Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
iyi yapmissin ınsallh istediğimiz sonucu aliriz bilgiler yontemler takvimler bosa gitmez
Insallah canim allah gonlumuzdekini nasip etsin insallah testi saat dorte yaptim hafif silik cikti zaten erkende ben akintidan suphelenmistim bakalim yarin ayni satte bidah yaparim koyulasma baslayinca iki test yaparim gunluk❤❤

Benim bir arkadaş demişti adet bitimi 5 gün içinde olunca erkek diye.. sonra cinsiyeti öğrendi oğlu oldu, ben de demiştim nasıl yapmıştın bi anlatsana tekrar.. o da dedi yok ya bişe yapmadım, Allah verdi dedi..ben şok.. tabii ki Allah verdi ama yani sonradan yalanlaması da bi garip

Oyle oluyor ya o tipler var ne yazik ki kendi yengem oglu oldu cin takvimine gore yapmistim dedi niye demedin dedim biliyorusndur diye dusundum diyo sen bi soyle belki bilmiyorum dimi ama o yuzden burasi cok guzel herkes ne bilirse soyluyor kendilerine ister gibi istiyor ben oyle hissediyorum

Yengem dedigim dayimin eşi kendisi koyde yasiyor cocugu oldu ama 4 gun yasadi öldü sonra 2 düşük yapti 6 yildir ewliler olmuyor bende anneme dedim ovulasyon testi alip gonderelim annem dedi boyle bi test varmis diye evet var abla biliyorum dedi ama kullanmadim masallh dedim herseyide biliyor ama hic demiyor

Canim o nasil olmustur biliyormusun cogu kadin adet bitiminden hemen sonra yumurtasi catliyormus adetin ucuncu gununde 6 gununde catliyanlar bile var bir tanidigim var bir oglu vardi ikinciye hamile kaldi oda erkekdi ama onu 4 aylik dusuk yapti sonra bidaha hamile kaldi oda erkek dogdu detayli sormadim sadece masallah oglanlari nasil buluyirsun kiz dedim sakayla adetimden hemen sonra iliskim oluyor demisti bende dusundumki demekki dogru olabilir bende detayli sormak istemedim bak bak kizi varda oglan icin soruyor demesin die insanlar biraz cins oluyor ben olsam derim soyle dene boyle dene die de tepkisini bilemiyorsun iste

Aynen insan sormaya cekiniyor ya

Canım iyiyim bu ara günler biraz yoğun geçti fazla giremedim
Sayfalar birikmiş hepsini okuyamadım ama sanırım sen deneme yaptın
İnşaAllah güzel haberler al canım
Çok bekledin gönlünce olsun
allah iyilik versin canm evt yaptim da isim sansa kaldi artik tevekkul edip gunumu beklicem allahim yazmissa nasip olacak birgun elbet amin cnm rabbim saglikla pasani kucagina almayi nasip etsin insallah

Hey maşallah :) 1 haftadır giredim annemler kiz kardeslerim tatil derken bugün girebildim saatlerdir okuyorum bitti çok şükür. Temmuz denemeleri iptal olmuş hayırlısı olsun hakkımızda ben de 2 3 güne adet olurum bakalım artik yumurtlamayı beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…