Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Alla alla bu ışte bi karisiklik var ben oyle duydum ama
Eskidenmiş bacım o şimdi erkekler erkenci kızlar duruyor benim arkadasların hepsi 35 36 da dogurdu oglanları komsunun kızı 42. Haftada suni sancıyla oldu benim kız sezeryan olmasına ragmen 38 bitti 39 da oldu daha dursa dururdu

Himm ogrendigim iyi oldu kendimi erken doguma hazirliyim bari ama bak arkdsm var 35. Haftada kanamasi oluyor dr 38 doldurmaya bakiyor sorun olmadikca

ya bugun kendi kendime durup dururken mal gibi guluyorum ya niye bole oldu bana bilmiyorum oturdugum yerde komik bisi aklima geldimi guluyorum
Estafurllahh canim sinirlerin bosalmistir gulmek iyidir bosverrrrrrrr dusundukce olmuyorrr salla gitsinnn dertleriniii kotu dunyanin duzenini

Ewt canim ben duymustum ve denedim iliskiden bir gun once basladim icmeye ama malesef oda ise yaramadi
Kuzum sen nerde hata yaptin acaba testindemi yoksa perizdemi tabi Allahin takdiri ne verirse basimiz gozumuz ustunede boyle aklina takilan birsey varmiydi keske sunu yapmasaydim dedigin yada yapsaydim dedigin

Kuzum sen nerde hata yaptin acaba testindemi yoksa perizdemi tabi Allahin takdiri ne verirse basimiz gozumuz ustunede boyle aklina takilan birsey varmiydi keske sunu yapmasaydim dedigin yada yapsaydim dedigin
Keske dedigim bisey var oda o gun siviyi bilmedigimden cok almistim ve testlerim beni yaniltti siliklestikten sonra iliski oldu ve Sabah tekrarlafigimda silik cizgi koyulasmisti yada bunlar bahane allahin takdiri onun haricinde inan yapmadigim denenefigim hicbisey kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…