- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.481
Bende sen gibi degerlendirip erkegi bulurum ınsallah canmSenin pik benimki gibi uzun sürüyor 8 899eylulgelini
İnşallah canımBende sen gibi degerlendirip erkegi bulurum ınsallah canm
Çatlamış testlerini çekerken hep birlikte çek oncki yaptıklarınla Rabbim gönlüne göre versin.Yaptim kizlar nerdeyse 1 gun suruyor benim pik
Amin cnm bunu degerlendirmeyecektim o yuzden cok onemsemedim çekerken ay sonuna dogru oyle yaparimÇatlamış testlerini çekerken hep birlikte çek oncki yaptıklarınla Rabbim gönlüne göre versin.
Rabbim hayirli sagli dogumlar nasip etsin ins. Hayirli saglikli bi evlat olsun.selamünaleyküm kızlar nasilsiniz Rabbim hepinizin gönlündekini versin inşaallah
bizde dogumu bekliyoruz
dua edin saglikli sihhatli kucagimiza alalim
inşaallah
Aleykum selam canim aminnselamünaleyküm kızlar nasilsiniz Rabbim hepinizin gönlündekini versin inşaallah
bizde dogumu bekliyoruz
inşaallah
Ve aleykum selam Rabbim sağ salim kavustursun canimselamünaleyküm kızlar nasilsiniz Rabbim hepinizin gönlündekini versin inşaallah
bizde dogumu bekliyoruz
inşaallah
Hic bir seye gerek kalmadan Rabbim kolaylik saglasin canim. Kalbinden geceni nasip etsin insallahhhkizlar ben doktordun geldim 42. gunum bugun ve yumurtam bugun catlamisbenn sok bu ay iki defa yum oldu adetin 22. gunude gordum yumurtlamayi doktor sagdakinyumun bugun cat olmus dedi sansa bakin gitmeseydim ogrenmiycektim birazdan deneme olcak belki tutar belkide tutmaz dua edin bana tutsun ins yoksa onumuzdeki ay gonal f ignelere basliycakmisim 15 temmuz test gunum oda eger adet olmazsam tabiki simdilik benden bu kdar dualarinixi esirgemeyin benden lutfen
Rabbim gonlune gore versin ins.kizlar ben doktordun geldim 42. gunum bugun ve yumurtam bugun catlamisbenn sok bu ay iki defa yum oldu adetin 22. gunude gordum yumurtlamayi doktor sagdakinyumun bugun cat olmus dedi sansa bakin gitmeseydim ogrenmiycektim birazdan deneme olcak belki tutar belkide tutmaz dua edin bana tutsun ins yoksa onumuzdeki ay gonal f ignelere basliycakmisim 15 temmuz test gunum oda eger adet olmazsam tabiki simdilik benden bu kdar dualarinixi esirgemeyin benden lutfen
in cnm rabbim cok cok razi olsun insallah sendenHic bir seye gerek kalmadan Rabbim kolaylik saglasin canim. Kalbinden geceni nasip etsin insallahhh❤❤❤
amin canmcim insallah allah razi olsun ❤❤❤Rabbim gonlune gore versin ins.
Ayy canm vardır elbet bunda da Bi hayır. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inş. Rabbim önce sana versin inşin cnm rabbim cok cok razi olsun insallah sendenhalbuki adet olmadim diye agliyordumm ben yaaa bundada varmis bi hayir
Allah nasil emrederse ogle oluyor iste canim sen kalbini ferah tut gevse rahatla umutsuzluga kapilma bir kapiyi kapatir bir kapiyi acar insallahin cnm rabbim cok cok razi olsun insallah sendenhalbuki adet olmadim diye agliyordumm ben yaaa bundada varmis bi hayir
Bide aliskanlik yapiyorAyyy kızlar 2 3 gün girmedim ne çok konuşuyorsunuzhepimiz aynı ortamda olsak varyaa düşünemiyorum
Ayy aynen okuyup cikiyorumBide aliskanlik yapiyorilla kimse yazmasada bakacan ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?