- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.941
Valla etrafımdaki bütün erkekler erkenden dogdu kızlar 41 42 haftaları gördüErkekler gec dogarmis yabenimki o hesap hemm hemm dogumdan sonrada hemen adet olunmuyor ben onu da saydim
Alla allaValla etrafımdaki bütün erkekler erkenden dogdu kızlar 41 42 haftaları gördü
Ayyy ne bilim okadar istahla anlattinizki canim cektiiiallah iyiligini versinn canina kastin ne icme bence
Eskidenmiş bacım oAlla allabu ışte bi karisiklik var ben oyle duydum ama
Maydonoz suyu mu canın cektiAyyy ne bilim okadar istahla anlattinizki canim cektiii
Himm ogrendigim iyi oldu kendimi erken doguma hazirliyim bariEskidenmiş bacım oşimdi erkekler erkenci kızlar duruyor benim arkadasların hepsi 35 36 da dogurdu oglanları komsunun kızı 42. Haftada suni sancıyla oldu benim kız sezeryan olmasına ragmen 38 bitti 39 da oldu daha dursa dururdu
Ictim canim ictim tadini bildigim icin igggg asla icmem zorda kalmadigim surece ben takiliyorum ogleeMaydonoz suyu mu canın cektiiçte bi tadının kötülüğünden kafanı kaldıramadan yat
İşte sen erkene hazırla kendiniHimm ogrendigim iyi oldu kendimi erken doguma hazirliyim bariama bak arkdsm var 35. Haftada kanamasi oluyor dr 38 doldurmaya bakiyor sorun olmadikca
cnm nette 1 lt yapin gun icinde icin yazıyordu ilk bardagi sicak ictim digerini aralikla ictim yani ilik soğuk arasi mantikende sicak icme ihtimali olmuyor gun icinde icin dediginden
aynen ya yapcak bisi yokk artikAynen canm valla olmucam diye cok strese girmiştim ne dense icecktim yanibasa gelen çekiliyor hemde nasil çekme
deniycem valla kiz merak oldu banaSende ic kizzz insallahhh şifaaa olsunn sökulsun icinizdekii lerrr kurtulun bu dertten sonra gelsin yeni yumurtalarrr gelsin yeni denemeler allah yardimcin olsunnnn insallahhhh❤❤❤❤
allah seni yaaa guldurdunn beniiiBende iccem ama adet sokulsun die degil eziyet olsun diekeyif icin belki gecikecekse erken gelsin meymenetsiz
Ayyy ne bilim okadar istahla anlattinizki canim cektiiiallah iyiligini versinn canina kastin ne icme bence
Güll canim gercekten gülmeye ihtiyacimiz var stresten uzak kalmaya azcikta takilalim gulelim amannnnn nolcekkk sankimmallah seni yaaa guldurdunn beniii
ya bugun kendi kendime durup dururken mal gibi guluyorum ya niye bole oldu bana bilmiyorumGüll canim gercekten gülmeye ihtiyacimiz var stresten uzak kalmaya azcikta takilalim gulelim amannnnn nolcekkk sankimm
Estafurllahh canim sinirlerin bosalmistir gulmek iyidir bosverrrrrrrr dusundukce olmuyorrr salla gitsinnn dertleriniii kotu dunyanin duzeniniya bugun kendi kendime durup dururken mal gibi guluyorum ya niye bole oldu bana bilmiyorumoturdugum yerde komik bisi aklima geldimi guluyorum
aynen ya sinirlerim bosalmistir cunku bugunlerde bazi seyleri cok takip uzuluyodum simdi ise gulup geciyorummmEstafurllahh canim sinirlerin bosalmistir gulmek iyidir bosverrrrrrrr dusundukce olmuyorrr salla gitsinnn dertleriniii kotu dunyanin duzenini
Kızlar birde bu öksürük şurubu muhabbetini deneyen ya da duyan var mı aramızda?
Ewt canim ben duymustum ve denedim iliskiden bir gun once basladim icmeye ama malesef oda ise yaramadiKızlar birde bu öksürük şurubu muhabbetini deneyen ya da duyan var mı aramızda?
Kuzum sen nerde hata yaptin acaba testindemi yoksa perizdemi tabi Allahin takdiri ne verirse basimiz gozumuz ustunede boyle aklina takilan birsey varmiydi keske sunu yapmasaydim dedigin yada yapsaydim dediginEwt canim ben duymustum ve denedim iliskiden bir gun once basladim icmeye ama malesef oda ise yaramadi
Yapmasaydin yazacaktim kuzumKuzum sen nerde hata yaptin acaba testindemi yoksa perizdemi tabi Allahin takdiri ne verirse basimiz gozumuz ustunede boyle aklina takilan birsey varmiydi keske sunu yapmasaydim dedigin yada yapsaydim dedigin
Keske dedigim bisey var oda o gun siviyi bilmedigimden cok almistim ve testlerim beni yaniltti siliklestikten sonra iliski oldu ve Sabah tekrarlafigimda silik cizgi koyulasmisti yada bunlar bahane allahin takdiri onun haricinde inan yapmadigim denenefigim hicbisey kalmadiKuzum sen nerde hata yaptin acaba testindemi yoksa perizdemi tabi Allahin takdiri ne verirse basimiz gozumuz ustunede boyle aklina takilan birsey varmiydi keske sunu yapmasaydim dedigin yada yapsaydim dedigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?