Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Silşl
Insallah canim okadar heycanla bekledim simdi ogle gorunce acaba diger testten dolayi yanilttimi beni diye dusunuyirum keske seni dinleyip ilk once alsaydim yinede 17 gune kadar yapicam bakalim ikisinide sonuc ne olacak ❤❤
Silik degil canım sen sıvıya dikkat ederek devam et testlere

Kızlar hamile kalanlar ovulasyondan sonra belirti yaşadınız mı adete kadar? Bende hiç belirti yok, ilk gebeliğimde anlamıştım, rüyalar görüyordum göğüs uçlarım acıyordu gaz sancısı vardı ishal olmuştum .. şimdi hiç belirti yok rüya bile görmüyorum

Canim ben goremedim. Takibi de biraktim. Bi kac gun sonra tekrar filim cekilecek orda belli olur. Ins cikmistir.
Bu arada cok tesekkur ederim ilgilendigin icin..
Valla merak ettim canim. Benim kizda burnuna fasulye sokmustu okadar cok korkmustumki insallah cikmistir filmdede gorunur zaten ❤❤❤❤

Canım benim agrım cok olmustu

Umutsuzluga kapilma canm ya belli olmazz yarin yaparsin tekrar birden pik yaptigi oluyor incir yiyor musun
Yiyorum canim gunde bir iki tane havucta yiyorum ama hic bir ise yaramadi demekki kismett hayirlisi olsun gecen ucgun oncekiler iki cizgi koyuydu laboviqde ama piki goremedim belki ozaman yumurtlama oldu ama test yaniltti beni gecen ayda gordum t daha koyuydu ama bayrama denk geldi bu ayda hic tik yok sag kasigimdada hala batmalar var icerde neler oluyor anlamadim 3 gun daha yaparim sanmiyorum artik olacagini onumuzdeki adetten sonra doktora gidicem bu yumurta ne zaman catliyormus bi baktiririm

Havuc yeme canım. Yap bakalım test Pik olmazsa doktora gitmek enn mantıklısı hatta yarın bile gitsen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…