- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.821
ahh keske kaynanan kadar olabilsek bizdeKızlar nasılsınız. @barniyy arkadasa katılıyorum biz gözümüzde büyütüyoruz bence kız için delirip oglu olan coksanki kafaya taktıkca, olmaz bizim oglumuz dedikce olmuyor mudur nedir anlamadım kaynanam daha dün anlattı eşimi dogurmus eşimin adını dedesi koymuş kaynananın da cok sevdigi baska bir erkek ismi varmış bu ismi önünde sonunda koyacam dedim sonunda da koydum diyor nasılda rahat ve eminmiş İkincinin de erkek olacagına
İnşallah canımah
ahh keske kaynanan kadar olabilsek bizde
Bir ikigune olursun canimYok olmadim yaa cinlerim yerinden oynadi ya adet dr geri kaçtı herhalde
yok cnm.gidemedim bugun 14. gundu idrar testi yaptim negatifff yarin 15.gun oluyo umudum yok kan versemde negatif cikcaktir kesin ne zaman adet olcagimida bilmiyom bugun oldu 56 gunummmPrensesim2016 cnm kan verdin mi
Cnm sen yinede ver ne olur ne olmaz inşşş vardırrrr. Off internetim de yok bugün giremeyecem. Merak ederimyok cnm.gidemedim bugun 14. gundu idrar testi yaptim negatifff yarin 15.gun oluyo umudum yok kan versemde negatif cikcaktir kesin ne zaman adet olcagimida bilmiyom bugun oldu 56 gunummmdaha once hic bole olmamisti ama ya psikolojik olarak delirmek uzereyimm
Heeeer gezmelermişşşş. İki çocukla gezmek bizim neyimizeKizlarrr nerelerdisinizz gezmelerdemisinizzz ❤❤❤❤
Yaa bugun olmam sart yoksa temmuz kacacak yaa moralim.cok bozukBir ikigune olursun canim
Hiçbir yere kaçamazYaa bugun olmam sart yoksa temmuz kacacak yaa moralim.cok bozuk
Ne iceyim ya adet olayim diyeHiçbir yere kaçamaznereye kaçıyomuşş
Valla kız bilmiyom ki adet söktürücü falan var bende bilmiyorum. Kızlar cevap verir şimdiNe iceyim ya adet olayim diye
Papatya biberiye ictim bal corekotu denedim 1 kere kekik cayi maydanoz alcam birazdan dun unuttum onu olmazsam kacti temmuz yaO
Valla kız bilmiyom ki adet söktürücü falan var bende bilmiyorum. Kızlar cevap verir şimdi
Canim maydanoz kaynat suyunu ic ben gecen ay faydasini gördümPapatya biberiye ictim bal corekotu denedim 1 kere kekik cayi maydanoz alcam birazdan dun unuttum onu olmazsam kacti temmuz yayumurtlama 30 31 gelir mi gelmez mi meçhul
Ne kadar surede adetin geldi cnm ne kadar ictinCanim maydanoz kaynat suyunu ic ben gecen ay faydasini gördüm
gittim verdim az once geldim. ogleden sonra cikar sonuc artik bekliyip gorcezCnm sen yinede ver ne olur ne olmaz inşşş vardırrrr. Off internetim de yok bugün giremeyecem. Merak ederim
Hayırlı sonuçlar inşgittim verdim az once geldim. ogleden sonra cikar sonuc artik bekliyip gorcez
1 gün icinde geldi adetim canim. Ben bir demet maydanoz kaynattim gün icerisinde ictim.Ne kadar surede adetin geldi cnm ne kadar ictin
Bende yaptim bir bardak ictim ne degisik bi tat mis sogan bile daha iyiydi bence1 gün icinde geldi adetim canim. Ben bir demet maydanoz kaynattim gün icerisinde ictim.
Canım kekik suyu çok iyi hemen sokturuyo diyolar. 1 buçuk litre suya 1 buçuk yemek kaşığı kekik kaynat tam soğumadan ilk sıcağı çıkınca ılık ilik iç pesine de 2 aspirin iç. Aspirin de kan sulandırır dene bunu bugun benceBende yaptim bir bardak ictim ne degisik bi tat mis sogan bile daha iyiydi benceayy ınsallh olurum gun icinde icmedigim ot çöp kalmadi
Sağol canm maydonozum bitsin sira ona gelirCanım kekik suyu çok iyi hemen sokturuyo diyolar. 1 buçuk litre suya 1 buçuk yemek kaşığı kekik kaynat tam soğumadan ilk sıcağı çıkınca ılık ilik iç pesine de 2 aspirin iç. Aspirin de kan sulandırır dene bunu bugun bence
Canim baska bisey yapma. Belki zarari olur. Sters etkilemistirSağol canm maydonozum bitsin sira ona gelirya yan etki falan bi zararları olmaz dimi pes peşe iciyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?