- 29 Mayıs 2019
- 685
- 971
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.461
Evet 5750 Euro 2 bin lira da bir iğne olacakmışımgünü birlik git gel olacak 2 defa tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıcakmışım burda yani toplam 45 bin lira felan tutacak
Canim ben gecen gittigimde, gebelik dusunuyorum kasiklarim kac gundur cok agriyo acaba yumurtam catlamiyo mu dedim. Hemen ultrasonla bakti.Sağol cnm acemi gibi ne gidip sacmalak istemiyom
Bende gidim ya testle bakıyoruz gerçi tam saat veriyor mu gun içinde falan mi diyor 2-3 saat icinde mi diyorCanim ben gecen gittigimde, gebelik dusunuyorum kasiklarim kac gundur cok agriyo acaba yumurtam catlamiyo mu dedim. Hemen ultrasonla bakti.
Hergun demek masallhlari var 50 yas ustlerinYa kızlar benim gercekten bir derdim var fikirlere ihtiyacım var şimdi bdv ye Yazsam gereksiz yazan cok olur ceza yemek istemiyorum.
Yan tarafımıza yeni komsular tasındı bizim binada da ses yalıtımı denen bişey yok. Yahu ben bunların her gun sabah saat 8 de olan yatak odası ve sonrasında ki banyo seslerinden bıktım. Onların sesine uyanıyorum sinirden geri yatamıyorum. Her gun aynı saatte bide iyice psikolojim bozulmaya basladı artıkhayır bide adamda kadın da 50 yas üstü ne dicemki desem
Mahremdir buraya yazmak bile ayıp ama dayanamaz hale geldim. Sizce napmalıyım
Diger sesleri de geliyor canım. Ama bu ses beni delirtecek vallahiHergun demek masallhlari var 50 yas ustlerin
Canm polise sikayet etme disinda yapacagin birsey yok gibi normal konusma seside geliyor mu yoksa sadece digerlrri miyada cekinmeden kadina söyle duvar cok ince de tum sesinuz bana geliyor ozel birseyler konsuurken daha sessiz olun bence desen tersler mi ki
Yapacak pek bir şey yok yatak odası sonuçta bir kaç ay sonra hayırlısı ile doğum yapınca acısını çıkar ondan merak etme senin oğlanda uyutmaz onlarıYa kızlar benim gercekten bir derdim var fikirlere ihtiyacım var şimdi bdv ye Yazsam gereksiz yazan cok olur ceza yemek istemiyorum.
Yan tarafımıza yeni komsular tasındı bizim binada da ses yalıtımı denen bişey yok. Yahu ben bunların her gun sabah saat 8 de olan yatak odası ve sonrasında ki banyo seslerinden bıktım. Onların sesine uyanıyorum sinirden geri yatamıyorum. Her gun aynı saatte bide iyice psikolojim bozulmaya basladı artıkhayır bide adamda kadın da 50 yas üstü ne dicemki desem
Yatak odalarınız yan yana galiba valla canım yapacak pek bir şey yok gibi görünüyor gidip sabah sabah yatak odasından ses geli
Mahremdir buraya yazmak bile ayıp ama dayanamaz hale geldim. Sizce napmalıyım
Ya sabah sabah ne güldüm en fazla duvara vur rahatsız olduğunu anlasinDiger sesleri de geliyor canım. Ama bu ses beni delirtecek vallahikadın biraz tuhaf nasıl desem durup dururken sevinç cıglıkları falan atıyor yani ani ve yuksek tepkileri var desem bana da öyle bir tepki verir mi ki hem utanırım kız annem babam yasında insanlar eşim diyecek bakalım eşimde sinirli zaten adam ters bişey derse eşim direk tartışma cıkarır kapı komşusuyuz yüzyüze bakacaz ama kadını görünce de yüzüne bakasım gelmiyor ki ah benim Mehmet dedem tasındın gittin çıtın cıkmazdı nerelerdesin sen
Canım inanki baslarda öyle dedim hep yatak odaları seni ilgilendirmez kızım herkes istedigini yapar dedim ama her gun aynı saatte aynı sesleri duymak gercekten işkence gibi oluyor uyuyamıyorum yaYapacak pek bir şey yok yatak odası sonuçta bir kaç ay sonra hayırlısı ile doğum yapınca acısını çıkar ondan merak etme senin oğlanda uyutmaz onları
