- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.781
Aynen ya stres dolu hayat yaşıyoruz resmenHer ay bir an evvel adet olsam derdi yumurtlamayi kacirmama derdi busefer deneme yapinca acaba adet olacammi derdiii hamile kalinca acaba erkek olacakmi derdii kadin olmakk ne zor iss canim ayyyyhhh bunaldimm
Çalışınca daha zor hersey sana bakiyor aksam iki arada ne yaparsan kendine vakit ayirmaya zmnin kalmiyorBide ekstradan ev temizleme ne yemek pisirsem derdiii camasir bulasik utu allahh yardimcimizz olsunn yinee bunaldimm tatile ihtiyacimizz varr suresizzz
Ayy ozaman biz topyekun intaharr edelimmÇalışınca daha zor hersey sana bakiyor aksam iki arada ne yaparsan kendine vakit ayirmaya zmnin kalmiyortatil şart
Ayy simdi gördüm bi arkds oglu olacakmis paylaşmis cinlerim tepeme geldi ablasida cin takvimi ile yapti tuttu bu da yapti tuttu
Kiz ewladi olmali her annenin ama erkek de lazim ya simdi bi şok daha yasadim ablasida hamileymis onunda 2. Erkek oluyormus rabbim sen merhamet et rabbim bizlerede nasip etAslında zor değil oğlan yapmak, kız için yırtınıp da oğlu olan çok çevremde.. biz gözümüzde büyütüyoruz yok diye... çok şükür ki kızlarımız var, kız evlat nimet, anneye en büyük hediye Allahtan..inşallah oğul sevgisini de tadarız
Kiz ewladi olmali her annenin ama erkek de lazim ya simdi bi şok daha yasadim ablasida hamileymis onunda 2. Erkek oluyormus rabbim sen merhamet et rabbim bizlerede nasip et
Hyr canm ya kiz falan istemediler bizim cin takvimiyle yaptim diye ağzından atmisti sonra yok oyle birsey falan dedi kardesinede soyledi ayni yonetmi kendide 2. Ye bilerek erkek yaptiBak 2. Yi kız istemiştir şansa bak.. Allahım nolur olmayanlara nasip et
Hyr canm ya kiz falan istemediler bizim cin takvimiyle yaptim diye ağzından atmisti sonra yok oyle birsey falan dedi kardesinede soyledi ayni yonetmi kendide 2. Ye bilerek erkek yapti
Kendiler 2 kiz 1 oglan onlarda da erkek önemli zoruma giden soylemiyorlar ne olur yani deseler şöyle boyle yaptik oldu 3 de 3 tutar mi ya subat ayinda hamile kalmis kiz istiyordum da erkek bu da diyor bide aradimda belki der diye takvime baktim subat ayi ful erkek oldugu yasin öncesi sonrasi gercekden cok moralim bozuldu rabbimden merhamet diliyorum bizlerede nasip etsinAllah allah, valla benim arkadaşlar oğlandan sonra kız derdine düştü hep.. napcak 2 oğlanı.. 2 gelin bir olur yerler onu.. bir kızı olaydı iyiydi ama hayırlısı olsun madem istemiş..
Kendiler 2 kiz 1 oglan onlarda da erkek önemli zoruma giden soylemiyorlar ne olur yani deseler şöyle boyle yaptik oldu 3 de 3 tutar mi ya subat ayinda hamile kalmis kiz istiyordum da erkek bu da diyor bide aradimda belki der diye takvime baktim subat ayi ful erkek oldugu yasin öncesi sonrasi gercekden cok moralim bozuldu rabbimden merhamet diliyorum bizlerede nasip etsin
Millet yapar tutar biz yapsak tutacakmi acaba insallahhh yaaaa allahim bizedeee versin sagliklaaa insallahAyy simdi gördüm bi arkds oglu olacakmis paylaşmis cinlerim tepeme geldi ablasida cin takvimi ile yapti tuttu bu da yapti tuttu
Aynen ogle canim Amin insallahh bizlerde tadariz ❤❤Aslında zor değil oğlan yapmak, kız için yırtınıp da oğlu olan çok çevremde.. biz gözümüzde büyütüyoruz yok diye... çok şükür ki kızlarımız var, kız evlat nimet, anneye en büyük hediye Allahtan..inşallah oğul sevgisini de tadarız
Aynen canm oyleler benim olsun kimsenin olmasin bak bak kiz istiyordu nasil 2.oglu oldu desinler pesinde rabbime siginacagim artik elden baska sey gelmiyorHiç söylemiyorlar evet , mesela benim oğlum olsa söylerim çin takvimi, yumrtlama günü falan çevreme..ne olmuş isteyen herkesin oğlu olsun anlayamıyorum insanları..
Ama bu tipler hani sınava çalışıp da çalışmadım diyen tayfa..
Kızlar benim etrafımdaki tüm arkadaşlarımın da bu sene bebekleri hep erkek.İnsan ister istemez takıyor ve görünce içi buruklaşıyor. Çocuklara bakakalıyorum öylece, üzülüyorum. İnsanın nefsi kalıyor, bir de erkek çocuklarını işte çok zeki , şöyle yaptı böyle yaptı diye çok övüyorlar anlatıyorlar etrafımda buara hep morali bozuk geziyorum bu insanlar yüzünden. Bizlerin de bir gün evlatları olursa böyle övmeyelim inş, çocuğu olmayan ya da gönlünden belli bir cinsiyet geçenler var. Allah inş hepimize gönüllerimizdekini nasip eder , burada uğraşan herkesi çok iyi anlıyorum...Ama tabi kısmetten öteye gidilemiyor...
Kiz siparisle geliyor sanki ya ıstedikleri insan ister istemez üzülüyor niye diye soruyor aminn bizlerede nasip olsun insallhMillet yapar tutar biz yapsak tutacakmi acaba insallahhh yaaaa allahim bizedeee versin sagliklaaa insallah❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?