- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.441
Hayirlisi canimm siftahh 3 cicekannesinden gelecek ozaman sonra barnyy sonra ben baska arnas vardi baska kim vardi hatirlayamadimSiftah olmadi koca nobetteydi malesef
Galiba oyle görünüyorHayirlisi canimm siftahh 3 cicekannesinden gelecek ozaman sonra barnyy sonra ben baska arnas vardi baska kim vardi hatirlayamadim
EvetCanım iyiyim şükür sen nasılsın. Evet kızlar hazırlıklar ne durumda testler takviyeler sular fiiller tamam mı
Bende iyiyim sagol canim Kac gundu adet dongün canimCanim bugun adetin 15. gunu hala yumurtlama yok takibe devam ediyorum.
Sen nasilsin?
Bende iyiyim sagol canim hazirliklar devam adet bitti. karbonatli su incire ve havuca basladim arti vitamin Kocayada vitamin gunde iki kez yda uc kez soda bakalim.hayirlisiii insalllah bu ayyy olur artikCanım iyiyim şükür sen nasılsın. Evet kızlar hazırlıklar ne durumda testler takviyeler sular fiiller tamam mı
Aynennn insallah erkek bebisiii tez zamannda yerebbimmm aminnnGaliba oyle görünüyor
Bende evlenmeden once 30 35 gunu bulurdu adetim. Dogum yaptiktan sonrada bes yil ayni sekilde oldu. Son uc yildir biray 28 bir ay 30 boyle bi dengesizlesti bu ayda 32 gun oldumAma bak size bi tüyo vereyim benim adetim de böyle uzun sürerdi 35 40 50 oluvermezdi. Adet söktürücüyle adetimi düzene soktum yumurtlamayı duzenledim öyle hamile kaldım
Canim belli olmuyo 32.35. 50 ama iki aydir 32 alanEvet
Bende iyiyim sagol canim Kac gundu adet dongün canim
Canim belli olmuyo 32.35. 50 ama iki aydir 32 alan
9. Gun temizleniyorum.
Adet olursam ben varimm bekmedeyim ayin 5 sini bekliyorumHayirlisi canimm siftahh 3 cicekannesinden gelecek ozaman sonra barnyy sonra ben baska arnas vardi baska kim vardi hatirlayamadim
Bende bittim bir kac gun sonra teste baslicam gecen aylarda adetten sonra baslamistim ama hic t cigisi belirti yoktu 8 gun artik yavas yavas belirti veriyor 10.12 gunde t koyulasmaya basliyor bakalim insallah yakalariz ❤❤❤Adet olursam ben varimm bekmedeyim ayin 5 sini bekliyorum
Canim valla hic bilmiyorum. Rast gele ilki sık iliski ile digerleride bayagi seyrek iliskilerle oldu. Yumurtlama gunu falan hic bilmiyodum.Benim döngüm gibisin :) kızları kaçıncı gün ilişki ile yakaladın
Bilgi için tşk canım aminnnn sizlerede mavişler gelsin inşCanim valla hic bilmiyorum. Rast gele ilki sık iliski ile digerleride bayagi seyrek iliskilerle oldu. Yumurtlama gunu falan hic bilmiyodum.
Arastirma yapinca ogrendim yumurtlama gunu test falan. Rabbim ins gonlune gore hayirli saglikli bi kiz evlat nasip etsin sana aminn
Temmuz - Ağustos deneyenlerinden eğer tuttururlarsa tecrübelerini bekliyoruz acemiler olarakHayirlisi canimm siftahh 3 cicekannesinden gelecek ozaman sonra barnyy sonra ben baska arnas vardi baska kim vardi hatirlayamadim
Amin canim amin insBilgi için tşk canım aminnnn sizlerede mavişler gelsin inş
Bende bittim bir kac gun sonra teste baslicam gecen aylarda adetten sonra baslamistim ama hic t cigisi belirti yoktu 8 gun artik yavas yavas belirti veriyor 10.12 gunde t koyulasmaya basliyor bakalim insallah yakalariz ❤❤❤
amin canm hepimize insalhYok canm yapmadim test yapcam bakim catlamis mi diye gece kalkip yapmadigima pisman oldum ama renk tonundan yeni mi eski catlamami olmuss az cok belli oluyor anlıyoruz yani dilerim rabbim gonlune gore sana mujdeli haberi gonderir sonrasinda da biz deneme yapacaklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?