Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Teste piki gördugumde gitsem yeterli olur sanirim canm bakalim gidim işimi saglama alayim bi yandan da baska bi sorun bulursa diye korkuyorum
icini ferah tut İnşaallah bişey yoktur sen şimdi yumurtlamaya odaklan poxitif dusun hersey iyi olur inşaallah

Allah yardimcin olsun çok kötü bi durum ya bizim komsulatda duyuyomus ta çok şükür bana denk gelmedi
ne yapilir bilmiyorum ki bu durum da
gerci komsum dedi cekmeceyi carptim gece hizli bi sekilde sesleri kesildi diyodu bi dene bakalim

Duvarı yumrukladım canım fayda etmedi valla kötü bir durum gece yatamıyorum sabahta bunlar uyutmuyor salak gibi geziyorum aksama kadar

Gun içinde denkgelirse diyeyim denkgelmezse aksam eşim konusacak artk inşallah kesilir ses yoksa halimiz harap
Kuzum
Benimde bekarken yaşadığım evde başıma geldi valla iğrenç bir durum
Ben kapıya not bıraktım isimsiz bicak gibi kesildi
Sesinizden uyuyamiyorum yavaş inleyin diye
Hahahahhaa aynenn zeyno sende posta kutusuna at mahalle olarak uyamiyoruz de anlaya kadar yolla farkli yazilarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…