Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
amin amin cnm inss. kiz hani temuzdan umitliydin bu ay bizim ayimiz bence yola devam sen bilirsin ama o kadarda umutlarini temmuza baglamistin yani rabbim hayirlisiyla ins seninde gonlune gore verir
Amin canim. Kismet bakalim kirk fikirliyim ben bakalim neyde karar kilicam.

Kızlar yaa.. az önce kadın doğuma gittim. Yumurtlama durumuna baktırmak için.. biokadin fitil kullanmıştım burayı okuyup, florayı bozmuş, vajinit var dedi doktor. Fitil verdi neopenetran. Biokadin florayı bozar dedi.. yoğun akıntım varmış. Yumurtam 17 mm, tabi ne zaman çatlayacağını söylemedi ben de soramadım. Fitili kullanırken gebe kalmayı deneyebilirsin dedi ama şimdi erkek bebek için engel mi teşkil etti? Bugün yumurtlama yokmuş bugün yarın yolda olacağız bu akşam çatladaydı deneme olmayacaktı , yarın akşam çatlarsa denemeyi düşünüyorum ama.. ne yapayım ya, ovu testlerim bitti, akıntım var resmen erkek bebek olmasın diye kader ağlarını örüyor

Kizlar sizce yumurtam catlamişmi en son iki tanesi sonradan koyulasti yoksa silik ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…