Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar yumurtalama testi yaparken bu sıvı alma olayı nasıl olmalı. ve kaç saatte bir bakmalı? Çünkü arada testler tam net göstermiyor, dalgalanmalar olabiliyor galiba dimi?
Canim her sabah erken kalkip ilk idrarini yap sonra yarim bardak su ic saat 11 de de test yap. Pik olduktan sonra da 3 saat te bir yapabilirsin kacirmamak icin. Test yaptin biraz su ic baska bisey icme 3 saat sonra tekrar test yap. Pik olduktan sonra.

Canım iyiyim şükür sen nasılsın. Evet kızlar hazırlıklar ne durumda testler takviyeler sular fiiller tamam mı

Çevremde daha önce kızları olup da erkek bebek bekleyenler cinsiyeti öğrenince bir hallere girip ser verip sır vermiyor..eminim taktik de yaptılar ama böyle yarım ağız cevap vermeler falan.. sinir oldum.. ben kızı nasıl tutturdun diyenlere ( tabiki Allah nasip etti ama) ayrıntılı bir şekilde anlatıyorum belki faydası dokunur diye.. burada anlatanlardan Allah razı olsun..
bir gün oğlum olursa , soran herkese yine yardımcı olacağım..

Valla sana gene yarım agızda olsa cevap veriyorlarmış benim cevremde sormaya kalksan o nasıl laf öyle tabiki Allah verdi biz nasıl yapalım ilk defa duyuyoruz diye tribe girerler sanki biz Allah vermedi diyoruz töbe yarabbim

Ben daha simdiden kizlari olanlara tavsiye ettim bu sayfayi. Ama benim ahtim var bu defa hamile kalirsam bir iki kisi haric soylemicem. Cinsiyet icin degil hamileligimi bile saklicam. Cevremdeki herkes 3 yada 4 aylik oluyo sonra soyluyo.
Bu defa Allah nasip ederse bende saklicam. Tabi sizler haric.

Ben cinsiyeti ögrenince söyledim herkese canım hamile oldugumu annem kardeslerim ve dogal olarak eşim biliyordu

Canim 32 .35. 50 hic belli olmuyo.
Ya benimde aklima takildi yumurtlama gec olursa kiz ihtimali yuksek mi oluyo acaba
Ama bak size bi tüyo vereyim benim adetim de böyle uzun sürerdi 35 40 50 oluvermezdi. Adet söktürücüyle adetimi düzene soktum yumurtlamayı duzenledim öyle hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…