Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
ah
ahh keske kaynanan kadar olabilsek bizde

yok cnm.gidemedim bugun 14. gundu idrar testi yaptim negatifff yarin 15.gun oluyo umudum yok kan versemde negatif cikcaktir kesin ne zaman adet olcagimida bilmiyom bugun oldu 56 gunummm daha once hic bole olmamisti ama ya psikolojik olarak delirmek uzereyimm

Cnm sen yinede ver ne olur ne olmaz inşşş vardırrrr. Off internetim de yok bugün giremeyecem. Merak ederim

Bende yaptim bir bardak ictim ne degisik bi tat mis sogan bile daha iyiydi bence ayy ınsallh olurum gun icinde icmedigim ot çöp kalmadi
Canım kekik suyu çok iyi hemen sokturuyo diyolar. 1 buçuk litre suya 1 buçuk yemek kaşığı kekik kaynat tam soğumadan ilk sıcağı çıkınca ılık ilik iç pesine de 2 aspirin iç. Aspirin de kan sulandırır dene bunu bugun bence

Sağol canm maydonozum bitsin sira ona gelir ya yan etki falan bi zararları olmaz dimi pes peşe iciyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…