- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.821
Tam canımCanım 1 cay bardagı iç baska da bişey içme sulu seylerde yeme corba meyve domates salatalık sulu yemek vb
Yeni testim kızlar pik devam
Asice canım naptın
Canlar aksam 11 gibi tekrar test yaptım yine pikti şimdi 2.30 da yine yaptim siliklesmişCanım yeni pik olmuş 2 saatte bir test yapmana gerek yokki sabah ve akşam yapman yeterli sen bugünleri değerlendir zaten önemli olan o
Canim pik ne kadar sürüyor öğreneyim diye 2 3 saate bir yaptım Bide bu ay denemiycem İnşallah ekimde düşünüyorumCanım yeni pik olmuş 2 saatte bir test yapmana gerek yokki sabah ve akşam yapman yeterli sen bugünleri değerlendir zaten önemli olan o
Canim biz erkek bebek isteyenler kendimizi cok iyi tanimamiz lazim o yuzden K Khvekokusu20 2 saatte bir yap diyo. Biz pik i gorunce hemen degerlendirmiyoruz. Cunku bak kiminin bu arkadas ta oldugu gibi kisa suruyor kiminde benim ki gibi iki gun suruyor. Bize catlamaya en yakin zaman ve /veya yeni catladigi zaman lazim. Ondan 2 saatte bir test yapiyoruz. CanomCanım yeni pik olmuş 2 saatte bir test yapmana gerek yokki sabah ve akşam yapman yeterli sen bugünleri değerlendir zaten önemli olan o
Ek olarak bu konuda Zeyno19 gerçekten cokkk tecrübelidir.Selamun aleykum kizlar.
Canim biz erkek bebek isteyenler kendimizi cok iyi tanimamiz lazim o yuzden K Khvekokusu20 2 saatte bir yap diyo. Biz pik i gorunce hemen degerlendirmiyoruz. Cunku bak kiminin bu arkadas ta oldugu gibi kisa suruyor kiminde benim ki gibi iki gun suruyor. Bize catlamaya en yakin zaman ve /veya yeni catladigi zaman lazim. Ondan 2 saatte bir test yapiyoruz. Canom
Selamun aleykum kizlar.
Canim biz erkek bebek isteyenler kendimizi cok iyi tanimamiz lazim o yuzden K Khvekokusu20 2 saatte bir yap diyo. Biz pik i gorunce hemen degerlendirmiyoruz. Cunku bak kiminin bu arkadas ta oldugu gibi kisa suruyor kiminde benim ki gibi iki gun suruyor. Bize catlamaya en yakin zaman ve /veya yeni catladigi zaman lazim. Ondan 2 saatte bir test yapiyoruz. Canom
Canım tam olarak kacta pik yapmıstı. Kac saat pik kaldıCanlar aksam 11 gibi tekrar test yaptım yine pikti şimdi 2.30 da yine yaptim siliklesmiş
Aynen kızlar aman dikkat edin sıkı takip yapın sıvıya dikkat edin özellikle pikten sonraSelamun aleykum kizlar.
Canım belirtilere takılma derim burda üşüyüp oglu olanda oldu kızı olanda. Planlı mıydı gebelikkızlar merhaba,ben de 9 haftalık hamileyim.bulantım oluyor midem sürekli rahatsız.Bir de üşüme geliyor birden titriyorum .genelde erkek annelerinde üşüme oluyormuş.Siz de böylr bir şey duydunuz mu,çok üşüyüp kızı olanlar oldu mu acaba?bı ara cinsiyete takmış durumdayım
Sagol canımEk olarak bu konuda Zeyno19 gerçekten cokkk tecrübelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?