Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu test akşam 23.00 de yaptığım test

Eklentiler

• 20190907_230145.webp
    15 KB · Görüntüleme: 65
Buda test te gece 02.30 da yaptığım test

Eklentiler

• 20190908_023053.webp
    154 KB · Görüntüleme: 74
Buda test te gece 02.30 da yaptığım test
Canım yeni pik olmuş 2 saatte bir test yapmana gerek yokki sabah ve akşam yapman yeterli sen bugünleri değerlendir zaten önemli olan o
Canim pik ne kadar sürüyor öğreneyim diye 2 3 saate bir yaptım Bide bu ay denemiycem İnşallah ekimde düşünüyorum

Selamun aleykum kizlar.
Canım yeni pik olmuş 2 saatte bir test yapmana gerek yokki sabah ve akşam yapman yeterli sen bugünleri değerlendir zaten önemli olan o
Canim biz erkek bebek isteyenler kendimizi cok iyi tanimamiz lazim o yuzden K Khvekokusu20 2 saatte bir yap diyo. Biz pik i gorunce hemen degerlendirmiyoruz. Cunku bak kiminin bu arkadas ta oldugu gibi kisa suruyor kiminde benim ki gibi iki gun suruyor. Bize catlamaya en yakin zaman ve /veya yeni catladigi zaman lazim. Ondan 2 saatte bir test yapiyoruz. Canom

kızlar merhaba,ben de 9 haftalık hamileyim.bulantım oluyor midem sürekli rahatsız.Bir de üşüme geliyor birden titriyorum .genelde erkek annelerinde üşüme oluyormuş.Siz de böylr bir şey duydunuz mu,çok üşüyüp kızı olanlar oldu mu acaba?bı ara cinsiyete takmış durumdayım

Ek olarak bu konuda Zeyno19 gerçekten cokkk tecrübelidir.

Anladım canom Allah herkesin gönlüne göre versin ben artık cinsiyet ayırt etmiyorum hayırlısıyla sağlıkla kavuşayımda nasıl olsa Allah neyi nasip ettiyse o olacak

Aynen kızlar aman dikkat edin sıkı takip yapın sıvıya dikkat edin özellikle pikten sonra

Canım belirtilere takılma derim burda üşüyüp oglu olanda oldu kızı olanda. Planlı mıydı gebelik

Dün saat akşam 7 de pikti canim gece yaptığım silikti sabah tekrar yaptim bu sefer yine pik çıktı

Işte kizlar bu sabah ki

Eklentiler

• 20190908_104414.webp
    154,9 KB · Görüntüleme: 77
Neden böyle olmuş olabilir ki Napayım şimdi takibe devam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…