- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.361
Kayananam simdi de cinsiyeti önemli degil saglıklı olsun diyor, darısı sizlere olsun inşallah canımLaff sokmalari onlarin başını yesin sanki sipariş verdikde yanlis gelmis gibi konusuyorlar napalim rabbim onu nasip ediyor sen yine pacayi yirttindarisi bize ınsallh
Cahillik şu devirde bile diz boyuCanim inan ayni sorun bizdede var eltim 6 kiz kardesler biz 3 kiz kardesiz ve eltiminde 3 kizi var benimde 3 kiz olunca herkes kaynanama senin gelinlerin annesi kiz annesi seninkilerde kiz annesi oldu erkek torunun olmaz diyolar kadincagiz nekadarda belli etmesede cok uzuluyo iki oglu var ama 6 kiz torunu var cok istiyo erkek torun ben cinsiyeti ogrenene kadar butun gozler benim uzerimdeydi anlatamam ruyalar felan filanlar suan herkes ogrendi kiz oldugunu sanki basima kotu bisey gelmis gibi teselli haberleri yolluyolar yurt disinda olmama ragmen bi sekilde duyuruyolar ve haliylen kendini kotu hissediyo insan
Kayananam simdi de cinsiyeti önemli degil saglıklı olsun diyor, darısı sizlere olsun inşallah canım
Özel denedigi birsey olmuş muydu arkdsinizArkadaşın 16 haftalık hamileydi oğlu oluyormuş aralıkta doğuracak
Aynen öyle canım gerçekten insanın yakınının yapması da ayrı üzücü oluyor ama gerçekten en güzeli takmamakKuzumm benim sende cok agir seyler yasamisin anliyorum seni iste herkezin icinde bir yara var dusmani zaten uzak aramada bana diyen benim en yakin akrabmm bazen insan takmam istiyo ama iste mesala ben o kisilerden hep uzak durmak istiyorum uzakda duruyorum ama ne yapip edip gelip seni buluyo yani icindeki zehiri akitmak icin
Aynenn oyleAynen öyle canım gerçekten insanın yakınının yapması da ayrı üzücü oluyor ama gerçekten en güzeli takmamak
Allah büyük herkesin niyetini biliyor görüyor
Allah yar ve yardimcin olsun canim herkezin derdi baska kimse kimsenin derdine bilmez rabbim sabir versin duadan baska birsey gelmiyoben bugun kan verdim sonucc 0000 keske suan hickiriklarimin sesini duyabilseydinizzzyarinn 40 gunum oluyorrrr hala adet olmadim ☹☹
Manyak kadıngonlunden gecen olacak ya der tabi tersi olsa keske bu erkek olsaydi baskada cocuk yapamzdin derdi kesin
Sen Rahim filminden sonra hamile kalacaksın bence canımben bugun kan verdim sonucc 0000 keske suan hickiriklarimin sesini duyabilseydinizzzyarinn 40 gunum oluyorrrr hala adet olmadim ☹☹
ben bugun kan verdim sonucc 0000 keske suan hickiriklarimin sesini duyabilseydinizzzyarinn 40 gunum oluyorrrr hala adet olmadim ☹☹
Sen Rahim filminden sonra hamile kalacaksın bence canım
Canim Allah yardimcin olsun. Olursun insallahhh stresten kafamizdaki dusuncelerden bunlar hep birer etken. Sen taktikca olmayacagina inandikca olmamaya surukleme kendini oluruna birak gevse rahatla bak nasil guzel seyler olur inanmaktan asla vazgecme bol bol dua et herseyin hayirlisiben bugun kan verdim sonucc 0000 keske suan hickiriklarimin sesini duyabilseydinizzzyarinn 40 gunum oluyorrrr hala adet olmadim ☹☹
amin allah razi olsunnAllah yar ve yardimcin olsun canim herkezin derdi baska kimse kimsenin derdine bilmez rabbim sabir versin duadan baska birsey gelmiyo
☹☹Canim Allah yardimcin olsun. Olursun insallahhh stresten kafamizdaki dusuncelerden bunlar hep birer etken. Sen taktikca olmayacagina inandikca olmamaya surukleme kendini oluruna birak gevse rahatla bak nasil guzel seyler olur inanmaktan asla vazgecme bol bol dua et herseyin hayirlisi❤❤❤❤
aaahhhh keskee canm bi adet olsam gidip cektirecemSen Rahim filminden sonra hamile kalacaksın bence canım
insallah cnm bugune kadar gec olsun guc olmasin diyodum ama gittikce guclesiyor gibime geliyor herseyin hayirlisi olsun insallahCanım bence senin oğlun olacak, gecikenler hep mutlu sona ulaşıyor.. hiç üzülme, geç olsun en güzeli olsun
Canım maydonoz suyu kaynatıp içsene söktürür oaaahhhh keskee canm bi adet olsam gidip cektirecemsoz verdim kendime doktor ne derse onu yapcam ama suan oyle kivraniyorumki☹ sancidan anlatamam dua edin ins sabaha kadar adet olmus olurum ins temmuz ayi umut ayi olur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?