Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnşallah canım valla çekilir gibi degil. Tamam özel hayat kimse karısamaz ama her olayı biliyorum ben her detaydan haberdarım böyle de özel hayat olmazki yahu dakikasını biliyorum yaa
Ay bugun sana gelip dinlemek lazim dag basinda oturmuyorlar bunun farkindalardir yani sen uyarini yap insallh duzelir

Kiz valla yapicak bisey yok ona. Zaten diyolardi yaslilar daha ......... neyse anladiniz siz.

Canim ne yap biliyon mu. Kahve icme bahanesiyle git. Deki galiba ustteki komsudan surekli boyle boyle sesler geliyo sizede geliyo mu. Biz cok rahatsiz oluyoruz de. Belki anlar

Üst komsum cok yaslı kız ondan ses mes gelemez
Benim ustteki de temizlik hastasi gecesi gündüzü yok gece saat 2 bile olsa evi silmeden yatmiyo kadin. Vilida sesi geliyo basinca donenlerden.Bana şevk veriyo kadin. Onun makina sesini duyunca diyom dur bende supereyim.
Sende komsuna uy ses mes gelmez.

Gece olsa uyayım da sabah sabah cekilmez be abi

Aynen yoksa kolay kolay bakmıyorlar bende demiştim yumurta takibi yapalım diye bana dedi ki zaten çocuğun var herşeyin normal demisti

Kadına açık açık şöyle sesleriniz çok geliyor her yaptığınız duyuluyor biraz dikkat edin de kadın da öküz değil ya anlar

Benimde bekarken yaşadığım evde başıma geldi valla iğrenç bir durum
Ben kapıya not bıraktım isimsiz bicak gibi kesildi
Sesinizden uyuyamiyorum yavaş inleyin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…