- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.821
Allah yardimcin olsun canim.Canim kalp ritmi sorunu bendede var cok zor bi durum nefes darligi yapiyo bide sicaklar bastirinca eve sigamiyorum inan allah yardicimiz olsun birazdan ultrasyona giricem bakalim bebis nasilmis
Vazgeçme nedenin nedir canım?Bunyeye gore degisiklik gosterebiliyor ya bende dusunuyordum sonra vaz geçtim hakkinda hayirlisi olsun canm
Ikinizede gecmis olsun canm bu hamileliklde olan birsey mi normalde de var miydiCanim kalp ritmi sorunu bendede var cok zor bi durum nefes darligi yapiyo bide sicaklar bastirinca eve sigamiyorum inan allah yardicimiz olsun birazdan ultrasyona giricem bakalim bebis nasilmis
Kullananam diye vaz gectim hic fitil kullanmadim elime yuzume bulastiririm diyeVazgeçme nedenin nedir canım?
Bir mucize olsun ins. Bebis pipi gostersin. Doktor yanilmisim desin insCanim kalp ritmi sorunu bendede var cok zor bi durum nefes darligi yapiyo bide sicaklar bastirinca eve sigamiyorum inan allah yardicimiz olsun birazdan ultrasyona giricem
Ayy kiz insallah bide bakiyormussun ikiz oluyormus bir tasla iki oglann annenin duasi kabul oluyormus insallahh ne guzel olurdu ❤❤❤❤Insallah canm guzel keyifli hamilelikler geçiririz insallh anam bana kizinca hep der insallh ikiz oglun olurda gorursun gününübendr rabbim duysun derim
Bende fitil kullandim bide hap olarak gecen ay ama biokadin degildi bol bol soda iciyorum ingilizkarbonatli su falan fazla fitil evet florayi bozuyor oyuzden hayirlisi bakalim benim allahtan ikili fitildi uzun sure kullanmadimKullananam diye vaz gectim hic fitil kullanmadim elime yuzume bulastiririm diye
İnşallah canım cok sagol Allah razı olsunInsallah hic bir sıkıntı cıkmaz canim allah hepimizin yardimcisi olsun guzel saglikli haberlerle gelirsin insallah❤❤
Bence bu ay deneme yapma canim cunki enfeksiyondan dolayi asidiklesmis olabilir oradaki bakterileri öldurmek icin rahim dahada asidik hale geliyor diye biliyorumKızlar muhakkak kadın doğumcuya gidip muayene olun, ben kafama göre fitil kullandığım için vajina iltihabım başlamış..biokadin fitil iyi hoş alkali yapıyor ama sadece tendirdiyot olduğu için florayı bozup üstüne enfeksiyon bindiriyormuş, bikarbonatla duş gibi..akıntımı gösterdi coşmuş resmen.. ben ettim siz etmeyin.. şimdi neopenetran muadili verdi cok iyi fitil duymuştum ama eşim de yumurtlama dönemi fitilin bebeğe zararı olur diye bu ay yapmak istemiyor,Allah nasip etmeyince ne yaparsan yap, ben de bugün çift çizgiyi görmeyince sevinmiştim yumurtlamam yola denk gelmiyor bir ihtimal yakalayacağım 2 güne çatlamayı diye..
ne yapayım a dostlar? Yumurtlama takibiyle ilişki olsun mu? Yoksa akıntıdan dolayı vajenim asidikmidir? 2-3 gün fitil temizler mi? Temizler derken yumurtaya zarar verir mi? Kafamda deli sorular..
Bu arada burdaki herkesten Allah razı olsun, çok güzel bilgiler edindim..umarım bir gün başarırsam, cok ayrıntılı anlatacağım yaşadığım süreçleri
Akıntı azalırsa dene canım yumurtaya zararı olmaz bebege hic olmaz Allahın izniyleKızlar muhakkak kadın doğumcuya gidip muayene olun, ben kafama göre fitil kullandığım için vajina iltihabım başlamış..biokadin fitil iyi hoş alkali yapıyor ama sadece tendirdiyot olduğu için florayı bozup üstüne enfeksiyon bindiriyormuş, bikarbonatla duş gibi..akıntımı gösterdi coşmuş resmen.. ben ettim siz etmeyin.. şimdi neopenetran muadili verdi cok iyi fitil duymuştum ama eşim de yumurtlama dönemi fitilin bebeğe zararı olur diye bu ay yapmak istemiyor,Allah nasip etmeyince ne yaparsan yap, ben de bugün çift çizgiyi görmeyince sevinmiştim yumurtlamam yola denk gelmiyor bir ihtimal yakalayacağım 2 güne çatlamayı diye..
