Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım pikin ne kadar sürüyor? 2 gün mü 1 gün mü?
Canim bende tam olarak tespit edemedim. Mayis ayindaki denememde uc gun t cyle ayni koyulukta kaldi hic t daha koyu olmadi ama degerlendirmistik tutmadi hazirandada bayram araya girdi evde olmadigim icin yarim yamalak yapmaya calistim. En son bi defa daha yaptim t daha koyuydu aksam bidaha yaptim t ve c ayni koyuluktaydi ama malesef degerlendiremedik cunki evde degildik yani tahmini bir iki gun diyebilirim

Canim eger bu ay degerlendireceksen lutfen testlerini bol tut. Kacirmani istemem.

Temmuz - Ağustos deneyenlerinden eğer tuttururlarsa tecrübelerini bekliyoruz acemiler olarak
Insallah canim ahhh keske bir tutsaa a zyee sözz anlatacaz sagolsun burdaki arkadaslarda bizlere cok bilgi verip yardimci oluyor allah hepsinden razi olsun teste baslayinca aticaz bizle takip yaparlar insallah ❤❤❤❤❤❤❤

Canim eger bu ay degerlendireceksen lutfen testlerini bol tut. Kacirmani istemem.
Test varr iki koyulugu yakalayinca iki saatte bir yapacam t daha koyu olunca iki saat arayla bidaha yapacam kacirmamak icin hayirlisii insalllahh tutturuzzz rabbim nasip etsin hepimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…