Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim kucuk kizimdada oyleydim dogumdan sonra geciyo demirim cok dusuk cikti ondan olabilir dedi doktor cok sukur kalbimde bi sorun yok
Himm gebelikde sekeri biliyordum da demek ki baska seylerde olabiliyor gecmeside iyiymis dikkat edin kendinize zaten ne zorluk varsa kadınlar cekiyor sinir oluyorum

Valla umut var dogana kadar. Ins Rabbim nasip ederde doktor erkek der aminn amin cok aminnn.
Bu 3. Ultrasyonum burda bi sorun olmadikca gebelik boyunca sadece iki kere koyuyolar ultrasyona bugun girmemim sebebi benim bebisler biraz iri oluyo oyuzden gelisimini takip ediyolar insallh normal kilodadir cunku buyuk bi bebegi normal dogurmanin zorlugunu bi ben bilirim

Canim sen kactane kullanmistin o fitilden. Bide daha once baktirmismiydin belki onceden de vardir. Bazen bizi rahatsiz etmeyen derinlerde enfeksiyon yada mantar olabiliyormus.

Sagdan olması iyi canım evet. Tekrar doktora gitme sansın var mı testin pik olunca falan? Doktor bi baksa Temizlenmiş mi diye

İşte yola çıkıyoruz bugün, bugün yolda geçecek, yarın otele yerleşeceğiz, yarından sonra çatlarsa deneme yapacağım.. belki deniz tuzlu suda iyi gelir.. Kurutur.. elle kontrol edeceğim çok afedersin.. 2 günde etki gösterirse fitil

Ayy allah yardimcin olsun dogumdan cokkkk korkuyorum ben hic dogurmasamda cok korkuyorum hamile arkdsim ben korkuyorum kiz bana korkma allah yardim eder diyor sonra durup sanki sen hamilesinde bem sana moral veriyorum dedi napcam ben bu korku ile bilmiyorum

Ins canim. Ben ilki normal dogumdu kilolu da degildi ama zordu. Normal dogum hep zor. Allah yardimcin olsun. Rabbim bi sancida kurtarsin ins.

Canim sen kactane kullanmistin o fitilden. Bide daha once baktirmismiydin belki onceden de vardir. Bazen bizi rahatsiz etmeyen derinlerde enfeksiyon yada mantar olabiliyormus.
Adet öncesinde gittim mantar var dedi, gyno lomexin verdi 2 fitil.. 3 gün arayla onları kullandım sonra kaşıntı başladı bende biokadin kullandım 6 gece yumurtlamaya yakın bırakayım dedim.. biokadin de tedavi etmemiş florayı bozmuş.. keşke adet bitimi gideydim doktora, ders oldu.. bugün de laboquick yumurtlama testi bitince bi bakim dedim yumurta ne halde ben bu gece çatlar sanıyordum, yola denk gelir kaçırırım diyordum.. kadın da 17 mm daha var çatlamasına diyince bir umut oldu ama tabi akıntı olması asidiklik yönünden soru işareti oldu.. neopenetran fitilin içinde de gebe adayları kullanmasın yazınca iyice işgillendim.. gerçi doktor kullanırken gebe kalabilirsin bişe olmaz dedi..

Allah yardimcin olsun canim

Canim sabah okudum daha burda eski yazilarda. O fitili kadin kullandigi gun deneme yapmis erkek bebege hamile kalmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…