- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.421
Aynen havuc yeme havuc catlatiyor incir geliştiriyor icerde ne oluyor bi acip baakmak lazimYiyorum canim gunde bir iki tane havucta yiyorum ama hic bir ise yaramadi demekki kismett hayirlisi olsun gecen ucgun oncekiler iki cizgi koyuydu laboviqde ama piki goremedim belki ozaman yumurtlama oldu ama test yaniltti beni gecen ayda gordum t daha koyuydu ama bayrama denk geldibu ayda hic tik yok sag kasigimdada hala batmalar var icerde neler oluyor anlamadim 3 gun daha yaparim sanmiyorum artik olacagini onumuzdeki adetten sonra doktora gidicem bu yumurta ne zaman catliyormus bi baktiririm
canim ben bu kullandigin testi begenmedim inşaallah yaniltmiyordurYiyorum canim gunde bir iki tane havucta yiyorum ama hic bir ise yaramadi demekki kismett hayirlisi olsun gecen ucgun oncekiler iki cizgi koyuydu laboviqde ama piki goremedim belki ozaman yumurtlama oldu ama test yaniltti beni gecen ayda gordum t daha koyuydu ama bayrama denk geldibu ayda hic tik yok sag kasigimdada hala batmalar var icerde neler oluyor anlamadim 3 gun daha yaparim sanmiyorum artik olacagini onumuzdeki adetten sonra doktora gidicem bu yumurta ne zaman catliyormus bi baktiririm
Amin canim Rabbim bir daha gostermesin ins. Butun yavrulari korusun insCanim ozaman 3 yasindaydi sumkurmeyide bilmiyor daha hastaneye goturduk bi aletle burundan cekti cikardi doktor allah kimseye yasatmasin❤❤❤
Gecen ay 17 gun pik olmustu 14 gundeyim uc gun daha yapicam sonra adeti bekliycem. Adetten 5 yada 6 gun sonra özele giderim onumuzdeki ay ❤Havuc yeme canım. Yap bakalım test Pik olmazsa doktora gitmek enn mantıklısı hatta yarın bile gitsen olur
Amin canim insallah ❤❤Amin canim Rabbim bir daha gostermesin ins. Butun yavrulari korusun ins
Canim labuquik onceleri guzelmis. Olumlu sonuc alan cok olmus. Simdiki testlerinin cizgeri yarim cikiyor cogunda. Rabbim hepimizin isini kolaylastirsin ins.canim ben bu kullandigin testi begenmedim inşaallah yaniltmiyordur
labagoik kullanmistim ucuzdu bide bazen ayni anda iki tane yapiyodum güzel sonucta aliyodum
Allah hepinizin İşini kolaylastirsin gönlünüze göre versin inşaallah
O zaman yapmaya devam et bakalım canım elinde baska marka test var mıGecen ay 17 gun pik olmustu 14 gundeyim uc gun daha yapicam sonra adeti bekliycem. Adetten 5 yada 6 gun sonra özele giderim onumuzdeki ay ❤
Bende laboqik kullaniyordum suanki martich dun aldim bunda yine silikde olsa cizgi var laboiqde oda yok oyuzden testimi degistiriyorum ama evdeki laboigleride martitechide kullanacamcanim ben bu kullandigin testi begenmedim inşaallah yaniltmiyordur
labagoik kullanmistim ucuzdu bide bazen ayni anda iki tane yapiyodum güzel sonucta aliyodum
Allah hepinizin İşini kolaylastirsin gönlünüze göre versin inşaallah
Canim o testlerini harcama lobuqikte pik belli oluyo. Pik gordukten sonra o testlerle devam et. Belki sende gec yumurtlarsin.Gecen ay 17 gun pik olmustu 14 gundeyim uc gun daha yapicam sonra adeti bekliycem. Adetten 5 yada 6 gun sonra özele giderim onumuzdeki ay ❤
Canim laboviq bide maritech var baska yokO zaman yapmaya devam et bakalım canım elinde baska marka test var mı
Insallah canim ogle olur bakalim hayirlisi artik vardir rabbimin bir bildigi ❤❤❤Canim o testlerini harcama lobuqikte pik belli oluyo. Pik gordukten sonra o testlerle devam et. Belki sende gec yumurtlarsin.
Acaba teste gec mi basladin. Aklima takildi simdi. Sanki sen kasik agrim var demistin ama testi ertesi gun aksam yapmistin.Canim laboviq bide maritech var baska yok
Yok canim adett bitiminde de aylar once denemistim koyuluk 6 gun sonra basliyordu bundada 5 gun basladim yani 11 gun oluyor 12 gun koyulasma basladi buzamana kadarAcaba teste gec mi basladin. Aklima takildi simdi. Sanki sen kasik agrim var demistin ama testi ertesi gun aksam yapmistin.
Evet canim gecen ay gordum t kop koyuydu ama kismet iste ertesi gunde ikisi ayni koyulukta kalmisti ve oglece kaldi bidaha goeremedimCanim o testlerini harcama lobuqikte pik belli oluyo. Pik gordukten sonra o testlerle devam et. Belki sende gec yumurtlarsin.
Anladim canim. Ins en kisa zamanda yakalarsin pik iYok canim adett bitiminde de aylar once denemistim koyuluk 6 gun sonra basliyordu bundada 5 gun basladim yani 11 gun oluyor 12 gun koyulasma basladi buzamana kadar
Stres mi yaptin acaba cnm etkilemis olabilir mi hormonlariYok canim adett bitiminde de aylar once denemistim koyuluk 6 gun sonra basliyordu bundada 5 gun basladim yani 11 gun oluyor 12 gun koyulasma basladi buzamana kadar
Insallah canim ❤❤❤❤Anladim canim. Ins en kisa zamanda yakalarsin pik i
Yok canim en stressiz bendim heralde gayet sabirla bekledim ucgun daha bekliycem sonra maraton tekrar baslasin ❤ hormonuma tukureyimStres mi yaptin acaba cnm etkilemis olabilir mi hormonlari
Sağlık olsun canm napalim bi umutla temmuzu bekle sana yamuk yapsin yumurtaYok canim en stressiz bendim heralde gayet sabirla bekledim ucgun daha bekliycem sonra maraton tekrar baslasin ❤ hormonuma tukureyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?