Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
ALLAH razı olsun teşekkür ederim amin
Rabbim sizinde gönlünüze göre hayırlısıyla versin

İnşallah, oğlu olan kız istiyor, kızı olan oğlu..
kız için hergün ilişki öneririm, ne kadar x , şans okadar fazla.. bende yumurtlama sonrasına kadar ilişki olmuştu ama yumurtlama öncesinde bırakın diyorlar taktik olarak.. bol bol süt ürünleri yiyin, çin takvimi tutmuştu bende.

Aaaa gerçektenmi erken döllenme oldu o zaman adet döngünüz kaç peki?
Allah bağışlasın mâşallah bu arada

27-28 gün adetim kızımda görmüştüm 5 gün kala çook silik çizgi, kanda 4 gün kala pozitif çıkmıştı. Belki o ay erken döllenme olmuş olabilir ama yumurtlama gününden 9 gün sonra çıkıyor kanda ben 6. Gündeyim .. hayırlıysa hamileyimdir inşallah

Evet ilişki için öyle deniliyor ama tabi neticede nasipte ne varsa o oluyor
Benimde oğlumda 8 gün boyunca sık aralıklarla olmuştu ama y tutmuş
Ben aslında ilkininde kız olmasını istiyordum ama Allah ne takdir etmişse çok şükür tabi
Şuan artık öyle ince hesaplar yapmıyorum çünkü Allah bi plan yapmış zaten benim planım geçerli değil
Sağlıkla gönlümüzdekileri nasip etsin inşâllah

Ben hep öyle yaparim buzluga atarım
Canim istediğinde kendim lahmacun yaparim
Bisey olmaz

Yumurtlama adetin 13-14'ünde oldu o zaman
döngüye göre erken olmuyor adete 4 gün kala çıktığına göre öncesinde 9-10 gündede yerleşmiş hesap doğru inşallah yine tutmuştur peki bu sefer yumurtlama gününü mü baz aldın?

Bende 14.gün hamile kaldım oğlum oldu

Canim hosgeldin seni burda gormek mutlu etti beni malum ben burdan cikamiyom Rabbim hayirli saglikli bi prenses nasip etsin sana ve isteyen herkese aminn.

benim de biraz galayana geldi 2. Cocuk yapma fikri , çok ince hesap yapamadım.. buradan güzel bilgiler edindim ama hatta içimden benim 2. Ufaklık kendine yol yaptı dedim içimden (2. Çocuğu düşünmüyorduk, bir anda karar verdik)
Bende 14.gün hamile kaldım oğlum oldu

Ben de 14. Gün ilişki olmuş oldu ama bakalım gebelik

14. Gün akşam tek ilişki oldu, ovulasyon testinde piki gördükten ertesi gün ama ben de tam çatlamaya denk geldi mi bilmiyorum, baya bi karışık zamanda oldu plansız. İlk kez ovulasyon testi kullanmıştım, hevese geldim burda kızlar sağolsun cok yardımcı.. 2. Cocuk planı bile yoktu aslında kızım kardeş istiyordu.. şimdi biraz kasık ağrılarım var ben de havaya girdim gebe olabilirim diye ama yaş 36 öyle ha deyince olmayabilir..

Canim hosgeldin seni burda gormek mutlu etti beni malum ben burdan cikamiyom Rabbim hayirli saglikli bi prenses nasip etsin sana ve isteyen herkese aminn.

Hoşbulduk gözüm ben öncedende buraya yazmıştım bi ara ... Sanada inşallah aslan gibi bir erkek evlat nasip etsin diğer isteyenlerle beraber amiinnnn bizim gruba da arada bir uğra özletme kendini
Nasıl denemeler?

Insallah olmustir hemde erkek olmuştur rabbimin izni ile hem ne varmis yasinda yasitlarin daha bekar geziyor

Hoşbulduk gözüm ben öncedende buraya yazmıştım bi ara ... Sanada inşallah aslan gibi bir erkek evlat nasip etsin amiinnnn bizim gruba da arada bir uğra özletme kendini
Nasıl denemeler?
Canimsin. Allah razi olsun.
Gecenlerde deneme yaptik bugun 4. Gun bakalim kismetimizde ne var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…