- 29 Mayıs 2019
- 685
- 971
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.801
Valla canim allah nasip ederse insallah bir oglum olursa isteyen herkesede yontemi derim. Bu isin ne kadar stresli oldugunu aylardir goruyoruz yasiyoruz. Bizim.akrabalardan hele bi tanesi suan hamile cinsiyeti henuz belli degil yigenimde kiz bebek bekliyor ki zaten kiz istiyorlardi dediki ayy sizde hep kiz getiriyorsunuz sanki siparis le oluyor bende dedimki evet senin annen gibi oda seni getirmis bi sinirim bozuldu kendisinide gorecez bakalim siparisi tutacakmi tobe tobe allah saglikla kucagina aldirsin insallah ama boyle konustuklari zaman gercekten bogazlarini sıkasim geliyorCanım aynen biz oğlanı kızı ayırmayalım Allah nasip ederse, kimsenin gözüne sokmayalım..
Valla canim allah nasip ederse insallah bir oglum olursa isteyen herkesede yontemi derim. Bu isin ne kadar stresli oldugunu aylardir goruyoruz yasiyoruz. Bizim.akrabalardan hele bi tanesi suan hamile cinsiyeti henuz belli degil yigenimde kiz bebek bekliyor ki zaten kiz istiyorlardi dediki ayy sizde hep kiz getiriyorsunuz sanki siparis le oluyor bende dedimki evet senin annen gibi oda seni getirmis bi sinirim bozuldu kendisinide gorecez bakalim siparisi tutacakmi tobe tobe allah saglikla kucagina aldirsin insallah ama boyle konustuklari zaman gercekten bogazlarini sıkasim geliyor
Allah onu diyenin agzini kapasin cok sinir bozucu bizede oyle diyen olmuştu siz erkek dogurmazsiniz ki anan dogurmamis bide kocalrinza alieken deseydiniz dediKız bi akrabam bana sizde kız geni var senin bütün çocukların kız olur dedi:)) ben de nerde bende o şans dedim ama uyuz oldum sanki kadın belirliyo cinsiyeti.. Tanıdığım 3 kız kardeşin hepsinin oğlu oldu
Benim annem bir oglan bir kiz bir oglan bir kiz bir oglan dogurmus genlere bakacak olursakKız bi akrabam bana sizde kız geni var senin bütün çocukların kız olur dedi:)) ben de nerde bende o şans dedim ama uyuz oldum sanki kadın belirliyo cinsiyeti.. Tanıdığım 3 kız kardeşin hepsinin oğlu oldu
Hayirlisi canim sabirla devam edecegiz benimde bayrama denk geliyor napacam bende bilmiyorum insallah yapabiliriz ❤❤❤Az önce erken gebelik testi yaptım yine 9. Gün akşamı da negatifi görerek bitmiş oldu.. silik çizgi falan yok yani... ağustosta bayrama geliyor misafirlerimiz olacak baya, deneme yapamam, ağustostan sonra çin takvimi ocağa kadar kız gösteriyor.. benim iş yattı galiba..
Benimde cin takvime gore kiz gosteriyor kizimida erkek giateriyordu bakalim tutarsa kizmi erkekmi gorecez
Ben inanıyorum ya bugun 2 örneğini daha gördüm nasil inanmiyorum diyimCanım ilkinde tutmuyorsa ikincisini de tersine denk getir (benim kızımda tuttuğu için ciddiye alıyorum)
Ben inanıyorum ya bugun 2 örneğini daha gördüm nasil inanmiyorum diyim
Yapan tutanda cok var ya ne bilim insanın kafası karisiyor ya tutarsa diyonTutmayan da gördüm ama ilkinde tutuyorsa 2. Yi de öyle yapın diyorlar
Kizz Oldunmu adet insallah olmussundur ❤Geçen ay kullandim bu ay oldugum tarih de olmam lazim yine bekliyorum bakalim hayirlisi
Ben varım canımKızlar bugün 9. Gün (tahmin ettiğim ovulasyondan sonra), testler negatif.. ya gebelik yok ya da benim yumurtlamam geç olduyumurtlamasından emin olup da 9. Gün öğrenemeyen var mı? İlla yumurtlamadan sonra 9. Gün kanda bchg çıkar mı? Yumurtlamam geç olduysa kız şansım gider..
Terbiyesiz kadınAllah onu diyenin agzini kapasin cok sinir bozucu bizede oyle diyen olmuştu siz erkek dogurmazsiniz ki anan dogurmamis bide kocalrinza alieken deseydiniz dedi
Yok olmadim yaa cinlerim yerinden oynadi ya adet dr geri kaçtı herhaldeKizz Oldunmu adet insallah olmussundur ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?