Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım iyiyim şükür sen nasılsın. Evet kızlar hazırlıklar ne durumda testler takviyeler sular fiiller tamam mı
Bende iyiyim sagol canim hazirliklar devam adet bitti. karbonatli su incire ve havuca basladim arti vitamin Kocayada vitamin gunde iki kez yda uc kez soda bakalim.hayirlisiii insalllah bu ayyy olur artik

Ama bak size bi tüyo vereyim benim adetim de böyle uzun sürerdi 35 40 50 oluvermezdi. Adet söktürücüyle adetimi düzene soktum yumurtlamayı duzenledim öyle hamile kaldım
Bende evlenmeden once 30 35 gunu bulurdu adetim. Dogum yaptiktan sonrada bes yil ayni sekilde oldu. Son uc yildir biray 28 bir ay 30 boyle bi dengesizlesti bu ayda 32 gun oldum

Adet olursam ben varimm bekmedeyim ayin 5 sini bekliyorum
Bende bittim bir kac gun sonra teste baslicam gecen aylarda adetten sonra baslamistim ama hic t cigisi belirti yoktu 8 gun artik yavas yavas belirti veriyor 10.12 gunde t koyulasmaya basliyor bakalim insallah yakalariz ❤❤❤

Benim döngüm gibisin :) kızları kaçıncı gün ilişki ile yakaladın
Canim valla hic bilmiyorum. Rast gele ilki sık iliski ile digerleride bayagi seyrek iliskilerle oldu. Yumurtlama gunu falan hic bilmiyodum.
Arastirma yapinca ogrendim yumurtlama gunu test falan. Rabbim ins gonlune gore hayirli saglikli bi kiz evlat nasip etsin sana aminn

1)Yumurtlama anına en yakın zamanda ilişki erkek bebek, piki görüp hemen tek ilişki genelde kız oluyor ( eğer yumurtlama 24-36 saat sonra gibi geç olursa)
2)Piki görüp ilişki ve ertesi 2 gün ilişki ortamda hala erkek sperm olduğu için, dişi spermler çoğalsa bile erkek sperm kazanmak için hala daha avantajlı..
3)Silikleşmeye yakın ilişki erkek ama ovulasyon günü kaçırıldığı için gebe kalmak zor

Yani anladığım kadarıyla (pik sürenizi bilmiyordunuz garanti olsun diye) pik günü ilişki oldu ama pik ertesi gün devam etti diyelim, durumu kurtarmak için, canlı erkek sperm için tekrar ilişkiye girilmeli..

Sizin gözlemleriniz neler?

Bilgi için tşk canım aminnnn sizlerede mavişler gelsin inş

amin canm hepimize insalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…