Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynısı oldu canım agır kaldırma dikkat et

Eki Görüntüle 2288186
kizlar ilk testimi denedim bu sekilde ikinci cizgide silik cikti sizce aksamda deniyim mi yoksa yarin mi deniyim test tekrardan
Canm t cizgisi daha cok hafif belirgin koyulasmaya başlayana kadar gunde 1 tane yeter c kadar koyu olunca 2 tane hatta 3 tane yapmaya baslarsin bide tavsiyem 12 den sonra yap daha sonuc aliniyor

Canm t cizgisi daha cok hafif belirgin koyulasmaya başlayana kadar gunde 1 tane yeter c kadar koyu olunca 2 tane hatta 3 tane yapmaya baslarsin bide tavsiyem 12 den sonra yap daha sonuc aliniyor

Hatta testin bolsa koyu çizgiden sonra iki farklı test yap ya da 2 şer test aynı anda, valla çok stresli iş Allah yardımcın olsun..

ogleden sonra yapiym yani oylemi?tm cok tesekkur ederim yardimlariniz icin inslh basaririm bakalim hayrlisi

gecektende cok stresli bi ismis ya stresten basima agri giriyo...
Canim ben de 3 aydir ugrasiyorum sabir gerekiyor her ay umutla bekliyorsun ya tutmuyor yada piki yakaliyamiyorsun oyuzden fazla strese girmiyeceksin sakin olacaksin oluruna birakacaksin varsa nasibinde olur zaten ❤❤❤

Lahmacun içini hazırladım fırına gönderecektim eşim aradı akşam gelmiyor arkadaşı çağırmış dışarda yemek yiyeceklermş ben bu iç harcı buzluğa atsam bişi olur mu soğan falan da var ya kokar mı falan

Canim ben de 3 aydir ugrasiyorum sabir gerekiyor her ay umutla bekliyorsun ya tutmuyor yada piki yakaliyamiyorsun oyuzden fazla strese girmiyeceksin sakin olacaksin oluruna birakacaksin varsa nasibinde olur zaten ❤❤❤
aynn ben gecen ay deneme yaptm ama olmadi malesef test yapmadim ama kendmi dinledm akntyi fln takp ettm..

Soğan buzlukta kötü olur içini gönder yapsınlar lahmacunu buzluğa at daha iyi olur

Kızlar rüyalarınızda bebek cinsiyetini sembolize eden şeyler doğru çıktı mı? Yani tahta beşik kız , metal beşik erkek, elma armut erkek, gelinlik kız gibi gibi..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…