- 29 Mayıs 2019
- 685
- 971
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.781
Allah hayirli saglikli bir erkek bebek nasip etsin insallah sanada bizlerede canimmyaa oylemi insallah benimkide saglikli bi erkektir☺
Neyse canim bunu bi deneyim olmazsa innovita alırımGosterir canm ama anlamak zor oluyor tecrube lazim innovita daha guzel bence
Aynen var canm simdi kendini tanimadigin icin istersen saat 4 gibi falan bi test daha yap degisim var mi görmüş oluruz12. Gün testim sanki biraz koyulaşma var dimi
Tamam canımAynen var canm simdi kendini tanimadigin icin istersen saat 4 gibi falan bi test daha yap degisim var mi görmüş oluruz
Bide neden bu kadar erken saatte yapiyorsun testleri canim oglen 2 gibi falan yapsan faha iyiTamam canım
10 10:30 gibi yapiyorum canim Sıvı almadan yapayim diye Yanlış mi yapiyorumBide neden bu kadar erken saatte yapiyorsun testleri canim oglen 2 gibi falan yapsan faha iyi
Canim sivini al kahvaltinin yap 12 gibi alimini kes 2-3 arasi testini yap burda genelde yapanlar öğlenden sonra yapiyor o saatlerde vucutta daha cok salgilaniyormus hormon10 10:30 gibi yapiyorum canim Sıvı almadan yapayim diye Yanlış mi yapiyorum
Tamam canim öyle yapayim inşallah teşekkürlerCanim sivini al kahvaltinin yap 12 gibi alimini kes 2-3 arasi testini yap burda genelde yapanlar öğlenden sonra yapiyor o saatlerde vucutta daha cok salgilaniyormus hormon
Tam canim bundan sonrakileri oyke yapayımbende oglen saatlerinde yapmistim testleri cnm oyle yapsan daha iyi olur
Evet canımGünaydın kızlar size birşey daha sorcam Test için sabah 7 gibi ilk idrarı yapiyoz ya ondan sonra test yapana kadar tutacaz mı Yani sıkışık mı olucaz
En doğru sonucu sabah 10,11 arası alırsınTam canim bundan sonrakileri oyke yapayım
Işte bende sen oyle dedin diye 10.30 gibi yapıyordum canim da arkadaslarda oyle deyince kafa bi milyonEn doğru sonucu sabah 10,11 arası alırsın
Günaydın kızlar size birşey daha sorcam Test için sabah 7 gibi ilk idrarı yapiyoz ya ondan sonra test yapana kadar tutacaz mı Yani sıkışık mı olucaz
Bu zamana kadar burdaki arkadaşların hepsi bu şekilde yaptı canım zaten piki gördükten sonra cok da yanılma olmuyorIşte bende sen oyle dedin diye 10.30 gibi yapıyordum canim da arkadaslarda oyle deyince kafa bi milyon
Anladim canım çok teşekkür ederimCanım lh testi için en iyi saatler gündüz 12:00-16:00 arası, akşamsa 20:00-22:00 arası. Ben bizzat bu konu hakkında bilgi sahibi olan deneyimli bi bayanın sayfasını takip ediyorum kendisi eczacı aynı zamanda binlerce takipçisi var ve faydalı bilgiler paylaşıyor kendisi böyle söylüyor sayfasında kendi sattığı testlerle hamile kalan onlarca insan var yüzlerce kişinin takibini yapıyor
Ayrıca şunu da sordum ona
Ben sabah kalkınca önce tuvalete gidiyorum sonra kahvaltımı suyumu içiyorum bi müddet sonra sıkışınca tuvalete gidiyorum daha sonra aradan 1-2 saat daha geçince çok az idrarla testi yapıyorum (öğlen 13:00-13:30 gibi) doğru mu dedim
Doğru yapıyosun dedi
Yani önemli olan sıkışık olmak değil hatta olmamak daha iyi çünkü idrardaki fazla su atılınca daha iyi sonuç çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?