Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hanımlar birşey danışacağım afedersiniz ilişki esnasında ben çok daralıyorum eşim zorlanıyor bende bunu hissediyorum hatta geri geliyor hepsi neden ki

Peki canim ne kadar sivi aliyodun fazla derken 1 bardakdan fazlami

Sıvıya dikkat ettiysen pik olmus canım bugun yarın catlar degerlendir iki gunu
Olmucaksa olmuyor canım. Kaç aydır bu günü kaçırıyordum bu ay günü buldum ama bu kez yorgunluklardan yarın yolculuk var onun telaşından hiç isteğim olmadı açılmadı hepsi geri cıktı. Makus talihimi nasıl yenecem ben bide erken ovu oldu bu kezde zaman çok ters . Sabah eşim test icin örnek verdi . Yinede deneyelim dedik bu kezde yorgunluktan bende açılma olmadı hep bir talihsizlik

Acılma derken anlamadım canım

Kuzum gecen ay ben fitil kullandim bende kuruydum sen buna benzer birseyler kullandinmi burda cok tecrubeli arkadas var bende acemiyim hergun birseyler ogreniyorum arkadaslardan sag olsun
Sanırım bende tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Fitil damla ne onerebilirsiniz
Hem istek arttirici icin hem kuruluk giderici icin

Kayganlasmadi istek olmayınca. Bide öyle oluyor bende istek olmayınca açılmıyor daralıyor baya
Hımm anladım canım jeller var ama onlar gebeliği önlüyor spermleri öldürüyor diye duymustum bunu kendi kendine halledebilirsin ancak kendini cok sıkma sıkınca da istek olmaz kuru olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…