Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar bende erkek doktordan cekiniyorum ama ne hikmetse kizimi iki erkek doktor dogurttu epiduralle normal dogum ikisindende allah razi olsun bayan doktorlarin cogu cazgir oluyor ensonki bayan doktordu iyi birine benziyordu benlede baya ilgilendi yine ona giderim onumuzdeki ay ❤❤

Evet 5750 Euro 2 bin lira da bir iğne olacakmışımgünü birlik git gel olacak 2 defa tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıcakmışım burda yani toplam 45 bin lira felan tutacak

Cnm benim kuzenimin 3 kızı var. Kocası erkek istiyor ve Kıbrıs düşünüyorlar cinsiyet seçimi serbest ya orada. Sağlık sorunları falan yok. Tamamen keyfe keder bi harcama. Aynı fiyatı öderler mi onlarda?

Ya kızlar benim gercekten bir derdim var fikirlere ihtiyacım var şimdi bdv ye Yazsam gereksiz yazan cok olur ceza yemek istemiyorum.

Yan tarafımıza yeni komsular tasındı bizim binada da ses yalıtımı denen bişey yok. Yahu ben bunların her gun sabah saat 8 de olan yatak odası ve sonrasında ki banyo seslerinden bıktım. Onların sesine uyanıyorum sinirden geri yatamıyorum. Her gun aynı saatte bide iyice psikolojim bozulmaya basladı artık hayır bide adamda kadın da 50 yas üstü ne dicemki desem

Mahremdir buraya yazmak bile ayıp ama dayanamaz hale geldim. Sizce napmalıyım

Hergun demek masallhlari var 50 yas ustlerin
Canm polise sikayet etme disinda yapacagin birsey yok gibi normal konusma seside geliyor mu yoksa sadece digerlrri mi yada cekinmeden kadina söyle duvar cok ince de tum sesinuz bana geliyor ozel birseyler konsuurken daha sessiz olun bence desen tersler mi ki

Diger sesleri de geliyor canım. Ama bu ses beni delirtecek vallahi kadın biraz tuhaf nasıl desem durup dururken sevinç cıglıkları falan atıyor yani ani ve yuksek tepkileri var desem bana da öyle bir tepki verir mi ki hem utanırım kız annem babam yasında insanlar eşim diyecek bakalım eşimde sinirli zaten adam ters bişey derse eşim direk tartışma cıkarır kapı komşusuyuz yüzyüze bakacaz ama kadını görünce de yüzüne bakasım gelmiyor ki ah benim Mehmet dedem tasındın gittin çıtın cıkmazdı nerelerdesin sen

Yapacak pek bir şey yok yatak odası sonuçta bir kaç ay sonra hayırlısı ile doğum yapınca acısını çıkar ondan merak etme senin oğlanda uyutmaz onları

Ya sabah sabah ne güldüm en fazla duvara vur rahatsız olduğunu anlasin

Yapacak pek bir şey yok yatak odası sonuçta bir kaç ay sonra hayırlısı ile doğum yapınca acısını çıkar ondan merak etme senin oğlanda uyutmaz onları
Canım inanki baslarda öyle dedim hep yatak odaları seni ilgilendirmez kızım herkes istedigini yapar dedim ama her gun aynı saatte aynı sesleri duymak gercekten işkence gibi oluyor uyuyamıyorum ya

Valla o utansin sen niye utancan belkide 2. Bahardir bunalrin ki o yuzden asklarini yasiyorr olmasinlar ama benim önceki ewdede ayni sorun vardi nefret ediliyor her gelen sesi onlaran biliyordum lafdan da anlamazlardi sabah 8 de uyanıp gecede kacda uydukları belli olmayan 2 cocugu vardi koşmalarindan bagirmalarindan bikmistim insallh anlayisli olurlarda rahata kavusursun cnm

Ya sabah sabah ne güldüm en fazla duvara vur rahatsız olduğunu anlasin
Valla vurdum bugun bana mısın demedi. Özellikle yuksek sesle konusuyorum yatak odasında bilsinler sesin cok gittigini diye ama onuda anlamadılar. Konuşmaktan baska care kalmadı utanıyorum da kız ne demek lazımki

Kız nerden bildin kadının ilk adamın ikinci evliliğiymiş. Adam babamın arkadası bende ordan biliyorum yahu babam yasında insan vallahi odada duramıyorum hemen cıkıyorum odadan

Canım inanki baslarda öyle dedim hep yatak odaları seni ilgilendirmez kızım herkes istedigini yapar dedim ama her gun aynı saatte aynı sesleri duymak gercekten işkence gibi oluyor uyuyamıyorum ya
Ben yeni evlendiğimde öyle bir komsum vardı kadın habire bağırıyordu birde gece baktım olacak gibi değil işin ortasında duvara vurdum bir daha çıtları çıkmadı

Canım normalde anlayışlı gibiler ama dedigim gibi kadın biraz fazla tepki veriyor her konuya. Mesela adam kalksana artık diyor kadın " oooo hahahaha kalktım aaaşşkımmm" diye bağırıyor kahkahalar eşliğinde her ayrıntıyı biliyorum bak bana da apartmanda böyle bir tepki verirse rezil olurum artık

Kız nerden bildin kadının ilk adamın ikinci evliliğiymiş. Adam babamın arkadası bende ordan biliyorum yahu babam yasında insan vallahi odada duramıyorum hemen cıkıyorum odadan
Taze gelin desene napsin kadin 50 den sonra kocayi bulunca böyle durup durup çığlık atiyor eşin konussun madem tanidik ceki duzen veririler kendilerine genc cahil insan degiller diye dusunuyorum

Taze gelin desene napsin kadin 50 den sonra kocayi bulunca böyle durup durup çığlık atiyor eşin konussun madem tanidik ceki duzen veririler kendilerine genc cahil insan degiller diye dusunuyorum
İnşallah canım valla çekilir gibi degil. Tamam özel hayat kimse karısamaz ama her olayı biliyorum ben her detaydan haberdarım böyle de özel hayat olmazki yahu dakikasını biliyorum yaa

sende onun gibi yap desin bu benden deli en iyisi geri cekileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…