Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
selamünaleyküm kızlar nasilsiniz Rabbim hepinizin gönlündekini versin inşaallah
bizde dogumu bekliyoruz
dua edin saglikli sihhatli kucagimiza alalim
inşaallah
Aleykum selam canim aminn allah yardimciniz olsun saglikla kucaginiza almayi nasip etsin evladinizi ❤❤❤❤

kizlar ben doktordun geldim 42. gunum bugun ve yumurtam bugun catlamis benn sok bu ay iki defa yum oldu adetin 22. gunude gordum yumurtlamayi doktor sagdakinyumun bugun cat olmus dedi sansa bakin gitmeseydim ogrenmiycektim birazdan deneme olcak belki tutar belkide tutmaz dua edin bana tutsun ins yoksa onumuzdeki ay gonal f ignelere basliycakmisim 15 temmuz test gunum oda eger adet olmazsam tabiki simdilik benden bu kdar dualarinixi esirgemeyin benden lutfen

Hic bir seye gerek kalmadan Rabbim kolaylik saglasin canim. Kalbinden geceni nasip etsin insallahhh ❤❤❤

Rabbim gonlune gore versin ins.

in cnm rabbim cok cok razi olsun insallah senden halbuki adet olmadim diye agliyordumm ben yaaabundada varmis bi hayir
Allah nasil emrederse ogle oluyor iste canim sen kalbini ferah tut gevse rahatla umutsuzluga kapilma bir kapiyi kapatir bir kapiyi acar insallah ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…