- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.501
icini ferah tut İnşaallah bişey yoktur sen şimdi yumurtlamaya odaklan poxitif dusun hersey iyi olur inşaallahTeste piki gördugumde gitsem yeterli olur sanirim canm bakalim gidim işimi saglama alayim bi yandan da baska bi sorun bulursa diye korkuyorum
Allah yardimcin olsun çok kötü bi durum ya bizim komsulatda duyuyomus ta çok şükür bana denk gelmediYa kızlar benim gercekten bir derdim var fikirlere ihtiyacım var şimdi bdv ye Yazsam gereksiz yazan cok olur ceza yemek istemiyorum.
Yan tarafımıza yeni komsular tasındı bizim binada da ses yalıtımı denen bişey yok. Yahu ben bunların her gun sabah saat 8 de olan yatak odası ve sonrasında ki banyo seslerinden bıktım. Onların sesine uyanıyorum sinirden geri yatamıyorum. Her gun aynı saatte bide iyice psikolojim bozulmaya basladı artıkhayır bide adamda kadın da 50 yas üstü ne dicemki desem
Mahremdir buraya yazmak bile ayıp ama dayanamaz hale geldim. Sizce napmalıyım
Allah seniiBenim ustteki de temizlik hastasi gecesi gündüzü yok gece saat 2 bile olsa evi silmeden yatmiyo kadin. Vilida sesi geliyo basinca donenlerden.Bana şevk veriyo kadin. Onun makina sesini duyunca diyom dur bende supereyim.
Sende komsuna uy ses mes gelmez.
Ne mi yapıyorlarNe yapıyorlar zeynoc
Duvarı yumrukladım canım fayda etmedi valla kötü bir durum gece yatamıyorum sabahta bunlar uyutmuyor salak gibi geziyorum aksama kadarAllah yardimcin olsun çok kötü bi durum ya bizim komsulatda duyuyomus ta çok şükür bana denk gelmedi
ne yapilir bilmiyorum ki bu durum da
gerci komsum dedi cekmeceyi carptim gece hizli bi sekilde sesleri kesildi diyodu bi dene bakalim
Bakalım eşim konusacak canım inşallah faydası olur daAma bu özel hayat değil ne hakkı var zeynoyu rahatsız etmeye
Sen haklısın hiç kendini kötü hissedip bekleme hakkını savun
Kız Allah seniBenimde bekarken yaşadığım evde başıma geldi valla iğrenç bir durum
Ben kapıya not bıraktım isimsiz bicak gibi kesildi
Sesinizden uyuyamiyorum yavaş inleyin diye
KuzumGun içinde denkgelirse diyeyim denkgelmezse aksam eşim konusacak artkinşallah kesilir ses yoksa halimiz harap
Hahahahhaa aynenn zeyno sende posta kutusuna at mahalle olarak uyamiyoruz de anlaya kadar yolla farkli yazilarlaBenimde bekarken yaşadığım evde başıma geldi valla iğrenç bir durum
Ben kapıya not bıraktım isimsiz bicak gibi kesildi
Sesinizden uyuyamiyorum yavaş inleyin diye
Insallh canm bakalim adetimi bekliyorumicini ferah tut İnşaallah bişey yoktur sen şimdi yumurtlamaya odaklan poxitif dusun hersey iyi olur inşaallah
Hamilemi vallami@3cicekannesi hayirli ugurlu olsun cnm ins pasan tutunmustur ❤❤❤
Yok daha belli degil cnm deneme yapti sadece ama insallha hamiledir oglunaNerde yaziyor ben kaçırdım mi
3cicekannesi hamilemisin
Dayanamadim adina cewp verdim amaYok daha belli degil cnm deneme yapti sadece ama insallha hamiledir ogluna
Amin canim ins.@3cicekannesi hayirli ugurlu olsun cnm ins pasan tutunmustur ❤❤❤
Sorun yok kiz cevap ver nolcek. Azcik uyudum kizzzDayanamadim adina cewp verdim amakendi kim bilir napiyor ust komsunun vilada sesini duyduysa
Ohhh keyfe bakk hanimdakiSorun yok kiz cevap ver nolcek. Azcik uyudum kizzz
Ohhh keyfe bakk hanimdaki3 cocukla uyku helal olsun valla
Af etmem diyorsun iyiymissküçük kiz uyuyunca isim yoksa firsati kacirmam valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?