- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.641
Tek olacakti aslinda ama diger gece de oldu.Tek iliski oldu dimi canm senin
Iyi olmus ben tekden yana degilim.yaaTek olacakti aslinda ama diger gece de oldu.
Canimsin.Allah razi olsun.
Gecenlerde deneme yaptik bugun 4. Gun bakalim kismetimizde ne var.
Yok yedrmedim hic duymamistimda. Bu ay tutmazsa diger aya yediririmİnşallah gönlüne göre olur canım benim
3 çiçeğin üstüne ne iyi gelir
Eşine bitter yediriyomusun faydası varmış
Yok yedrmedim hic duymamistimda. Bu ay tutmazsa diger aya yediririmTurk kahvesi ve soda cok ictik ikizde.
Rabbim gonlune gore nasip etsin ins. Son denemenin ustunden kac gun gectiBacılar sizde bana kız için tüyolar verin garitabiki Allah'ın dediği olur...bunlar varsayım
Allah'tan herzaman hayırlı ve sağlıklısını diliyoruzbenim bu ay adetimin 13,17,18.günleri oldu kürtaj sonrası ilk denemem nasip kaderimizde ne varsa onu görecez bakalım
Haha yanlis yazmisim ikimizde yazacaktim. Yani esimle ben.Aaaaa ikizin mi var seninnasıl oldu anlatır mısın cano merak ettim
Rabbim gonlune gore nasip etsin ins. Son denemenin ustunden kac gun gecti
Cano diyincede bi hos oldum. Esim cano der bana hepAaaaa ikizin mi var seninnasıl oldu anlatır mısın cano merak ettim
E var mi belirtin falan14 gün geçti canım amin cümlemize
Cano diyincede bi hos oldum. Esim cano der bana hep
E var mi belirtin falan
Sorun yok canim istegin gibi soyleyebilirsin.Hadi ya o zaman ben eşinin lafını söylemiyim o laf sana özel olsun dimi
Canim 10 dk dan sonrasi gecersiz. Bayagida gecikmissin kan versen daha iyi olur.Kızlar adetim 8 gün gecikti bugün yine idrar testi yaptım kurudukça böyle cikti
Canim rahat ol o geldi gecti. Rabbim bir daha yasatmasin ins. Saglikli hamileligin guzeller guzeli kizin olsun ins.Şimdilik yok kuzum sadece akıntım var ama korkuyorum ya off bakma böyle rahat göründüğüme
benim de biraz galayana geldi 2. Cocuk yapma fikri , çok ince hesap yapamadım.. buradan güzel bilgiler edindim ama hatta içimden benim 2. Ufaklık kendine yol yaptı dedim içimden (2. Çocuğu düşünmüyorduk, bir anda karar verdik)
Ben de 14. Gün ilişki olmuş oldu ama bakalım gebelik
14. Gün akşam tek ilişki oldu, ovulasyon testinde piki gördükten ertesi gün ama ben de tam çatlamaya denk geldi mi bilmiyorum, baya bi karışık zamanda oldu plansız. İlk kez ovulasyon testi kullanmıştım, hevese geldim burda kızlar sağolsun cok yardımcı.. 2. Cocuk planı bile yoktu aslında kızım kardeş istiyordu.. şimdi biraz kasık ağrılarım var ben de havaya girdim gebe olabilirim diye ama yaş 36 öyle ha deyince olmayabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?