Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben baktım kızım tutmuş bundan sonra olursa hep kız aralik erkek sonra yine hep kız :)

bizim çin takvimiyle uyuşmuyor, benim de kızımda hem türk hem yabancı çin takvimi tutuyor acaba hangisi en geçerli..bu arada gerçek çin takvimi yabancılarınkiyle aynı, yani bizdeki takvim çinlilerin kendi yaptığı takvimle uyuşmuyor..

Yine ben ve yine komşum ya bi insan hapsurmasıyla insanı uyandırmayı nasıl becerir cok yasa diye bagıracaktım
Mesaj attım bakalım ne dicek
Valla canim allah yardimcin olsun. Var ogle mallar bizdede var biz aman ses olmasin die neler yapiyoriz millet okadar rahattki bizimde banyolar yanyana bi sesler gece yarisi yuh yani su sesi hasir husur sesler gece bile kanepe koltuk cekmeler gina getiriyorlar

kizlar ben bugun gittim doktora adama diyirum bana adet sokturucu ver yok diyor bi 10gun daha bekliyelim bazen dedigimiz tarihlerde cikmayabiliyir ve gec dollenme olabiliyi rahim kalinlasmis catlayan yumurtayida gosterdi karin boslugundaydi rahmimi bastirinca hafif bi agri oluyodu niye bole oluyi dedim yum catladigi icin agri oluyo dedii bakalim 10 gun daha bekliycem 27 temmuzda tejraar kan vercemmne cikcak cok merak ediyimm bel agrim var iki gundur bakalim ins bu bir isarettirr

Insallh canm ya rabbimin işi olur mu olur

aaa süper yumurtlamışsın, adeti beklemeyeceksin bi de ...koş bacım koşşşşş:)))

Kizlar beslenme derken ne yapmak lazim
Cnm alkali beslenmek lazim kök ve yesil sebze agirlikli alkali meyveler kuruyemiş alkali su, tuzu fazla tuketmek gerekiyor diyen yazilarda okudum kirmizi et yenmesi lazimmis falan hazir urunlerden hamur işlerinden ketcap gibi soslardan pasta cips gibi yiyeceklerden uzal durmak lazim
Beslenme yaninda da eşe takviyelerlede dewam etmeli çinko selenyum e vitamini keci boynuzu ozu gibi aklima gelenler bunlar cnm ama en az 3 ay once baslanmaliymis

Tek iliski ve silinince bende de tutmadi canm bende nasil yapsaamm bilemiyommm

şimdi acaba pik olunca mı çatlıyor yumurta o yüzden biz ertesi güne bıraktığımızda spermler yetişene kadar yumurta ölüyor mu?...kesin bir bilgi var mı LH düşerken mi oluyor illa çatlama yoksa pik anına yakın mı?
ben erkek spermin 3-4 saat yaşadığıyla ilgili bir makale bulamadım, bilgisi olan var mı?
yabancılar demişki piki görünce 24 saati değerlendirin...oğlu olanlar çok kasmamışlar yumurtlamaya 3-4 saat kala falan diye. zaten nasıl emin olacağız yumurta ne zaman çatladı..
piki görünce ve ertesi akşam mantıklı gibi ..

Canim saat olarak bende okuduklarimda gormedim sadece daha kisa sure diye geçiyor bende senin gibi dusunuyorum sperm yumurtaya gidene kadar canliligini yitiriyor olabilir o yuzden gebelik kacmis olabilir diye dusunuyorum catlama zmnini bildikden sonra pikkende yapan var cunku 3-4 saat sonra catlayacagini biliyorlar bunun içinde kendilerini aylarca takip ediyorlar tecrube ediniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…