Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin cnm bide kaçırdın mi 1 ay bosa gidiyor kotu bir durum en kotusude ne olursa olsun farl etmez diyip cocuk yapamamak
Aynen canim tedbir dilek dua bizden takdir rabbimden ❤ bi senle ben kaldikk heeeeee hade hayirlisii agustostada artik adet gelecekmi gelmicekmi hamilemiyim.acaba tuttumu nobeti ayhhhhh simdide bunaldim

Aynen canim tedbir dilek dua bizden takdir rabbimden ❤ bi senle ben kaldikk heeeeee hade hayirlisii agustostada artik adet gelecekmi gelmicekmi hamilemiyim.acaba tuttumu nobeti ayhhhhh simdide bunaldim
Aynen sen den sonra bana sira gelecek kapanisi ben yapcam sorma ya hamile olacak miyiz olduk bu sefer cinsiyet ne diye catlayacagiz zor işler bizi bekler

Diger gunlerki gibi degil sanki sence varmi hala umut gecen ayni 17 sinde piki gormustum

Miratech daha hassas canım ondan silik cıkmıs olabilir. Sen devam et bi gunde bile pik yapabilir bu test
Insallah canim okadar heycanla bekledim simdi ogle gorunce acaba diger testten dolayi yanilttimi beni diye dusunuyirum keske seni dinleyip ilk once alsaydim yinede 17 gune kadar yapicam bakalim ikisinide sonuc ne olacak ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…