Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım aynen biz oğlanı kızı ayırmayalım Allah nasip ederse, kimsenin gözüne sokmayalım..
Valla canim allah nasip ederse insallah bir oglum olursa isteyen herkesede yontemi derim. Bu isin ne kadar stresli oldugunu aylardir goruyoruz yasiyoruz. Bizim.akrabalardan hele bi tanesi suan hamile cinsiyeti henuz belli degil yigenimde kiz bebek bekliyor ki zaten kiz istiyorlardi dediki ayy sizde hep kiz getiriyorsunuz sanki siparis le oluyor bende dedimki evet senin annen gibi oda seni getirmis bi sinirim bozuldu kendisinide gorecez bakalim siparisi tutacakmi tobe tobe allah saglikla kucagina aldirsin insallah ama boyle konustuklari zaman gercekten bogazlarini sıkasim geliyor

Kız bi akrabam bana sizde kız geni var senin bütün çocukların kız olur dedi:)) ben de nerde bende o şans dedim ama uyuz oldum sanki kadın belirliyo cinsiyeti.. Tanıdığım 3 kız kardeşin hepsinin oğlu oldu

Allah onu diyenin agzini kapasin cok sinir bozucu bizede oyle diyen olmuştu siz erkek dogurmazsiniz ki anan dogurmamis bide kocalrinza alieken deseydiniz dedi

Benim annem bir oglan bir kiz bir oglan bir kiz bir oglan dogurmus genlere bakacak olursak kaynanamda uc oglan arka arkaya en son kiz olmus oda vefat etmis hani nerde bu kiz erkek genlerii

Az önce erken gebelik testi yaptım yine 9. Gün akşamı da negatifi görerek bitmiş oldu.. silik çizgi falan yok yani... ağustosta bayrama geliyor misafirlerimiz olacak baya, deneme yapamam, ağustostan sonra çin takvimi ocağa kadar kız gösteriyor.. benim iş yattı galiba..

Hayirlisi canim sabirla devam edecegiz benimde bayrama denk geliyor napacam bende bilmiyorum insallah yapabiliriz ❤❤❤

Ben varım canım

Kızlar nasılsınız. F Flower2 arkadasa katılıyorum biz gözümüzde büyütüyoruz bence kız için delirip oglu olan cok sanki kafaya taktıkca, olmaz bizim oglumuz dedikce olmuyor mudur nedir anlamadım kaynanam daha dün anlattı eşimi dogurmus eşimin adını dedesi koymuş kaynananın da cok sevdigi baska bir erkek ismi varmış bu ismi önünde sonunda koyacam dedim sonunda da koydum diyor nasılda rahat ve eminmiş İkincinin de erkek olacagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…