Valla o utansin sen niye utancan belkide 2. Bahardir bunalrin ki o yuzden asklarini yasiyorr olmasinlarDiger sesleri de geliyor canım. Ama bu ses beni delirtecek vallahikadın biraz tuhaf nasıl desem durup dururken sevinç cıglıkları falan atıyor yani ani ve yuksek tepkileri var desem bana da öyle bir tepki verir mi ki hem utanırım kız annem babam yasında insanlar eşim diyecek bakalım eşimde sinirli zaten adam ters bişey derse eşim direk tartışma cıkarır kapı komşusuyuz yüzyüze bakacaz ama kadını görünce de yüzüne bakasım gelmiyor ki ah benim Mehmet dedem tasındın gittin çıtın cıkmazdı nerelerdesin sen
Valla vurdum bugun bana mısın demedi. Özellikle yuksek sesle konusuyorum yatak odasında bilsinler sesin cok gittigini diye ama onuda anlamadılar. Konuşmaktan baska care kalmadı utanıyorum da kız ne demek lazımkiYa sabah sabah ne güldüm en fazla duvara vur rahatsız olduğunu anlasin
Kız nerden bildinValla o utansin sen niye utancan belkide 2. Bahardir bunalrin ki o yuzden asklarini yasiyorr olmasinlarama benim önceki ewdede ayni sorun vardi nefret ediliyor her gelen sesi onlaran biliyordum lafdan da anlamazlardi sabah 8 de uyanıp gecede kacda uydukları belli olmayan 2 cocugu vardi koşmalarindan bagirmalarindan bikmistim insallh anlayisli olurlarda rahata kavusursun cnm
Ben yeni evlendiğimde öyle bir komsum vardı kadın habire bağırıyordu birde gece baktım olacak gibi değil işin ortasında duvara vurdum bir daha çıtları çıkmadıCanım inanki baslarda öyle dedim hep yatak odaları seni ilgilendirmez kızım herkes istedigini yapar dedim ama her gun aynı saatte aynı sesleri duymak gercekten işkence gibi oluyor uyuyamıyorum ya
Yandın sen o zaman bir süre farklı bir odaya geçin başka çareniz yok gibiKız nerden bildinkadının ilk adamın ikinci evliliğiymiş. Adam babamın arkadası bende ordan biliyorum yahu babam yasında insan vallahi odada duramıyorum hemen cıkıyorum odadan
Canım normalde anlayışlı gibiler ama dedigim gibi kadın biraz fazla tepki veriyor her konuya. Mesela adam kalksana artık diyor kadın " oooo hahahaha kalktım aaaşşkımmm" diye bağırıyor kahkahalar eşliğinde her ayrıntıyı biliyorum bakValla o utansin sen niye utancan belkide 2. Bahardir bunalrin ki o yuzden asklarini yasiyorr olmasinlarama benim önceki ewdede ayni sorun vardi nefret ediliyor her gelen sesi onlaran biliyordum lafdan da anlamazlardi sabah 8 de uyanıp gecede kacda uydukları belli olmayan 2 cocugu vardi koşmalarindan bagirmalarindan bikmistim insallh anlayisli olurlarda rahata kavusursun cnm
Taze gelin desene napsin kadin 50 den sonra kocayi bulunca böyle durup durup çığlık atiyorKız nerden bildinkadının ilk adamın ikinci evliliğiymiş. Adam babamın arkadası bende ordan biliyorum yahu babam yasında insan vallahi odada duramıyorum hemen cıkıyorum odadan
Bende vurdum ama aldırıs eden olmadıBen yeni evlendiğimde öyle bir komsum vardı kadın habire bağırıyordu birde gece baktım olacak gibi değil işin ortasında duvara vurdum bir daha çıtları çıkmadı
İnşallah canım valla çekilir gibi degil. Tamam özel hayat kimse karısamaz ama her olayı biliyorum ben her detaydan haberdarım böyle de özel hayat olmazkiTaze gelin desene napsin kadin 50 den sonra kocayi bulunca böyle durup durup çığlık atiyoreşin konussun madem tanidik ceki duzen veririler kendilerine genc cahil insan degiller diye dusunuyorum
Canım normalde anlayışlı gibiler ama dedigim gibi kadın biraz fazla tepki veriyor her konuya. Mesela adam kalksana artık diyor kadın " oooo hahahaha kalktım aaaşşkımmm" diye bağırıyor kahkahalar eşliğinde her ayrıntıyı biliyorum bakbana da apartmanda böyle bir tepki verirse rezil olurum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?