Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar ya ben daha once hic kadin doguma gitmedim yumurtlama doneminde gitsem diyorum ne dicem dr a yumurtama bak catlamak üzere mi ne zmn iliski olmali mi demeliyim yada baska bi anlatimi var mi bide bakar dimi ilk gitcem ya
Diger arkadaslar daha deneyimli cevaplasinlar cunki bende enson gecen sene kasimda gittim rahim kalinligin gayet iyi yumurtaliklarinda temiz gorunuyor kist falan yok sadece yogun efeksiyon var demisti ama hic aklima yumurtlama dongusunu sormak gelmedi

h
amin inşaallah Allah razı olsun canim
inanin her aklima geldiginde burda ki herkese dua ediyorum hersey gonlunuzce olsun inşaallah

Bende laboqik kullaniyordum suanki martich dun aldim bunda yine silikde olsa cizgi var laboiqde oda yok oyuzden testimi degistiriyorum ama evdeki laboigleride martitechide kullanacam
ikisini ayni anda kullanincada kafa karisir bence sen bilirsin ama
hangisi icine sindiyse
Rabbim kolaylastirsin hepinizin İşini inşaallah

Kizlar ya ben daha once hic kadin doguma gitmedim yumurtlama doneminde gitsem diyorum ne dicem dr a yumurtama bak catlamak üzere mi ne zmn iliski olmali mi demeliyim yada baska bi anlatimi var mi bide bakar dimi ilk gitcem ya
Canım biz bebek düşünüyoruz kan değerlerime vitaminlerime baktirmak istiyorum dersin dr zaten herseye bakar
ultrasonlada bakar merak etme ama mutlaka yumurtlama donemine denk getir ben oyle denk getirip gitmistim bu gebelikte

Sağol cnm acemi gibi ne gidip sacmalak istemiyom

Canım biz bebek düşünüyoruz kan değerlerime vitaminlerime baktirmak istiyorum dersin dr zaten herseye bakar
ultrasonlada bakar merak etme ama mutlaka yumurtlama donemine denk getir ben oyle denk getirip gitmistim bu gebelikte
Teste piki gördugumde gitsem yeterli olur sanirim canm bakalim gidim işimi saglama alayim bi yandan da baska bi sorun bulursa diye korkuyorum

ikisini ayni anda kullanincada kafa karisir bence sen bilirsin ama
hangisi icine sindiyse
Rabbim kolaylastirsin hepinizin İşini inşaallah
Amin insallah canim. Soyle deniycem adet bitiminde 6 gunsonra laboviqi kullabicam iki koyulugu yakalayinca hem maritech hemde laboviqi kullanicam

Teste piki gördugumde gitsem yeterli olur sanirim canm bakalim gidim işimi saglama alayim bi yandan da baska bi sorun bulursa diye korkuyorum
Insallah bisi cikmaz allahin izni ile Kac yillik evlisin canim. Ona gore sorular soracak yeni evliysen bir yilin dolsun iki gune bir iliskiye girin olmassa sonra gel bakalim falan der kesin sende ordan giris yap konuyu yumurtaya getir bagla iste aklima baska bisi gelmedi

Canım burda biraz yalan söyliceksin cocuk istiyoruz deniyoruz olmuyor evde kendim testle de takip ettim ama yumurtlamayı yakalayamadım takip yaptırmak istiyorum diceksin. Özele git. Seni ikna etmeye calısırsa ben cok stres yapıyorum takip yaptırırsam kendimi daha rahat hissedeceğim de

1.5 yillik canm aynen ben yumurtma baktirmaya geldim diyim gebelik istiyoruz falan

Benim dedigim sekilde söylersen yumurtlama döneminde istedin kadar gidebilirsin catlamadan önce catladıktan sonra ben 3 gun ard arda giderdim mesela diger türlü doktorlar bir sorun yoksa takip yapmıyor bi kere bakıp gun asırı ilişki deyip yolluyorlar

tmm canm oyle diyim ben yalandan kim ölmüş

Iyiki sormusum yoksa beni geri gonderiridi gun asiri iliski diyip ay cok sagol canim iyiki tecrubelriniz var

Tmm cnm bayan dr mu tavsiye edersiniz ben nedense erkek dr seciyorum ne zmn birsey icin dr gitsem
doktoruna göre degişir canım benim doktorum kızıma hamileligimin basından beri erkek aynı doktor yani. benim kız sezeryan oldu bu bebegimde de hep karından bakıldı alttan hic baktırmadım bundan kaynaklı rahatım ve memnunum doktorumdan. Bu arada alttan baktıramam dersen doktora gitmeden önce idrara baya bir sıkışık git. İdrar torbası dolu olsunki Rahimi yukarı karın seviyene itip karından rahatlıkla görebilsin. Ama vajinal usg baktırırım diyorsan o daha iyi olur

Alttan baktirmam ya erkege karindan baksin ben alkali suyumu içer oyle giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…