- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.501
Ken fe ye kun Rabbim ol dedimi olur arkadasin demekki kaderinde boyle varmis bak umudun kesildigin rabbim yeni umutlar acar bize.dusen tevekkul edip beklemek hadi isin rast gitsin kolay gelsin sizekizlar ben doktordun geldim 42. gunum bugun ve yumurtam bugun catlamisbenn sok bu ay iki defa yum oldu adetin 22. gunude gordum yumurtlamayi doktor sagdakinyumun bugun cat olmus dedi sansa bakin gitmeseydim ogrenmiycektim birazdan deneme olcak belki tutar belkide tutmaz dua edin bana tutsun ins yoksa onumuzdeki ay gonal f ignelere basliycakmisim 15 temmuz test gunum oda eger adet olmazsam tabiki simdilik benden bu kdar dualarinixi esirgemeyin benden lutfen
Hosgeldin canım. Ne gibi celiştin söyle hemen aydınlatalım seniMerhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım inşallah.Bugun tüm gün okudum maşallahınız var ama benim bildiklerimle aşırı çelişti yazdıklarınız kafam bir milyon oldu.
HoşbuldumHosgeldin canım. Ne gibi celiştin söyle hemen aydınlatalım seni
Temmuzcu sende hos geldin aramizaHoşbuldumyani adetten hemen sonraki ilk dört gün için erkek sonrasının kız olduğu,ilişkiden sonra sola yatmak gerektiği,yumurtlamadan sonra kız olduğu ve ilişkide kadının orgazm olması gerektiği vs.hatta peygamber efendimizin yorumlarınıza bu şekilde okumuştum.temmuz ayında düşünüyorum bende ama çok çeliştim şimdi
Cok sewindim canm insallh temmuz da hamile kalanların ilki sen olursun cektigin bütün sıkıntı strese gülüp gecersinkizlar ben doktordun geldim 42. gunum bugun ve yumurtam bugun catlamisbenn sok bu ay iki defa yum oldu adetin 22. gunude gordum yumurtlamayi doktor sagdakinyumun bugun cat olmus dedi sansa bakin gitmeseydim ogrenmiycektim birazdan deneme olcak belki tutar belkide tutmaz dua edin bana tutsun ins yoksa onumuzdeki ay gonal f ignelere basliycakmisim 15 temmuz test gunum oda eger adet olmazsam tabiki simdilik benden bu kdar dualarinixi esirgemeyin benden lutfen
Öyle yaa internetim yokken kendi kendimi yiyorum acaba bu ne yaptı o test yapmıştı acaba sonuç ne oldu şu deneme yaptı mı acaba falannnnnBide aliskanlik yapiyorilla kimse yazmasada bakacan ❤
Bu ay zeymir19 dedigi gibi patlama yasanacak herkes pusuya yatmis yumurtayi bekliyoruzzÖyle yaa internetim yokken kendi kendimi yiyorum acaba bu ne yaptı o test yapmıştı acaba sonuç ne oldu şu deneme yaptı mı acaba falannnnn
Hoşbuldum şeker.evet sol su pardon.Temmuzda deneyeceğim sonra ocağa kalır,ki umarım Temmuz’da olur.Tabii önce güzel Rabbim sağlıklı ömürlü özürsüz kusursuz Salih evlatlar nasip etsin.Temmuzcu sende hos geldin aramizasola degilde saga yatinca erkek diye biliyorum ben canm tek iliski dusunmuyorsan her ilsikide farkli taktigi dene
Neden ocaga kaliyor canm takvime falan mi bakiyorsunHoşbuldum şeker.evet sol su pardon.Temmuzda deneyeceğim sonra ocağa kalır,ki umarım Temmuz’da olur.Tabii önce güzel Rabbim sağlıklı ömürlü özürsüz kusursuz Salih evlatlar nasip etsin.
Bende istiyorumBu ay zeymir19 dedigi gibi patlama yasanacak herkes pusuya yatmis yumurtayi bekliyoruzzhayirlisi insallahhhh 8 9 kisi oldu hralde
aynen canim ya amin ins hepimize canmAyy canm vardır elbet bunda da Bi hayır. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inş. Rabbim önce sana versin inş
aynen oule oluyor can allah buyuk rabbimin mucizeleri coktur ins en yakin zamanda onlardan bitanesini banada nasip ederrAllah nasil emrederse ogle oluyor iste canim sen kalbini ferah tut gevse rahatla umutsuzluga kapilma bir kapiyi kapatir bir kapiyi acar insallah❤❤❤
oyle canm tabiki rabbim ol dedimi olur elbette eger bugun hastaneye gitmeseydim eczaneden gidip adet sokturucu almis olcaktim demekki kaderimde hastaneye gidip yumun bugun cat oldugunu ogrenmek varmisssKen fe ye kun Rabbim ol dedimi olur arkadasin demekki kaderinde boyle varmis bak umudun kesildigin rabbim yeni umutlar acar bize.dusen tevekkul edip beklemek hadi isin rast gitsin kolay gelsin size
amin canm sagolasin rabbim ins sanada hayirli saglikli saliha bi kiz evlat nasip eder insalhPrensesim2016 canim Rabbim gönlüne göre versin Rabbim emeklerinin karşılığını versin sabrının karşılığını versin salih evlat versin duamız seninle
ayyy rabbim duani kabul etsin. inss. amin cnm rabimm sana bana biz isteyen butun heekese insalah cok bekltmeden nasip eder hemencikCok sewindim canm insallh temmuz da hamile kalanların ilki sen olursun cektigin bütün sıkıntı strese gülüp gecersin
aa hadi ya ne guzel bi haber bu kacinci gunn test yaptin canm hayirli ugurlu olsun saglikla tutunsun annecigine insalhMrb. Kızlar annegllere gelmişim bugün gidip bi daha test yaptım veee sonuçççç pozitiffffffdeğerim 252 çıktı. Hemen ilaçlar iğnelere başladım
Aminnn canm burdaki herkese kendime istiyor gibi istiyorum insallh hepimize nasip olurayyy rabbim duani kabul etsin. inss. amin cnm rabimm sana bana biz isteyen butun heekese insalah cok bekltmeden nasip eder hemencik❤
insalah canm insallahAminnn canm burdaki herkese kendime istiyor gibi istiyorum insallh hepimize nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?