Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kotu oldu ya temmuzda yapilacak sey mi silik çıkmak testler yanlis yapti sana
Aslinda iki koyulukta oldugu zaman akintim vardi sag kasigimda agri vardi bir kac gun ama sanirim yumurtam catlamadi diye dusunuyorum gecen ay o piki yakalayip yapamadigima pismanim bayramdan dolayi sehir disindayim simdi agustosda yine annemlere gidecegim yine bayrama geliyor yumurtlamam

Catlamadi bence canim okadar iki cizgi ayni esitliyken suan siliklesip sonra tekrar yukselip pik yaparmi sanmiyorum varmi ogle olan
Canim sen bilirsin Bence sen erken yumurtladin. O agrim var dedigin aksamdan supheliyim ben. Hakkinda hayilisi ne zamansa o zaman olsun ins.

Canim sen bilirsin Bence sen erken yumurtladin. O agrim var dedigin aksamdan supheliyim ben. Hakkinda hayilisi ne zamansa o zaman olsun ins.
Aynen sende bana baska test varmi demistin olsaydi belki gorecektim demekki boylesi hayirliymis vazgecmek yok yolaa devammm educukkkk ❤❤❤❤

Prensesim2016 canim nasilsin var mi belirtin falan
yok cnm nerde su anki tek dilegim bi an once adet olabilmek iyim sukur bu sabah sabirsizliktan test yaptim ama negatif kasigimdada tarif edilemez bi agrimi desem batma mi desem bilemedim tam olarak anlayamadim onu gogusler arada sizliyor bunlar yavastan adet olcagimin belirtileridir ins saglikla adet olmak ve tedavime baslamak istiyorum artikk

Kızlar ne var ne yok ya benim tel yine gitti 1 haftadır yok çabuk bana gelişmeleri aktarın deneme yapan var mı tutturan falan.
yok daha tuturamadik maalesef bakalim aramizda ilk kim hamile olcak cok merak ediyorum ama sanki icime dogdu 3cicek annesi olck insss

Rabbim gonlune gore versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…