- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.581
Deniyimden kastin test yapmak mi? Eger oyleyse yarin yapkizlar ben ilk testimi yaptim ikinci cizgide silik cikti..sizce bugun aksam denemelimiyim yoksa yarinmi deniyim
Gebelik düşünüyor musun yoksa kendini mi takip edecek misinkizlar ben ilk testimi yaptim ikinci cizgide silik cikti..sizce bugun aksam denemelimiyim yoksa yarinmi deniyim
Aynısı oldu canım agır kaldırma dikkat etKızlar yumurtlamadan sonra 5. Gün bitti.. 2 gecedir uykuya daldırmayan sağ taraflı bariz kasık ve bel ağrısı var.. dün gece 5 te uyandım ağrıya.. gündüz fazla farketmiyorum,ama gece yatınca sızlıyor.. ben gebelik yoktur diye fazla rahat davrandım.. ilk gebeliğimde böyle ağrı yaşamadım, bu durum endişelendirmeye başladı beni, gebelik mevcutsa düşük riski belirtisi mi? K Khvekokusu20 seninki böylemiydi yoksa hafif bir ağrımıydı.. bu adet sancısı gibi sinir bozucu ve bacağıma belime vuruyor tek taraflı
tm tekr ederimValla canım tecrübeli kızlar daha iyi bilir ama bence yarın sabah dene bugün olacağını sanmıyorum
yani testi sabah aksam mi uygulamam lazim yoksa gunde birtanemo ben bugun 12de yaptm boyle cikti aksam bidaha test yapmam lazim mi yoksa yarin mi yapiyim testiDeniyimden kastin test yapmak mi? Eger oyleyse yarin yap
evetDeniyimden kastin test yapmak mi? Eger oyleyse yarin yap
evet dusunuyorum canim bu ay deneme yapicamGebelik düşünüyor musun yoksa kendini mi takip edecek misin
Canm t cizgisi daha cok hafif belirgin koyulasmaya başlayana kadar gunde 1 tane yeter c kadar koyu olunca 2 tane hatta 3 tane yapmaya baslarsin bide tavsiyem 12 den sonra yap daha sonuc aliniyorEki Görüntüle 2288186
kizlar ilk testimi denedim bu sekilde ikinci cizgide silik cikti sizce aksamda deniyim mi yoksa yarin mi deniyim test tekrardan
Canm t cizgisi daha cok hafif belirgin koyulasmaya başlayana kadar gunde 1 tane yeter c kadar koyu olunca 2 tane hatta 3 tane yapmaya baslarsin bide tavsiyem 12 den sonra yap daha sonuc aliniyor
Canim allah yardimcin olsun. Saglikla bebisini kucagina al insallah❤❤❤❤Allah razı olsun hepinizden kizlar
ogleden sonra yapiym yani oylemi?tm cok tesekkur ederim yardimlariniz icin inslh basaririm bakalim hayrlisiCanm t cizgisi daha cok hafif belirgin koyulasmaya başlayana kadar gunde 1 tane yeter c kadar koyu olunca 2 tane hatta 3 tane yapmaya baslarsin bide tavsiyem 12 den sonra yap daha sonuc aliniyor
gecektende cok stresli bi ismis ya stresten basima agri giriyo...Hatta testin bolsa koyu çizgiden sonra iki farklı test yap ya da 2 şer test aynı anda, valla çok stresli iş Allah yardımcın olsun..
Canim ben de 3 aydir ugrasiyorum sabir gerekiyor her ay umutla bekliyorsun ya tutmuyor yada piki yakaliyamiyorsungecektende cok stresli bi ismis ya stresten basima agri giriyo...
aynn ben gecen ay deneme yaptm ama olmadi malesef test yapmadim ama kendmi dinledm akntyi fln takp ettm..Canim ben de 3 aydir ugrasiyorum sabir gerekiyor her ay umutla bekliyorsun ya tutmuyor yada piki yakaliyamiyorsunoyuzden fazla strese girmiyeceksin sakin olacaksin oluruna birakacaksin varsa nasibinde olur zaten ❤❤❤
buzluga at canim bisey olmazLahmacun içini hazırladım fırına gönderecektim eşim aradı akşam gelmiyor arkadaşı çağırmış dışarda yemek yiyeceklermş ben bu iç harcı buzluğa atsam bişi olur mu soğan falan da var ya kokar mı falan
Soğan buzlukta kötü olur içini gönder yapsınlar lahmacunu buzluğa at daha iyi olurLahmacun içini hazırladım fırına gönderecektim eşim aradı akşam gelmiyor arkadaşı çağırmış dışarda yemek yiyeceklermş ben bu iç harcı buzluğa atsam bişi olur mu soğan falan da var ya kokar mı falan
İnternette araştırdm bişi olmaz diyorlar. Siz hiç denediniz mi:)Soğan buzlukta kötü olur içini gönder yapsınlar lahmacunu buzluğa at daha iyi olur
Aynen canm 2 gibi yap daha iyi olur sahsi fikrim basarirsin insallh yardimlarlaogleden sonra yapiym yani oylemi?tm cok tesekkur ederim yardimlariniz icin inslh basaririm bakalim hayrlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?