- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.841
Sagol canim sanada gecmis olsun lutfen acele etmeyinÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Ayy ne guzel olur demi teyzelerrBir mucize olsun ins. Bebis pipi gostersin. Doktor yanilmisim desin ins
Valla umut var dogana kadar. Ins Rabbim nasip ederde doktor erkek der aminn amin cok aminnn.Sagol canim sanada gecmis olsun lutfen acele etmeyin
Ayy ne guzel olur demi teyzelerr
Canim kucuk kizimdada oyleydim dogumdan sonra geciyo demirim cok dusuk cikti ondan olabilir dedi doktor cok sukur kalbimde bi sorun yokIkinizede gecmis olsun canm bu hamileliklde olan birsey mi normalde de var miydi
Evet canim demir eksikligi yapiyo.Canim kucuk kizimdada oyleydim dogumdan sonra geciyo demirim cok dusuk cikti ondan olabilir dedi doktor cok sukur kalbimde bi sorun yok
Himm gebelikde sekeri biliyordum da demek ki baska seylerde olabiliyor gecmeside iyiymis dikkat edin kendinize zaten ne zorluk varsa kadınlar cekiyor sinir oluyorumCanim kucuk kizimdada oyleydim dogumdan sonra geciyo demirim cok dusuk cikti ondan olabilir dedi doktor cok sukur kalbimde bi sorun yok
Bu 3. Ultrasyonum burda bi sorun olmadikca gebelik boyunca sadece iki kere koyuyolar ultrasyona bugun girmemim sebebi benim bebisler biraz iri oluyo oyuzden gelisimini takip ediyolar insallh normal kilodadir cunku buyuk bi bebegi normal dogurmanin zorlugunu bi ben bilirimValla umut var dogana kadar. Ins Rabbim nasip ederde doktor erkek der aminn amin cok aminnn.
Canim sen kactane kullanmistin o fitilden. Bide daha once baktirmismiydin belki onceden de vardir. Bazen bizi rahatsiz etmeyen derinlerde enfeksiyon yada mantar olabiliyormus.Akıntı hissetmiyordum doktor gösterdi krem gibi yoğun, kontrol ederim artık.. İnşallah ya.. sağdan yumurtlama iyi di mi? Hiç bilmezdim nerden yumurtladığımı.. bugün gidince şansa söyledi doktor.. ama ne zaman çatlayacağını söylemiyor , ben de diyemedim tabi asıl nedenini, bana diyorki gün aşırı ilişki olsun.. yumurtayı da ben sordum kaç mm
Sagdan olması iyi canım evet. Tekrar doktora gitme sansın var mı testin pik olunca falan? Doktor bi baksa Temizlenmiş mi diye
Ayy allah yardimcin olsun dogumdan cokkkk korkuyorum ben hic dogurmasamda cok korkuyorum hamile arkdsim ben korkuyorum kiz bana korkma allah yardim eder diyor sonra durup sanki sen hamilesinde bem sana moral veriyorum dediBu 3. Ultrasyonum burda bi sorun olmadikca gebelik boyunca sadece iki kere koyuyolar ultrasyona bugun girmemim sebebi benim bebisler biraz iri oluyo oyuzden gelisimini takip ediyolar insallh normal kilodadir cunku buyuk bi bebegi normal dogurmanin zorlugunu bi ben bilirim
Ins canim. Ben ilki normal dogumdu kilolu da degildi ama zordu. Normal dogum hep zor. Allah yardimcin olsun. Rabbim bi sancida kurtarsin ins.Bu 3. Ultrasyonum burda bi sorun olmadikca gebelik boyunca sadece iki kere koyuyolar ultrasyona bugun girmemim sebebi benim bebisler biraz iri oluyo oyuzden gelisimini takip ediyolar insallh normal kilodadir cunku buyuk bi bebegi normal dogurmanin zorlugunu bi ben bilirim
Deme böyleIns canim. Ben ilki normal dogumdu kilolu da degildi ama zordu. Normal dogum hep zor. Allah yardimcin olsun. Rabbim bi sancida kurtarsin ins.
