- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.961
Miratech ovulasyon testi aldım ç nöbetçi eczanedenK Khvekokusu20 artık sana yorumlatırım 2 gün.. rus takvimi de gitti elimden, eşim de moralimi bozdu bizim 2. De kız olcak boşa uğraşıyosun dedi, hiç bir bilimsel tutarlılığı yok şu yaptıklarının dedi (kendi kız istiyor ya)
Bi çin takvimi tutuyor, diyet de öyle aman aman değil 1 aydır limonlu soda içip yoğurt peynir yemedim..2 hafta da zorla eşime keçiboynuzı özü içirdim , sigara kullanıyor neyine yarayacak bilmiyorum
Umutsuzluğa düştüm.. hakkımda hayırlısı..
Canim benim esim seker hastasi ona ragmen keciboynuzu ozunu iciyor kendisinide kaynatsam mi ki takviye vitaminlerde aliyor adamin da dengesi bozulmasin fitil isine donmesin kas yapim derken goz cikamsinBenden söylemesi açık açık söylüyorum etkili yapıyor kullanıp kullanmamak sizlere kalmis
Mayıstan subata içince iğrendiyse demekAslında tadı kötü değil ki ne öyle demiş
Hmmİlişki daha uzun sürüyor diyiimm
Seker hastasıysa bence içmesin canımCanim benim esim seker hastasi ona ragmen keciboynuzu ozunu iciyor kendisinide kaynatsam mi ki takviye vitaminlerde aliyor adamin da dengesi bozulmasin fitil isine donmesin kas yapim derken goz cikamsin
Ic dersem icerde adamada yazikSeker hastasıysa bence içmesin canım
Canim dr dogru dedigi neydi gozumden mi kaçtı anlayamadim
Yok yok içmesin canım. Adam komaya girmesin cocuk yapacam derkenIc dersem icerde adamada yaziksekeri tavan yapar falan
Pekmezi olmazmi acaba benim kaldigim yerde keci boynuzu bulmak sorunBenden söylemesi açık açık söylüyorum etkili yapıyor kullanıp kullanmamak sizlere kalmis
Bu yöntem canım. Sordum evet sansı artıyor dedi. Ki benim doktorun agzından lafı cımbızla alırsın yaniCanim dr dogru dedigi neydi gozumden mi kaçtı anlayamadim
Valla şubattan beri bekliyo adam yapmak icin bu ay olamzsa takvim falan dinlemem beklemem diyorYok yok içmesin canım. Adam komaya girmesin cocuk yapacam derken
Olur canım benimki pekmez içti özü de olur varsaPekmezi olmazmi acaba benim kaldigim yerde keci boynuzu bulmak sorun
Valla şubattan beri bekliyo adam yapmak icin bu ay olamzsa takvim falan dinlemem beklemem diyor
Kiz bu yontem ne keci boynuzu muBu yöntem canım. Sordum evet sansı artıyor dedi. Ki benim doktorun agzından lafı cımbızla alırsın yani
Tm canim pekmeze dvmOlur canım benimki pekmez içti özü de olur varsa
Kız Allah seni bak iyi dinlemiyorsun biziKiz bu yontem ne keci boynuzu mu
Kiz bu yontem ne keci boynuzu mu
Dinlemez olur muyum yontemler cok olunca azcik karistiKız Allah seni bak iyi dinlemiyorsun biziYumurta catlar catlamaz ilişki canım
Canım Mardindeydi sanırım doktor varmış erkek bebek isteyenlere yardım ediyormuş gidenler olmustu. Yaptıgı sey eşe ve kadına diyet, yumurta takibi ile catlar catlamaz ilişki bide takvime bakıyormuşDinlemez olur muyum yontemler cok olunca azcik karisti
Şeker hastası ise doktora danışıp kullanmak lazım doğruPekmezi olmazmi acaba benim kaldigim yerde keci boynuzu bulmak sorun
War canm heryerde o tur dr çatlar catlamaz deneme yapamayi biliyoruz en azindan deneyeceğiz ınsallh tuttruurzCanım Mardindeydi sanırım doktor varmış erkek bebek isteyenlere yardım ediyormuş gidenler olmustu. Yaptıgı sey eşe ve kadına diyet, yumurta takibi ile catlar catlamaz ilişki bide takvime bakıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?