin erkek olunca da aa çok sevindik gibi yüzünüzü gülüyorlar
Ya da benim görümcelerimden birinin yaptığı gibi üzgün bi ses tonunda kötü bi haber duymuş gibi aa oğlan mıymış ben kız istiyordum diye burun kıvırabiliyorlar
He ona doğumda özel dua edicem ama kendisine de dedim bi kızı vardı ikinci de inşAllah kız olur bize üzüldüğü gibi üzülmek zorunda kalmaz
İnsanlar gerçekten çok tuhaf
Takmamak en iyisi

Canim yine annecigin agzinin payini vermesine ragmen canin sikilmis bide bizi dusun ewt buda kiz diyince once ayyy oylemi der sonrada olsun canim saglikli olsunda kizlar daha hayirli derler

Ya bizim insanımız çok garip kızıma hamileyken cinsiyet soran teyzeler kız deyince olsun sağlıklı olsunda diyorlardı teyze manyak mısın (içimden) zaten ilk çocuğum bize farketmiyor u dışımdan söylerdim. Bizim yaşlı ve ortayaşlı kadınlarda bi eziklik var ciddi anlamda çok sıkıntılı bi mevzu. Beni bile strese soktular kızla erkekle işim yoktu yani benim 2 erkek kardeşim var eşim zaten 3 erkek. Kız olunca herkes sevindi ama yook millete anlatamıyorsun sorun olarak görüyor kız deyince. Sanki al büyüt diyen var... kafaya takmamak gerek ama sinirleniyor insan yine de

Kuzumm benim sende cok agir seyler yasamisin anliyorum seni iste herkezin icinde bir yara var dusmani zaten uzak aramada bana diyen benim en yakin akrabmm bazen insan takmam istiyo ama iste mesala ben o kisilerden hep uzak durmak istiyorum uzakda duruyorum ama ne yapip edip gelip seni buluyo yani icindeki zehiri akitmak icin

Canim yine annecigin agzinin payini vermesine ragmen canin sikilmis bide bizi dusun ewt buda kiz diyince once ayyy oylemi der sonrada olsun canim saglikli olsunda kizlar daha hayirli derler
Canım cok iyi anlıyorum seni bana kızım da kendi teyzem dedi ilk cocugum daha ya, olsun bakalım fazla sey yapma sende işte benim oglanı da Allah verdi sanki ben kendim mi yaptım dedi Hastaneden yeni cıkmışım daha agrım sızımla ugrasıyorum kızım emmiyor bi taraftan. Fazla şey yapma sende ne demekse onu da anlamadım gerci

Bence fazla takma.demek istemis ama senden cok teyzen takmis belki hic aklinada bile yoktu senin sen senden olan mucizenin guzelliginin tadini cikariyodun ilk bebekde mesala ben ilk cocugulda deli bagirmak istemistim sanki bi ben bebek dogurmus gibi gittim yerde araya lafi karistiyodum kizim oldu diye diyorulya dusmani uzakda araba bir var lafdir bizde akraba akrep yarisidir zehrini akitir gider Allah buyuk .

Ahh kizlar hepimizin burda olmasini gerektiren bi cok sebep olduğunu bi kere daha görmüş oldum milletin agzi kapansin bize acir gibi bakislar olmasin diye ugrasiyoruz biz 3 kiz kardesiz ablalarimin 2 ve 1 kizi var simdi tum gozler bende anasi kiz dogrudu 2 kizninda kizlari var kesin bununda kizi olur gibi cok düşünce var yolda denk gelenler hemen cocuk yapmiyon mu yap yap seninki belki erkek olur diyor beynimden vurulmuşa dönüyorum rabbim merhamet etsin bizlere gonlumuzdekini nasip etsin bide benim ilk cocuk yani isteyerek kiz olur baskisi ile cocuk yapamiyorum

Canım inanki ne takıyordum ne üzülüyordum aksine kızımın üstüne titredik hep birlikte iki ailenin de ilk ve tek torunu. Ki o lafı dedigin de daha hastaneden cıkalı 1 gun olmus malum sezeryan agrısı acısı yasayan bilir baya zordur, bide kızım emmedigi için mastit oldum catlama derecesindeydim yani ama dedigin gibi kendine benden fazla dert olmuş, şimdi oglum olacagını ögrendi gene mutlu olmadı ama

Biz de 3 kızız canım eltimgil 4 kız ablası evli onun da iki kızı var, benim de ilk cocuk kız olunca kaynanam dediki (2oglu var) kızım yok diye Allahtan kız evlat istemiştim şimdi evin için kızla doldu kaldı dedi eltimgilde de bizde de hic oglan yok ya güya laf soktu

Laff sokmalari onlarin başını yesin sanki sipariş verdikde yanlis gelmis gibi konusuyorlar napalim rabbim onu nasip ediyor sen yine pacayi yirttin darisi bize ınsallh

Canim inan ayni sorun bizdede var eltim 6 kiz kardesler biz 3 kiz kardesiz ve eltiminde 3 kizi var benimde 3 kiz olunca herkes kaynanama senin gelinlerin annesi kiz annesi seninkilerde kiz annesi oldu erkek torunun olmaz diyolar kadincagiz nekadarda belli etmesede cok uzuluyo iki oglu var ama 6 kiz torunu var cok istiyo erkek torun ben cinsiyeti ogrenene kadar butun gozler benim uzerimdeydi anlatamam ruyalar felan filanlar suan herkes ogrendi kiz oldugunu sanki basima kotu bisey gelmis gibi teselli haberleri yolluyolar yurt disinda olmama ragmen bi sekilde duyuruyolar ve haliylen kendini kotu hissediyo insan

Laff sokmalari onlarin başını yesin sanki sipariş verdikde yanlis gelmis gibi konusuyorlar napalim rabbim onu nasip ediyor sen yine pacayi yirttin darisi bize ınsallh
Ayy ne güldüm yaa cokkk dogru soylediniz vallahi allah sizide burdaki arkadaslarida erkek bebisle güldursun saglikli bir sekilde insallahh ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…