Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yok canm birsey olmuyor ben sogan bile dograyip hazir olsun diye atiyorum hiç birşey olmuyor

Kızlar rüyalarınızda bebek cinsiyetini sembolize eden şeyler doğru çıktı mı? Yani tahta beşik kız , metal beşik erkek, elma armut erkek, gelinlik kız gibi gibi..?
Ben 3 kizimda gelinlik ve kayisi gordum. Kiz bebege isaret yaziyodu dogru cikti.

Ben 3 kizimda gelinlik ve kayisi gordum. Kiz bebege isaret yaziyodu dogru cikti.

Ben de kızımda gelinlik giymiştim :), şimdi de beşik gördüm içinde kızımın bebekliği vardı canım yavrum diye kızımın adıyla seviyordum..bir ay önce üst üste 2 gece erkek bebek emzirdiğimi gördüm ama bakalım daha çok rüya görürüm :)) şimdi kız olacak gibi geldi eğer tabi hamileysem.. adetime 7 gün var 3 gün sonra falan test yapacağım

Canim biz kafaya cok takiyoruz ondan oluyo. Rabbim hayirli saglikli erkek evlat nasip etsin hepimize amin

Canim biz kafaya cok takiyoruz ondan oluyo. Rabbim hayirli saglikli erkek evlat nasip etsin hepimize amin

Amin canım inşallah.. evet çok takıyoruz, ben takmıyorum farketmez diyodum ama her şeyden anlam çıkarmaya başladım.. :)) senin 2. de kız olcak diyenim çok ondan heralde.. ben bi de çok uyamadım diet, test falan içimde şüphe var.. ama Allah bilir nasibimi.. Allahım burda çabalayan isteyen herkese nasip etsin sağlıklı oğul..

Diyet de yapsak ne yaparsak yapalim Rabbim ne yazmissa o olur. Babaannem 7 erkek 1 kiz dogurmus. Koyde yasiyorlarmis yedikleri cogu sey sut urunleri. Diyet mi uyguladi sanki. Biz duamizi edicez beklicez. Tabi keske sunuda yapsaydim dememek icin elimizden geleni yapicaz. Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler. Gonlunuzden gecen erkek evlat ama Rabbim kiz yazmissada basimin ustunde yeri var.

Deil mi ya gerçekten buna dikkat ettim köyde yaşayan neredeyse herkesin üstüste oğlu oluyor. E malum köyde de süt ürünleri boll nie öyle. Benim görümcem şuan köyde yaşıyor 6 oğlu 2 kızı var. Süt yoğurt peynir hepsini kendisi yapıyor

Bende koydeyim canım hepsini kendim yapıyorum tüketiyorum ama yinede şansa kalmasın diye yemedim üç buçuk ay

Bende koydeyim canım hepsini kendim yapıyorum tüketiyorum ama yinede şansa kalmasın diye yemedim üç buçuk ay
Maşallah valla iyi dayanıyorsunz. Ben peynirsiz kahvaltı ayransız akşam yemeği yiyemem ya benim için çok zor olur valla

Hadi hayırlısı:) erken gebelik testi mi alacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…