- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.861
Sen once bi hamile kal ins. Doguma Allah yardim ediyokeşke dusunmesem ama hic aklimda cikmiyor normal dogumdan sonra hemoraid falanda cikiyormus kimisinde bide onunla ugrasmasi var
Dimi önce bi onu becereyimSen once bi hamile kal ins. Doguma Allah yardim ediyo
Insallah canim allah gonlumuzdekini nasip etsin insallah testi saat dorte yaptim hafif silik cikti zaten erkende ben akintidan suphelenmistim bakalim yarin ayni satte bidah yaparim koyulasma baslayinca iki test yaparim gunluk❤❤iyi yapmissin ınsallh istediğimiz sonucu aliriz bilgiler yontemler takvimler bosa gitmez
Canim sabah okudum daha burda eski yazilarda. O fitili kadin kullandigi gun deneme yapmis erkek bebege hamile kalmis.
Alinti yaptim canim seni etiketledigim yazi yukarda gecmisini oku canimşimdi
Kendi mi başlamış? Akıntısı varmıymış acaba ? İnşallah ya Allah büyük, bugün beni üzen şey bir hayır içindir eminim ki
Canm bende okudum da adet bitimi hamile kalmisAlinti yaptim canim seni etiketledigim yazi yukarda gecmisini oku canim
Canim nasil icine sinicekse oyle yap.Canm bende okudum da adet bitimi hamile kalmisben bunuda deneyeceğim yumurtlamayida
Oyle yapcam valla napim dini kitaplarda da var ve dikkat ettim çoğu carsafli bayanin oglu var onlar daha cok okuyor ya dogru diyorum herhalde denemis bunlarCanim nasil icine sinicekse oyle yap.
Canm bende okudum da adet bitimi hamile kalmisben bunuda deneyeceğim yumurtlamayida
Haha ben erkek bebek fitil falan gorunce tamam dedidim gerisini okumadim.Fitil kullandığında tutmamışadet bitimi erken yumurtlama erkek veriyor evet
Canım sağol yine de fikir verdi yani bunu kullanan var çekinmeden demekkiHaha ben erkek bebek fitil falan gorunce tamam dedidim gerisini okumadim.
Oyle oluyor ya o tipler var ne yazik ki kendi yengem oglu oldu cin takvimine gore yapmistim dedi niye demedin dedim biliyorusndur diye dusundum diyo sen bi soyle belki bilmiyorum dimi ama o yuzden burasi cok guzel herkes ne bilirse soyluyor kendilerine ister gibi istiyor ben oyle hissediyorumBenim bir arkadaş demişti adet bitimi 5 gün içinde olunca erkek diye.. sonra cinsiyeti öğrendi oğlu oldu, ben de demiştim nasıl yapmıştın bi anlatsana tekrar.. o da dedi yok ya bişe yapmadım, Allah verdi dedi..ben şok.. tabii ki Allah verdi ama yani sonradan yalanlaması da bi garip
Yani var mesela ben sen soyleyince hemen eczanenin yolunu tuttum yazdirmayi bile beklemeden aldim. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ins.Canım sağol yine de fikir verdi yani bunu kullanan var çekinmeden demekki
Canim o nasil olmustur biliyormusun cogu kadin adet bitiminden hemen sonra yumurtasi catliyormus adetin ucuncu gununde 6 gununde catliyanlar bile var bir tanidigim var bir oglu vardi ikinciye hamile kaldi oda erkekdi ama onu 4 aylik dusuk yapti sonra bidaha hamile kaldi oda erkek dogdu detayli sormadim sadece masallah oglanlari nasil buluyirsun kiz dedim sakayla adetimden hemen sonra iliskim oluyor demisti bende dusundumki demekki dogru olabilir bende detayli sormak istemedim bak bak kizi varda oglan icin soruyor demesin die insanlar biraz cins oluyor ben olsam derim soyle dene boyle dene die de tepkisini bilemiyorsun isteBenim bir arkadaş demişti adet bitimi 5 gün içinde olunca erkek diye.. sonra cinsiyeti öğrendi oğlu oldu, ben de demiştim nasıl yapmıştın bi anlatsana tekrar.. o da dedi yok ya bişe yapmadım, Allah verdi dedi..ben şok.. tabii ki Allah verdi ama yani sonradan yalanlaması da bi garip
Aynen insan sormaya cekiniyor yaCanim o nasil olmustur biliyormusun cogu kadin adet bitiminden hemen sonra yumurtasi catliyormus adetin ucuncu gununde 6 gununde catliyanlar bile var bir tanidigim var bir oglu vardi ikinciye hamile kaldi oda erkekdi ama onu 4 aylik dusuk yapti sonra bidaha hamile kaldi oda erkek dogdu detayli sormadim sadece masallah oglanlari nasil buluyirsun kiz dedim sakayla adetimden hemen sonra iliskim oluyor demisti bende dusundumki demekki dogru olabilir bende detayli sormak istemedim bak bak kizi varda oglan icin soruyor demesin die insanlar biraz cins oluyor ben olsam derim soyle dene boyle dene die de tepkisini bilemiyorsun iste
allah iyilik versin canm evt yaptim da isim sansa kaldi artik tevekkul edip gunumu beklicem allahim yazmissa nasip olacak birgun elbet amin cnm rabbim saglikla pasani kucagina almayi nasip etsin insallahCanım iyiyim bu ara günler biraz yoğun geçti fazla giremedim
Sayfalar birikmiş hepsini okuyamadım ama sanırım sen deneme yaptın
İnşaAllah güzel haberler al canım
Çok bekledin gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?