Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen havuc yeme havuc catlatiyor incir geliştiriyor icerde ne oluyor bi acip baakmak lazim

canim ben bu kullandigin testi begenmedim inşaallah yaniltmiyordur
labagoik kullanmistim ucuzdu bide bazen ayni anda iki tane yapiyodum güzel sonucta aliyodum
Allah hepinizin İşini kolaylastirsin gönlünüze göre versin inşaallah

Canim labuquik onceleri guzelmis. Olumlu sonuc alan cok olmus. Simdiki testlerinin cizgeri yarim cikiyor cogunda. Rabbim hepimizin isini kolaylastirsin ins.
Bu arada senin dogumun yaklasmis. Eger doguma gidicegin zaman haber verebilirsen seni icin dua edelim.
Rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin ins. Amin

Bende laboqik kullaniyordum suanki martich dun aldim bunda yine silikde olsa cizgi var laboiqde oda yok oyuzden testimi degistiriyorum ama evdeki laboigleride martitechide kullanacam

Gecen ay 17 gun pik olmustu 14 gundeyim uc gun daha yapicam sonra adeti bekliycem. Adetten 5 yada 6 gun sonra özele giderim onumuzdeki ay ❤
Canim o testlerini harcama lobuqikte pik belli oluyo. Pik gordukten sonra o testlerle devam et. Belki sende gec yumurtlarsin.

Acaba teste gec mi basladin. Aklima takildi simdi. Sanki sen kasik agrim var demistin ama testi ertesi gun aksam yapmistin.
Yok canim adett bitiminde de aylar once denemistim koyuluk 6 gun sonra basliyordu bundada 5 gun basladim yani 11 gun oluyor 12 gun koyulasma basladi buzamana kadar

Kizlar ya ben daha once hic kadin doguma gitmedim yumurtlama doneminde gitsem diyorum ne dicem dr a yumurtama bak catlamak üzere mi ne zmn iliski olmali mi demeliyim yada baska bi anlatimi var mi bide bakar dimi ilk gitcem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…