Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ken fe ye kun Rabbim ol dedimi olur arkadasin demekki kaderinde boyle varmis bak umudun kesildigin rabbim yeni umutlar acar bize.dusen tevekkul edip beklemek hadi isin rast gitsin kolay gelsin size

Hosgeldin canım. Ne gibi celiştin söyle hemen aydınlatalım seni
Hoşbuldum yani adetten hemen sonraki ilk dört gün için erkek sonrasının kız olduğu,ilişkiden sonra sola yatmak gerektiği,yumurtlamadan sonra kız olduğu ve ilişkide kadının orgazm olması gerektiği vs.hatta peygamber efendimizin yorumlarınıza bu şekilde okumuştum.temmuz ayında düşünüyorum bende ama çok çeliştim şimdi

Temmuzcu sende hos geldin aramiza sola degilde saga yatinca erkek diye biliyorum ben canm tek iliski dusunmuyorsan her ilsikide farkli taktigi dene

Cok sewindim canm insallh temmuz da hamile kalanların ilki sen olursun cektigin bütün sıkıntı strese gülüp gecersin

Öyle yaa internetim yokken kendi kendimi yiyorum acaba bu ne yaptı o test yapmıştı acaba sonuç ne oldu şu deneme yaptı mı acaba falannnnn
Bu ay zeymir19 dedigi gibi patlama yasanacak herkes pusuya yatmis yumurtayi bekliyoruzz hayirlisi insallahhhh 8 9 kisi oldu hralde

Temmuzcu sende hos geldin aramiza sola degilde saga yatinca erkek diye biliyorum ben canm tek iliski dusunmuyorsan her ilsikide farkli taktigi dene
Hoşbuldum şeker.evet sol su pardon.Temmuzda deneyeceğim sonra ocağa kalır,ki umarım Temmuz’da olur.Tabii önce güzel Rabbim sağlıklı ömürlü özürsüz kusursuz Salih evlatlar nasip etsin.

Hoşbuldum şeker.evet sol su pardon.Temmuzda deneyeceğim sonra ocağa kalır,ki umarım Temmuz’da olur.Tabii önce güzel Rabbim sağlıklı ömürlü özürsüz kusursuz Salih evlatlar nasip etsin.
Neden ocaga kaliyor canm takvime falan mi bakiyorsun amin canm saglikli hayırlı erkek evlatlar nasip olsun hepimize

Ken fe ye kun Rabbim ol dedimi olur arkadasin demekki kaderinde boyle varmis bak umudun kesildigin rabbim yeni umutlar acar bize.dusen tevekkul edip beklemek hadi isin rast gitsin kolay gelsin size
oyle canm tabiki rabbim ol dedimi olur elbette eger bugun hastaneye gitmeseydim eczaneden gidip adet sokturucu almis olcaktim demekki kaderimde hastaneye gidip yumun bugun cat oldugunu ogrenmek varmisss

Cok sewindim canm insallh temmuz da hamile kalanların ilki sen olursun cektigin bütün sıkıntı strese gülüp gecersin
ayyy rabbim duani kabul etsin. inss. amin cnm rabimm sana bana biz isteyen butun heekese insalah cok bekltmeden nasip eder hemencik

Mrb. Kızlar annegllere gelmişim bugün gidip bi daha test yaptım veee sonuçççç pozitiffffff değerim 252 çıktı. Hemen ilaçlar iğnelere başladım
aa hadi ya ne guzel bi haber bu kacinci gunn test yaptin canm hayirli ugurlu olsun saglikla tutunsun annecigine insalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…