- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.861
Daha çatlamamış CanımKizlar yeni testim ve hâlâ pik gösteriyor
Canım sıvıya Dikkat ettin degil mi bide saat kacta yaptın testiNeden böyle olmuş olabilir ki Napayım şimdi takibe devam mi
Çizgi var hadi gözün aydın canım inşallah prenses geliyorKızlar adetime üç gün sanki hayalet çizgi var şaşı oldun sabahtan beri
İnşalllah canım ağzın bal damlıyor Rabbim nasip eder inşallah bakalım koyulacak mı cızgı Salı adet olmam lazım çatlamaya göre olmazsam Çarşamba tekrarlarım testiÇizgi var hadi gözün aydın canım inşallah prenses geliyor ♥
Baska test yaptin mi son durum ne canm
Canım sıvıya Dikkat ettin degil mi bide saat kacta yaptın testi
Sabahki testi 7.30 gibi yaptım canim hiç sivibAsice labaquick te bu dalgalanma cok oluyor ya dunku testin hatalıydı yada bugunki kasık agrın akıntın falan ne durumda
İşte 7.30 da ilk idrarla yapılan test yanıltır canım bu bir ikincisi dunku silik testte sıvıya dikkat etmediysen ondan silik cıkmıstır. Yanlıs gösterme ihtimali tabiki var bizzat yasadım ben pik yaptı silindi deneme yaptım sonra tekrar test yaptım pik gösterdi doktora gittim batırmaya catlamamıs demişti.Sabahki testi 7.30 gibi yaptım canim hiç sivib
almadan ilk idrarla sonra 12 de yine yaptım yine pik bide 15.30 yaptım yine pik kasik agrım öğlenden beri yine var dün ilk 19.00 pik yapmıştı galiba 24 saat falan sürecek Bilmiyorum ki yanlış gösterme ihtimali var mı Kafam çok karıştı canım çok sıkıldı
Bu hamileliğinde mi oldu test yanılgısı canımİşte 7.30 da ilk idrarla yapılan test yanıltır canım bu bir ikincisi dunku silik testte sıvıya dikkat etmediysen ondan silik cıkmıstır. Yanlıs gösterme ihtimali tabiki var bizzat yasadım ben pik yaptı silindi deneme yaptım sonra tekrar test yaptım pik gösterdi doktora gittim batırmaya catlamamıs demişti.
Gerilme canım cubuk test al baska marka. Yok bunda olmadı o deneme tutmadı canımBu hamileliğinde mi oldu test yanılgısı canım
Bilmiyorum ya kafam ıyice karıştı Yapmaya devam edeyim bakalim ne kadar pik duracak ne zaman silinecek kasık ağrısı sabah yoktu ama sonra yine başladı Deneme yapacağım ay bakalım napacam Şimdiden gerildim
Ben catlamadan 3,4 saat önce ve catladıktan 3,4 saat sonra denedim canım doktor kontrolu ve test takibi ileMiratech de aldım canım ama onu diğer ay yapayim diye kullanmadim Simdi ben diğer ay piki görünce ne zaman deneme yapcam Sen ne zaman yapmıştın
Senin pik kisa mi sürüyor canım Ben şimdi yine yaptim yine pikBen catlamadan 3,4 saat önce ve catladıktan 3,4 saat sonra denedim canım doktor kontrolu ve test takibi ile
Yok canım benim 1 1 bucuk gun pik kalıyorduSenin pik kisa mi sürüyor canım Ben şimdi yine yaptim yine pik
Canim ben daha çok anlamıyorum ama bu daha pik değil Ancak pik yapmaya çok yakin Rabbim yardımcın olsun bu test işi gercekten meşakatli bir iş miş Inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırızKızlar ilk defa bu ay kullanıyorum kusura bakmayın yardımcı olur musunuz lütfen iki saat önce yaptığım bu test pik mi acaba
Normal canım 2 gun pik kalan bile varAnladim canim senin 1 1.5 gün pik sürüyorsa suan benimde normal o zaman dimi benim saat 7 de 24 saat olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?