- 18 Mayıs 2019
- 3.012
- 6.406
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.961
Peki canim ne kadar sivi aliyodun fazla derken 1 bardakdan fazlamiKeske dedigim bisey var oda o gun siviyi bilmedigimden cok almistim ve testlerim beni yaniltti siliklestikten sonra iliski oldu ve Sabah tekrarlafigimda silik cizgi koyulasmisti yada bunlar bahane allahin takdiri onun haricinde inan yapmadigim denenefigim hicbisey kalmadi
Olmucaksa olmuyor canım. Kaç aydır bu günü kaçırıyordum bu ay günü buldum ama bu kez yorgunluklardan yarın yolculuk var onun telaşından hiç isteğim olmadı açılmadı hepsi geri cıktı. Makus talihimi nasıl yenecem benSıvıya dikkat ettiysen pik olmus canım bugun yarın catlar degerlendir iki gunu
Acılma derken anlamadım canımOlmucaksa olmuyor canım. Kaç aydır bu günü kaçırıyordum bu ay günü buldum ama bu kez yorgunluklardan yarın yolculuk var onun telaşından hiç isteğim olmadı açılmadı hepsi geri cıktı. Makus talihimi nasıl yenecem benbide erken ovu oldu bu kezde zaman çok ters . Sabah eşim test icin örnek verdi . Yinede deneyelim dedik bu kezde yorgunluktan bende açılma olmadı hep bir talihsizlik
Kayganlasmadi istek olmayınca. Bide öyle oluyor bende istek olmayınca açılmıyor daralıyor bayaAcılma derken anlamadım canım
Kurumuydun canim demek istedinKayganlasmadi istek olmayınca. Bide öyle oluyor bende istek olmayınca açılmıyor daralıyor baya
Kuzum gecen ay ben fitil kullandim bende kuruydum sen buna benzer birseyler kullandinmi burda cok tecrubeli arkadas var bende acemiyim hergun birseyler ogreniyorum arkadaslardan sag olsunEvet canim
Sanırım bende tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Fitil damla ne onerebilirsinizKuzum gecen ay ben fitil kullandim bende kuruydum sen buna benzer birseyler kullandinmi burda cok tecrubeli arkadas var bende acemiyim hergun birseyler ogreniyorum arkadaslardan sag olsun
Ewt daha fazlaydi hatta dugune gitmistim o gun ve cok sivi almistimPeki canim ne kadar sivi aliyodun fazla derken 1 bardakdan fazlami
Anladim canim tskler cvpladigin icinEwt daha fazlaydi hatta dugune gitmistim o gun ve cok sivi almistim
Hımm anladım canım jeller var ama onlar gebeliği önlüyor spermleri öldürüyor diye duymustum bunu kendi kendine halledebilirsin ancak kendini cok sıkma sıkınca da istek olmaz kuru olursunKayganlasmadi istek olmayınca. Bide öyle oluyor bende istek olmayınca açılmıyor daralıyor baya
Pki bunu nasıl anlıcaz bizim dilimizden deil??Chinese Gender Predictor, Baby Gender Chart 2025
2025 Chinese gender prediction calendar is widely used to predict baby gender and easily find out if you are carrying a boy or girl.www.yourchineseastrology.com
kızlar burdaki çin takvimi bizim türk sitelerinkinden farklı..bir baksanıza tutuyor mu
Pki bunu nasıl anlıcaz bizim dilimizden deil??
Ben baktım kızım tutmuş bundan sonra olursa hep kız aralik erkek sonra yine hep kız :)sayfada aşağı indiğinizde kutu var
conception date: ilişki gününü gireceksiniz
your birthday: doğum gününüzü
sonra kırmızı butona basacaksınız
Oglu olacak arkdsa baktim yanlis cikiyor canmChinese Gender Predictor, Baby Gender Chart 2025
2025 Chinese gender prediction calendar is widely used to predict baby gender and easily find out if you are carrying a boy or girl.www.yourchineseastrology.com
kızlar burdaki çin takvimi bizim türk sitelerinkinden farklı..bir baksanıza tutuyor mu
Cewap vermedimi komsucunYine ben ve yine komşumya bi insan hapsurmasıyla insanı uyandırmayı nasıl becerir cok yasa diye bagıracaktım
Mesaj attım bakalım ne dicek
Yok kız daha görmediCewap vermedimi komsucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?