- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.621
Valla küçük kızım ocakta 2 yaşına basacak. Doğum gününden sonra hapı bırakmayı düşünüyorum bikaç ay sonra takip yaparım 2 3 ay kadar. Ay benim iş zor valla pek ümidim yokSen ne zaman yapiyon bebisi
Kızımda adetime 5 gün kala normal gebelik testinde silik çizgiyi görmüştüm:)..hayırlıysa bakalımHadi hayırlısı:) erken gebelik testi mi alacaksın?
Benimde hamdolsun 1 tane oğlum var
2.yi Allah takdir etmişse eğer kız isterim
Tabiki hayırlı sağlıklısını diliyorum
2 ay önce gebeliğim sonlandırıldı Rabbimden tek dileğim önce sağlıklısı
hic agrim fln yok henuz ama normalde agrim olur her aySen günde iki defa yap bence sabah akşama doğru birden koyulaşma olurda kaçırma canim
En sağlıklısından kızınız olur inşallah
En sağlıklısından kızınız olur inşallah
Kızımda adetime 5 gün kala normal gebelik testinde silik çizgiyi görmüştüm:)..hayırlıysa bakalım
ALLAH razı olsun teşekkür ederim amin
Rabbim sizinde gönlünüze göre hayırlısıyla versin
Aaaa gerçektenmi erken döllenme oldu o zamanadet döngünüz kaç peki?
Allah bağışlasın mâşallah bu arada
İnşallah, oğlu olan kız istiyor, kızı olan oğlu..
kız için hergün ilişki öneririm, ne kadar x , şans okadar fazla.. bende yumurtlama sonrasına kadar ilişki olmuştu ama yumurtlama öncesinde bırakın diyorlar taktik olarak.. bol bol süt ürünleri yiyin, çin takvimi tutmuştu bende.
Ben hep öyle yaparim buzluga atarımLahmacun içini hazırladım fırına gönderecektim eşim aradı akşam gelmiyor arkadaşı çağırmış dışarda yemek yiyeceklermş ben bu iç harcı buzluğa atsam bişi olur mu soğan falan da var ya kokar mı falan
Attım gitti vallaBen hep öyle yaparim buzluga atarım
Canim istediğinde kendim lahmacun yaparim
Bisey olmaz
27-28 gün adetim kızımda görmüştüm 5 gün kala çook silik çizgi, kanda 4 gün kala pozitif çıkmıştı. Belki o ay erken döllenme olmuş olabilir ama yumurtlama gününden 9 gün sonra çıkıyor kanda ben 6. Gündeyim .. hayırlıysa hamileyimdir inşallah
Sağlıklı olsun iyi olsun gönlümüzdeki olsun
Evet doğru ihtimal yükseliyor deniyor. Bir de arkafaşım adeti bittiği gün hamile kalmam düşüncesiyle korunmadan ilişkiye girmişti. Diğer günler korunmuş. Ama o ay hamile kaldı. Şimdi yaş farkı çok az olan iji oğul büyütüyor. Bu bahsettigim bir hadiste de geçiyor. Ben hamile kalmasına şaşırmıştım. Adette döllenmeyen yumurta atılır diyw biliyorum ama vücuttan atılmayan döllenmeye hazır yumurta kalıyormuş demekki
Benim oğlum adetin ilk gününden itibaren saymak kaydıyla 14. Gündeki ilişki de oldu yüksek ihtimal. Hesaplı değildi öyle denk geldi :) aklında bulunsun canım :)
Canim hosgeldin seni burda gormek mutlu etti beni malum ben burdan cikamiyomBenimde hamdolsun 1 tane oğlum var
2.yi Allah takdir etmişse eğer kız isterim
Tabiki hayırlı sağlıklısını diliyorum
2 ay önce gebeliğim sonlandırıldı Rabbimden tek dileğim önce sağlıklısı
Evet ilişki için öyle deniliyor ama tabi neticede nasipte ne varsa o oluyor
Benimde oğlumda 8 gün boyunca sık aralıklarla olmuştu ama y tutmuş
Ben aslında ilkininde kız olmasını istiyordum ama Allah ne takdir etmişse çok şükür tabi
Şuan artık öyle ince hesaplar yapmıyorum çünkü Allah bi plan yapmış zaten benim planım geçerli değil
Sağlıkla gönlümüzdekileri nasip etsin inşâllah♥
Bende 14.gün hamile kaldım oğlum oldu
Yumurtlama adetin 13-14'ünde oldu o zaman
döngüye göre erken olmuyor adete 4 gün kala çıktığına göre öncesinde 9-10 gündede yerleşmiş hesap doğruinşallah yine tutmuştur peki bu sefer yumurtlama gününü mü baz aldın?
Canim hosgeldin seni burda gormek mutlu etti beni malum ben burdan cikamiyomRabbim hayirli saglikli bi prenses nasip etsin sana ve isteyen herkese aminn.
Insallah olmustir hemde erkek olmuştur rabbimin izni ile hem ne varmis yasinda yasitlarin daha bekar geziyorbenim de biraz galayana geldi 2. Cocuk yapma fikri , çok ince hesap yapamadım.. buradan güzel bilgiler edindim ama hatta içimden benim 2. Ufaklık kendine yol yaptı dedim içimden (2. Çocuğu düşünmüyorduk, bir anda karar verdik)
Ben de 14. Gün ilişki olmuş oldu ama bakalım gebelik
14. Gün akşam tek ilişki oldu, ovulasyon testinde piki gördükten ertesi gün ama ben de tam çatlamaya denk geldi mi bilmiyorum, baya bi karışık zamanda oldu plansız. İlk kez ovulasyon testi kullanmıştım, hevese geldim burda kızlar sağolsun cok yardımcı.. 2. Cocuk planı bile yoktu aslında kızım kardeş istiyordu.. şimdi biraz kasık ağrılarım var ben de havaya girdim gebe olabilirim diye ama yaş 36 öyle ha deyince olmayabilir..
Canimsin.Hoşbulduk gözümben öncedende buraya yazmıştım bi ara ... Sanada inşallah aslan gibi bir erkek evlat nasip etsin amiinnnn bizim gruba da arada bir uğra özletme kendini
Nasıl denemeler?
Tek iliski oldu dimi canm seninCanimsin.Allah razi olsun.
Gecenlerde deneme yaptik bugun 4. Gun bakalim kismetimizde ne var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?