Kuzum aslinda kisiye bagli diyeyim o zaman. Sen simdiden dusunme bunları. Sen adete, teste,yumurtaya odaklanDeme böyle
Adet öncesinde gittim mantar var dedi, gyno lomexin verdi 2 fitil.. 3 gün arayla onları kullandım sonra kaşıntı başladı bende biokadin kullandım 6 gece yumurtlamaya yakın bırakayım dedim.. biokadin de tedavi etmemiş florayı bozmuş.. keşke adet bitimi gideydim doktora, ders oldu.. bugün de laboquick yumurtlama testi bitince bi bakim dedim yumurta ne halde ben bu gece çatlar sanıyordum, yola denk gelir kaçırırım diyordum.. kadın da 17 mm daha var çatlamasına diyince bir umut oldu ama tabi akıntı olması asidiklik yönünden soru işareti oldu.. neopenetran fitilin içinde de gebe adayları kullanmasın yazınca iyice işgillendim.. gerçi doktor kullanırken gebe kalabilirsin bişe olmaz dedi..Canim sen kactane kullanmistin o fitilden. Bide daha once baktirmismiydin belki onceden de vardir. Bazen bizi rahatsiz etmeyen derinlerde enfeksiyon yada mantar olabiliyormus.
Kuzum aslinda kisiye bagli diyeyim o zaman. Sen simdiden dusunme bunları. Sen adete, teste,yumurtaya odaklan
İnşallah etki ederİşte yola çıkıyoruz bugün, bugün yolda geçecek, yarın otele yerleşeceğiz, yarından sonra çatlarsa deneme yapacağım.. belki deniz tuzlu suda iyi gelir.. Kurutur.. elle kontrol edeceğim çok afedersin.. 2 günde etki gösterirse fitil
Insan cocuk dusunmeyince onemsemiyor aslinda son iki yildir arastiriyordum busene tamamen artik girdim isin icineIyimis canm insan ozenince dikkat ediyor yoksa yumurtlama neymis hic bilmezdim
Allah yardimcin olsun canimKızlar hepiniz nasılsınız? Hamilelikler, denemeler nasıl gidiyor?
Benim inşAllah 5 eylülde doktor suni sancıyla doğumumu başlatacak yüksek kalp ritmi sorunum hala devam ettiği için. Biraz daha öne alma durumu da var dualarınızda beni de unutmayınn
Gecmis olsun canimCanim kalp ritmi sorunu bendede var cok zor bi durum nefes darligi yapiyo bide sicaklar bastirinca eve sigamiyorum inan allah yardicimiz olsun birazdan ultrasyona giricem bakalim bebis nasilmis
Insan cocuk dusunmeyince onemsemiyor aslinda son iki yildir arastiriyordum busene tamamen artik girdim isin icine
Canim sabah okudum daha burda eski yazilarda. O fitili kadin kullandigi gun deneme yapmis erkek bebege hamile kalmis.Adet öncesinde gittim mantar var dedi, gyno lomexin verdi 2 fitil.. 3 gün arayla onları kullandım sonra kaşıntı başladı bende biokadin kullandım 6 gece yumurtlamaya yakın bırakayım dedim.. biokadin de tedavi etmemiş florayı bozmuş.. keşke adet bitimi gideydim doktora, ders oldu.. bugün de laboquick yumurtlama testi bitince bi bakim dedim yumurta ne halde ben bu gece çatlar sanıyordum, yola denk gelir kaçırırım diyordum.. kadın da 17 mm daha var çatlamasına diyince bir umut oldu ama tabi akıntı olması asidiklik yönünden soru işareti oldu.. neopenetran fitilin içinde de gebe adayları kullanmasın yazınca iyice işgillendim.. gerçi doktor kullanırken gebe kalabilirsin bişe olmaz dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?