Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayy simdi gördüm bi arkds oglu olacakmis paylaşmis cinlerim tepeme geldi ablasida cin takvimi ile yapti tuttu bu da yapti tuttu

Aslında zor değil oğlan yapmak, kız için yırtınıp da oğlu olan çok çevremde.. biz gözümüzde büyütüyoruz yok diye... çok şükür ki kızlarımız var, kız evlat nimet, anneye en büyük hediye Allahtan..inşallah oğul sevgisini de tadarız

Kiz ewladi olmali her annenin ama erkek de lazim ya simdi bi şok daha yasadim ablasida hamileymis onunda 2. Erkek oluyormus rabbim sen merhamet et rabbim bizlerede nasip et

Kızlar bugün 9. Gün (tahmin ettiğim ovulasyondan sonra), testler negatif.. ya gebelik yok ya da benim yumurtlamam geç oldu yumurtlamasından emin olup da 9. Gün öğrenemeyen var mı? İlla yumurtlamadan sonra 9. Gün kanda bchg çıkar mı? Yumurtlamam geç olduysa kız şansım gider..

Hyr canm ya kiz falan istemediler bizim cin takvimiyle yaptim diye ağzından atmisti sonra yok oyle birsey falan dedi kardesinede soyledi ayni yonetmi kendide 2. Ye bilerek erkek yapti

Allah allah, valla benim arkadaşlar oğlandan sonra kız derdine düştü hep.. napcak 2 oğlanı.. 2 gelin bir olur yerler onu.. bir kızı olaydı iyiydi ama hayırlısı olsun madem istemiş..

Kızlar benim etrafımdaki tüm arkadaşlarımın da bu sene bebekleri hep erkek.İnsan ister istemez takıyor ve görünce içi buruklaşıyor. Çocuklara bakakalıyorum öylece, üzülüyorum. İnsanın nefsi kalıyor, bir de erkek çocuklarını işte çok zeki , şöyle yaptı böyle yaptı diye çok övüyorlar anlatıyorlar etrafımda buara hep morali bozuk geziyorum bu insanlar yüzünden. Bizlerin de bir gün evlatları olursa böyle övmeyelim inş, çocuğu olmayan ya da gönlünden belli bir cinsiyet geçenler var. Allah inş hepimize gönüllerimizdekini nasip eder , burada uğraşan herkesi çok iyi anlıyorum...Ama tabi kısmetten öteye gidilemiyor...

Allah allah, valla benim arkadaşlar oğlandan sonra kız derdine düştü hep.. napcak 2 oğlanı.. 2 gelin bir olur yerler onu.. bir kızı olaydı iyiydi ama hayırlısı olsun madem istemiş..
Kendiler 2 kiz 1 oglan onlarda da erkek önemli zoruma giden soylemiyorlar ne olur yani deseler şöyle boyle yaptik oldu 3 de 3 tutar mi ya subat ayinda hamile kalmis kiz istiyordum da erkek bu da diyor bide aradimda belki der diye takvime baktim subat ayi ful erkek oldugu yasin öncesi sonrasi gercekden cok moralim bozuldu rabbimden merhamet diliyorum bizlerede nasip etsin

Hiç söylemiyorlar evet , mesela benim oğlum olsa söylerim çin takvimi, yumrtlama günü falan çevreme..ne olmuş isteyen herkesin oğlu olsun anlayamıyorum insanları..
Ama bu tipler hani sınava çalışıp da çalışmadım diyen tayfa..

Aynen ogle canim Amin insallahh bizlerde tadariz ❤❤

Aynen canm oyleler benim olsun kimsenin olmasin bak bak kiz istiyordu nasil 2.oglu oldu desinler pesinde rabbime siginacagim artik elden baska sey gelmiyor

Canım aynen biz oğlanı kızı ayırmayalım Allah nasip ederse, kimsenin gözüne sokmayalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…