Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
merhaba kizlar...bende bu ay test kullanicam cift cizgi cikincami birliktelik olmali yoksa siliklesincemi...bende saglikli hayirli bi oglum olsun istyrum allahin izniyle...allah herkwzin gonlndekini versin insllh hayrlisiyla.
Canım önce Biraz kendini tanı testle derim. Sonrasında testin pik yaptıktan sonra hafif silinince dene. Egerki piklerin kac saat sürdüğünü bilirsen catlamaya 3,4 saat kala da deneyebilirsin

Kızlar yumurtlamadan sonra 5. Gün bitti.. 2 gecedir uykuya daldırmayan sağ taraflı bariz kasık ve bel ağrısı var.. dün gece 5 te uyandım ağrıya.. gündüz fazla farketmiyorum,ama gece yatınca sızlıyor.. ben gebelik yoktur diye fazla rahat davrandım.. ilk gebeliğimde böyle ağrı yaşamadım, bu durum endişelendirmeye başladı beni, gebelik mevcutsa düşük riski belirtisi mi? K Khvekokusu20 seninki böylemiydi yoksa hafif bir ağrımıydı.. bu adet sancısı gibi sinir bozucu ve bacağıma belime vuruyor tek taraflı

kizlar ilk testimi denedim bu sekilde ikinci cizgide silik cikti sizce aksamda deniyim mi yoksa yarin mi deniyim test tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…