Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Laff sokmalari onlarin başını yesin sanki sipariş verdikde yanlis gelmis gibi konusuyorlar napalim rabbim onu nasip ediyor sen yine pacayi yirttin darisi bize ınsallh
Kayananam simdi de cinsiyeti önemli degil saglıklı olsun diyor, darısı sizlere olsun inşallah canım

Cahillik şu devirde bile diz boyu

Aynen öyle canım gerçekten insanın yakınının yapması da ayrı üzücü oluyor ama gerçekten en güzeli takmamak
Allah büyük herkesin niyetini biliyor görüyor

ben bugun kan verdim sonucc 0000 keske suan hickiriklarimin sesini duyabilseydinizzz yarinn 40 gunum oluyorrrrhala adet olmadim ☹☹
Allah yar ve yardimcin olsun canim herkezin derdi baska kimse kimsenin derdine bilmez rabbim sabir versin duadan baska birsey gelmiyo

ben bugun kan verdim sonucc 0000 keske suan hickiriklarimin sesini duyabilseydinizzz yarinn 40 gunum oluyorrrrhala adet olmadim ☹☹
Canim Allah yardimcin olsun. Olursun insallahhh stresten kafamizdaki dusuncelerden bunlar hep birer etken. Sen taktikca olmayacagina inandikca olmamaya surukleme kendini oluruna birak gevse rahatla bak nasil guzel seyler olur inanmaktan asla vazgecme bol bol dua et herseyin hayirlisi ❤❤❤❤

☹☹

Sen Rahim filminden sonra hamile kalacaksın bence canım
aaahhhh keskee canm bi adet olsam gidip cektirecem soz verdim kendime doktor ne derse onu yapcam ama suan oyle kivraniyorumki☹ sancidan anlatamam dua edin ins sabaha kadar adet olmus olurum ins temmuz ayi umut ayi olur bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…