ne yapayım a dostlar? Yumurtlama takibiyle ilişki olsun mu? Yoksa akıntıdan dolayı vajenim asidikmidir? 2-3 gün fitil temizler mi? Temizler derken yumurtaya zarar verir mi? Kafamda deli sorular..
Bu arada burdaki herkesten Allah razı olsun, çok güzel bilgiler edindim..umarım bir gün başarırsam, cok ayrıntılı anlatacağım yaşadığım süreçleri
Akıntı azalırsa dene canım yumurtaya zararı olmaz bebege hic olmaz Allahın izniyle
Inşallah canm kadin da o kadar zor durumdaki kizinca oyle dua ediyorAyy kiz insallah bide bakiyormussun ikiz oluyormus bir tasla iki oglann annenin duasi kabul oluyormus insallahh ne guzel olurdu ❤❤❤❤
Durmak yok yola dewamBende fitil kullandim bide hap olarak gecen ay ama biokadin degildi bol bol soda iciyorum ingilizkarbonatli su falan fazla fitil evet florayi bozuyor oyuzden hayirlisi bakalim benim allahtan ikili fitildi uzun sure kullanmadim
Sagdan yumurtlarsan erkek diyorlar canm peki sancin var mi sagda bazen sol agirip sagdan yumurtlamada agrida her zmn dogruyu soylemiyorAkıntı hissetmiyordum doktor gösterdi krem gibi yoğun, kontrol ederim artık.. İnşallah ya.. sağdan yumurtlama iyi di mi? Hiç bilmezdim nerden yumurtladığımı.. bugün gidince şansa söyledi doktor.. ama ne zaman çatlayacağını söylemiyor , ben de diyemedim tabi asıl nedenini, bana diyorki gün aşırı ilişki olsun.. yumurtayı da ben sordum kaç mm
Sağdan ağrım olmuştu dün akşam, ilk defa dikkat ettim, şansa sağ yumurta daha büyükSagdan yumurtlarsan erkek diyorlar canm peki sancin var mi sagda bazen sol agirip sagdan yumurtlamada agrida her zmn dogruyu soylemiyor
Iyimis canm insan ozenince dikkat ediyor yoksa yumurtlama neymis hic bilmezdimSağdan ağrım olmuştu dün akşam, ilk defa dikkat ettim, şansa sağ yumurta daha büyük
Aynen burda acayip bilgiler edindim, kızımda hiç bilmezdim yumurtlama günüymüş testmiş fitilmiş..tecrübesini paylaşan herkesten Allah razı olsun, evlatlarına tüm kapılar açılsın , evlatlarından yüzü gülsün..Iyimis canm insan ozenince dikkat ediyor yoksa yumurtlama neymis hic bilmezdim
Aminn aminmm Aynen bend3 cok sey ogrendim sagolsun kızlar bildigini esirgemiyor çekinmeden utanmadan herseyi paylaşıyoruz rabbim hepimizin yardimcisi olsunAynen burda acayip bilgiler edindim, kızımda hiç bilmezdim yumurtlama günüymüş testmiş fitilmiş..tecrübesini paylaşan herkesten Allah razı olsun, evlatlarına tüm kapılar açılsın , evlatlarından yüzü gülsün..
Sagdan olması iyi canım evet. Tekrar doktora gitme sansın var mı testin pik olunca falan? Doktor bi baksa Temizlenmiş mi diyeAkıntı hissetmiyordum doktor gösterdi krem gibi yoğun, kontrol ederim artık.. İnşallah ya.. sağdan yumurtlama iyi di mi? Hiç bilmezdim nerden yumurtladığımı.. bugün gidince şansa söyledi doktor.. ama ne zaman çatlayacağını söylemiyor , ben de diyemedim tabi asıl nedenini, bana diyorki gün aşırı ilişki olsun.. yumurtayı da ben sordum kaç mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?