Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah yardimciniz olsun saglikla alin bebisinizi kucaginiza insallah ❤❤

Eğer testin yeterse et bence
Ama bugün başka yapma 17 demiş doktor testin ziyan olmasın
Fitili kullan etki eder diye tahmin ediyorum 2 gün bile olsa yeter

Eğer testin yeterse et bence
Ama bugün başka yapma 17 demiş doktor testin ziyan olmasın
Fitili kullan etki eder diye tahmin ediyorum 2 gün bile olsa yeter
Bende hemen gidip aldim o fitilden hatta kullandim biraz once . Eski sayfalarda cok konusu gecmis bu fitilin.
Allahim bize dogru kararlar vermeyi nasip etsin ins.

Valla bende kendime hayret ediyorum. Ilk defa bukadar sabirliyim valla saat 1 bucuktan beri su icmiyorum susuzluk basima vurdu
Temmuzcular nolduk ya hepimizde bi sorun bi engel rabbim hayirlisi ile nasip etsin hepimize olacaksa temmuz degil ağustos olsun ama niyetlendik bi kere yumurtlama catlama goren durmasin calissin

Temmuzcular nolduk ya hepimizde bi sorun bi engel rabbim hayirlisi ile nasip etsin hepimize olacaksa temmuz degil ağustos olsun ama niyetlendik bi kere yumurtlama catlama goren durmasin calissin
Bende simdilik bi ariza cikmadi bugun baslarim teste mumkunati yok catlama bi olsun acimak yok

Kızlar muhakkak kadın doğumcuya gidip muayene olun, ben kafama göre fitil kullandığım için vajina iltihabım başlamış..biokadin fitil iyi hoş alkali yapıyor ama sadece tendirdiyot olduğu için florayı bozup üstüne enfeksiyon bindiriyormuş, bikarbonatla duş gibi..akıntımı gösterdi coşmuş resmen.. ben ettim siz etmeyin.. şimdi neopenetran muadili verdi cok iyi fitil duymuştum ama eşim de yumurtlama dönemi fitilin bebeğe zararı olur diye bu ay yapmak istemiyor,Allah nasip etmeyince ne yaparsan yap, ben de bugün çift çizgiyi görmeyince sevinmiştim yumurtlamam yola denk gelmiyor bir ihtimal yakalayacağım 2 güne çatlamayı diye..
ne yapayım a dostlar? Yumurtlama takibiyle ilişki olsun mu? Yoksa akıntıdan dolayı vajenim asidikmidir? 2-3 gün fitil temizler mi? Temizler derken yumurtaya zarar verir mi? Kafamda deli sorular..
Bu arada burdaki herkesten Allah razı olsun, çok güzel bilgiler edindim..umarım bir gün başarırsam, cok ayrıntılı anlatacağım yaşadığım süreçleri

Canim kalp ritmi sorunu bendede var cok zor bi durum nefes darligi yapiyo bide sicaklar bastirinca eve sigamiyorum inan allah yardicimiz olsun birazdan ultrasyona giricem bakalim bebis nasilmis

Bunyeye gore degisiklik gosterebiliyor ya bende dusunuyordum sonra vaz geçtim hakkinda hayirlisi olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…