Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Günaydın kızlar size birşey daha sorcam Test için sabah 7 gibi ilk idrarı yapiyoz ya ondan sonra test yapana kadar tutacaz mı Yani sıkışık mı olucaz

Günaydın kızlar size birşey daha sorcam Test için sabah 7 gibi ilk idrarı yapiyoz ya ondan sonra test yapana kadar tutacaz mı Yani sıkışık mı olucaz

Canım lh testi için en iyi saatler gündüz 12:00-16:00 arası, akşamsa 20:00-22:00 arası. Ben bizzat bu konu hakkında bilgi sahibi olan deneyimli bi bayanın sayfasını takip ediyorum kendisi eczacı aynı zamanda binlerce takipçisi var ve faydalı bilgiler paylaşıyor kendisi böyle söylüyor sayfasında kendi sattığı testlerle hamile kalan onlarca insan var yüzlerce kişinin takibini yapıyor
Ayrıca şunu da sordum ona
Ben sabah kalkınca önce tuvalete gidiyorum sonra kahvaltımı suyumu içiyorum bi müddet sonra sıkışınca tuvalete gidiyorum daha sonra aradan 1-2 saat daha geçince çok az idrarla testi yapıyorum (öğlen 13:00-13:30 gibi) doğru mu dedim
Doğru yapıyosun dedi
Yani önemli olan sıkışık olmak değil hatta olmamak daha iyi çünkü idrardaki fazla su atılınca daha iyi sonuç çıkıyor

Anladim canım çok teşekkür ederim o dedigin sayfaya bide ben bakayim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…