Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Baska test yaptin mi son durum ne canm
Canım sıvıya Dikkat ettin degil mi bide saat kacta yaptın testi
Asice labaquick te bu dalgalanma cok oluyor ya dunku testin hatalıydı yada bugunki kasık agrın akıntın falan ne durumda
Sabahki testi 7.30 gibi yaptım canim hiç sivib
almadan ilk idrarla sonra 12 de yine yaptım yine pik bide 15.30 yaptım yine pik kasik agrım öğlenden beri yine var dün ilk 19.00 pik yapmıştı galiba 24 saat falan sürecek Bilmiyorum ki yanlış gösterme ihtimali var mı Kafam çok karıştı canım çok sıkıldı

İşte 7.30 da ilk idrarla yapılan test yanıltır canım bu bir ikincisi dunku silik testte sıvıya dikkat etmediysen ondan silik cıkmıstır. Yanlıs gösterme ihtimali tabiki var bizzat yasadım ben pik yaptı silindi deneme yaptım sonra tekrar test yaptım pik gösterdi doktora gittim batırmaya catlamamıs demişti.

Bu hamileliğinde mi oldu test yanılgısı canım
Bilmiyorum ya kafam ıyice karıştı Yapmaya devam edeyim bakalim ne kadar pik duracak ne zaman silinecek kasık ağrısı sabah yoktu ama sonra yine başladı Deneme yapacağım ay bakalım napacam Şimdiden gerildim

Gerilme canım cubuk test al baska marka. Yok bunda olmadı o deneme tutmadı canım

Miratech de aldım canım ama onu diğer ay yapayim diye kullanmadim Simdi ben diğer ay piki görünce ne zaman deneme yapcam Sen ne zaman yapmıştın

Yeni yaptim canim 2.5 saat sivi alimi yoktu

Eklentiler

• 20190908_174059.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 50
Anladim canim senin 1 1.5 gün pik sürüyorsa suan benimde normal o zaman dimi benim saat 7 de 24 saat olacak

Kızlar ilk defa bu ay kullanıyorum kusura bakmayın yardımcı olur musunuz lütfen iki saat önce yaptığım bu test pik mi acaba

Eklentiler

• 8CBB464C-BA6A-4CCB-AE62-46711C8BCF73.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 83
Canlarrrrr bu da saat 23.00 da yaptığım test 2.5 3 saat sıvı almadan yaptim Sanki biraz açılma mı var

Eklentiler

• 20190908_232205.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar ilk defa bu ay kullanıyorum kusura bakmayın yardımcı olur musunuz lütfen iki saat önce yaptığım bu test pik mi acaba
Canim ben daha çok anlamıyorum ama bu daha pik değil Ancak pik yapmaya çok yakin Rabbim yardımcın olsun bu test işi gercekten meşakatli bir iş miş Inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…