Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kizlar slm size bi sorum olcak ya son 2haftadir yuzum pul pul dokuluyo kuruluktan okadar sinir bozucu ki hatta cenemde leke olustu soyulmaktan bi oneriniz varmi?bide bunun cinsiyetle alakasi varmi ya?erkek bebek anneleri boyle bi sorun yasadinizmi?

kızlar merhaba,benim bebegim 9 haftalık.ve ultrasonda ayaklarının hareketlerini gördük maşallah cok hareketliydi.Doktor erkek bebekler hareketli oluyor genelde gibi bir ifade kullandı.siz ne düşünüyorsnz bu konuda?vücudu çabuk mu şekillendi acaba yoksa kızlarda da aynı şekilde gelişim oluyor mu?erkek bebekler cabuk şekilleniyor acıklamasına katılıyor musunuz

Erkek bebek çabuk şekil alıyo Canım iki oğlumu da 11. Hafta da net söyledi doktorum

Evet 2 oglumda çabuk şekillendi ve usg de çok hareketliydiler 12 haftada öğrendim

Benim kızım da hareketliydi usg de, ben de erkek sanmıştım hatta..ama erkek bebek çabuk şekilleniyormuş ben de öyle biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…