Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Test durdukça biraz koyuldu canim ama yinede açıklık var gibi
Kuzum benim testlerlerde dursukca koyu oluyo sen ilk 5 dakikanin fotosu cek ona gore hareket et yoksa testler durdukca asiri koyu oluyo ve kafa karistiriyo zaten kulavuzdada ilk 5 dakika onemli gerisi degil yaziyo

Kuzum benim testlerlerde dursukca koyu oluyo sen ilk 5 dakikanin fotosu cek ona gore hareket et yoksa testler durdukca asiri koyu oluyo ve kafa karistiriyo zaten kulavuzdada ilk 5 dakika onemli gerisi degil yaziyo
Doğru canim zaten ilk 5 dk bakarsak akşam kesin çatladı teşekkürler canım

KIzlar yakalayınca anlaşılıyormuş.. bu koyu pik dediğiniz durumu di mi yakaladım çok şükür Ama 20. Günüm bugün çok geç değil mi ya tuhaf geldi bana

Eklentiler

• FF41EB5E-E637-4B4B-8C2E-20B1BE2D4BF5.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 57
Canım konussan beklese hem vucudunu tanıman hemde beslenmeniz acısından cok iyi olur. Vucudu tanımak gercekten cok önemli seni yönlendiriyor o anda

Canım konussan beklese hem vucudunu tanıman hemde beslenmeniz acısından cok iyi olur. Vucudu tanımak gercekten cok önemli seni yönlendiriyor o anda
Beslenme konusu önemli değil canim yaklaşık 3 4 aydır dikkatli besleniyoruz ama bu pik olayını çözsem çok iyi olur Ama bilmiyorum eşim ne der

Mesela sizlerin pik her ay degişti mi canım Bir önceki ayla arada bayağı fark oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…